Φίλε άσε την καραμέλα με την σαπίλα αν δεν φτιάξεις ομάδα για να έχεις διάρκεια στο πρωτάθλημα δεν κανείς τίποτα
Αυτό φάνηκε όταν ο ΠΑΟΚ τα έδωσε όλα με τον Ολυμπιακό και μετά ξεφούσκωσε βλέπε Ξάνθη,ΟΦΗ,Αστέρα,
Και σου μιλάω από την μεριά του ποδοσφαιριστή γιατί είμαι χρόνια στο χώρο και έχω δει πολλα
Sent from my iPad using Tapatalk
Ρε φίλε πως θες πρωτάθλημα όταν χάνεις από τον ΟΦΗ πλάκα μας κανείς οταν ο καλύτερος σου παίχτης παίρνει 300 χιλιάδες
gant (07-02-15)
Για να καταλάβω την κουβέντα πιστεύεις ότι έχεις καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό και σου στερεί το πρωτάθλημα η παράγκα?
το προβλημα φιλε maris7 ειναι οτι υπαρχουν δυο μετρα και δυο σταθμα στη διαιτησια.
να παιρνεις τους βαθμους που αξιζεις και οχι με διαιτησιες οταν εχεις ζορια !!!
το οτι ο οσφπ εχει ανεβει επιπεδο, μπατζετ, μεταγραφες, brandname, μανατζεριλικι και κλπ ειναι αποδεκτο και κατανοητο απο ολους (θελω να πιστευω) .
αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να κανεις μονο νικες και να παιρνεις πρωταθληματα αλλιως θα το γυρναγαμε στα χαρτακια σαν τα υπερατου!
η διοικηση σου οπως και καθε αλλη θα χρησιμοποιησει καθε τροπο για την προστασια των συμφεροντων της αλλα εμεις(υγιεις φιλαθλοι) πρεπει να τα αποδοκιμαζουμε και να τα καταδικαζουμε και οχι να ευθυγραμιζομαστε με αυτην αλλα βλεπεις ο ψευτοεγωισμος και το κομπλεξ μας δεν μας αφηνει να τα δουμε και προσωπικα το θεωρω λυπηρο.
αυτα προς το παρον και αυριο τα σπουδαια!
αυτο δε σημαινει
τούρμπο και πράσινα άλογα
Για να καταλάβεις την κουβέντα θα πρέπει να διαβάσεις όλο το θρέντ απο την αρχή και να βγάλεις τις παρωπίδες.
Αν δεν υπήρχε η παραγκα σου αυτη τη στιγμή θα υπήρχαν 3 ομάδες που θα διεκδικούσαν στα ίσια το πρωτάθλημα με μικρές διαφορές στην βαθμολογία.
Εσυ πιστευεις οτι εχεις καλυτερη ομαδα απο ΠΑΟΚ και ΠΑΟ ?
Δηλαδή εκτός από τον ΠΑΟΚ έχει και ο ΠΑΟ καλύτερη ομάδα από την δίκη μου?
Τα αποτελέσματα της Ευρώπης θα τα έκανε και ο ΠΑΟΚ?
Ρε παιδιά ανοίξτε τα μάτια σας θα κάνει καλό στην ομάδα σας
φιλε στην ευρωπη επαιξες προσεχοντας τον πισινο σου και με την ποιοτητα σου (και με τυχη) κανεις καλα παιχνιδια καθως εισαι το outsider.
Ξεχωρα το κινητρο των ποδοσφαιριστων και οτι μιλαμε για 8-10 παιχνιδια!
τα παραπανω εχουν καμια σχεση με τα εδω;
τούρμπο και πράσινα άλογα