Σελίδα 21 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 11192021222331 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 201 έως 210 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Rides
    0

Rides
    0

Προεπιλογή

Απολαυστε το αυτοκινητο,τα απολυτα νουμερα δεν ειναι παντα το ζητουμενο σε καθημερινης χρησης οχημα.Καλα και απροβληματιστα ταξιδια.-

3. The Following 3 Users Say Thank You to DIM27 For This Useful Post:

Blacktan (05-02-15), karavag116d (05-02-15), Z4 DCT (05-02-15)

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά πατήματα και να τα ευχαριστηθείτε όσο δεν πάει παιδιά
    Και πάνω από όλα αξιόπιστα, μακριά από προβλήματα.
    Blacktan το εργαλείο ανεβάζει πολύ γρήγορα, θα έλεγα τεράστια διαφορά με stock 116 auto. Θα ήταν ωραία να τραβήξεις όταν μπορέσεις ένα video με το κοντέρ.
    Βαγγέλη περιμένω με ενδιαφέρον τις δικές σου εντυπώσεις μιας και μάλλον θα είμαι ο επόμενος που θα μπω στο club. Αν θες κάποια στιγμή να κάνουμε και μερικά φιλικά πατήματα όσο είμαι stock να δούμε πόσο πιο μπροστά είσαι . Επίσης θα είχε ενδιαφέρον πάτημα μεταξύ 116i stock και 116d ecu remaped. Κάτι μου λέει ότι μπορεί και να δούμε εκπλήξεις.
    Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ουτε ειμαι ειδικος.Ακριβως το αντιθετο! Δευτερη μερα remaped και με διαδρομες πολης και λιγο εξω μια πρωτη εντυπωση ειναι οτι παλι μεχρι τις 1500 ειναι λιγο νωθρο απλα μετα δινει αρκετα σε διαρκεια μεχρι πιο ψηλες απο πριν. Το 116i εχει exo pro κτλ? Το πετρελαιο που εχει στο εκο εχει λιγο δυναμη παραπανω και δεν κολωνει οπως πριν.Στο σπορ εννοειται οτι τα δινει ολα αλλα και παλι δεν μπορω να πω οτι κολλησα πισω. Απλα 1η 2α σε ευθεια γραφει λιγο. Το αναπαντεχο ειναι οτι πλεον η οδηγηση σπορ πακετο στην πολη ειναι πιο προσιτη απο πριν ενω στο εκο κατεβηκε κιαλλο η καταναλωσ που δειχνει.Θα δουμε.Παντως χωρις να λεω παλι να ειμαι ειδικος περιμενα τα 150 που λεει πιο δυνατα. Αλλα πριν ειχα κορολλα του 90 οποτε τι να πω!

5. The Following User Says Thank You to karavag116d For This Useful Post:

mrclouzo (05-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ουτε ειμαι ειδικος.Ακριβως το αντιθετο! Δευτερη μερα remaped και με διαδρομες πολης και λιγο εξω μια πρωτη εντυπωση ειναι οτι παλι μεχρι τις 1500 ειναι λιγο νωθρο απλα μετα δινει αρκετα σε διαρκεια μεχρι πιο ψηλες απο πριν. Το 116i εχει exo pro κτλ? Το πετρελαιο που εχει στο εκο εχει λιγο δυναμη παραπανω και δεν κολωνει οπως πριν.Στο σπορ εννοειται οτι τα δινει ολα αλλα και παλι δεν μπορω να πω οτι κολλησα πισω. Απλα 1η 2α σε ευθεια γραφει λιγο. Το αναπαντεχο ειναι οτι πλεον η οδηγηση σπορ πακετο στην πολη ειναι πιο προσιτη απο πριν ενω στο εκο κατεβηκε κιαλλο η καταναλωσ που δειχνει.Θα δουμε.Παντως χωρις να λεω παλι να ειμαι ειδικος περιμενα τα 150 που λεει πιο δυνατα. Αλλα πριν ειχα κορολλα του 90 οποτε τι να πω!
    δες να ειναι καλα σφιγμενα τα κολλάρα του τουρμπο. Αλλιως φταιει το ότι το πετρελαιο δεν αρπάζει ευκολα. Στην βενζίνα το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο

εβαλες τα λεφτα στο δεμα με αλουμινοχαρτο; Πόσο πληρωσες τελικα;

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

μεσω τραπεζας.500. Για κανε πιο λιανα αυτο με τα κολαρα!!

Rides
    0

Προεπιλογή

να πας στο Service να σου σφιξουν τους σφικτηρες στα κολλαρα του τουρμπο. Αν δεν ειναι καλα σφιγμενα δεν μπορει να αποδοσει. Σε ολα τα καινουργια τουρμπο που πήρα ηταν ασφικτα. Νομιζω και στην F30 που αγορασα προσφατα

Rides
    0

Προεπιλογή

Ευχαριστα νεα.H BRP meta to remap δινει τωρα 290 ΗΡ για την Χ1 2,0 184 ΗP οσα και για την Χ1 28i 245 HP,μονο ομως για την Χ1.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    να πας στο Service να σου σφιξουν τους σφικτηρες στα κολλαρα του τουρμπο. Αν δεν ειναι καλα σφιγμενα δεν μπορει να αποδοσει. Σε ολα τα καινουργια τουρμπο που πήρα ηταν ασφικτα. Νομιζω και στην F30 που αγορασα προσφατα
    Αν μπορείς άλλαξε τα με σιλικόνης...

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάντα θα υπάρχει λίγο lag στις πολύ χαμηλές στροφές, αυτό ισχύει για όλα τα turbo ανεξαρτήτως καυσίμου.
    150 άλογα και μάλιστα diesel δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Ίσως είχες πολύ υψηλές προσδοκίες. Αλλά πέραν της αίσθησης που όπως λες δεν έχει σημαντική διαφορά, στην πράξη δεν θα είναι αρκετά πιο σβέλτη από την stock? Λογικά τώρα πρέπει να πηγαίνει πολύ καλά μεταξύ 1500-4500 στροφών. Η κατανάλωση με κανονικούς ρυθμούς είναι βέβαιο ότι θα μειωθεί. Όταν λες ότι με το sport πρόγραμμα η οδήγηση στην πόλη είναι πιο προσιτή?

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φυσικα και εχει διαφορα γιαυτο ειπα οτι τα λαστιχα μου ισως κ κατι παραπανω θελουν αλλαζει γιατι αρπαζει πιο πολυ κι αντε σταματα μετα! Ισως επειδη γεμισε σε μεγαλυτερο ευρος στροφων ή επειδη ειναι πιο δυνατο δεν καιει τοσο στις χαμηλες και γραφει λιγοτερα στις ψηλες οποτε μεσα στην πολη σε ολοκληρη μερα με σπορ εβγαλε 5.8
    Πριν δεν επαιζε αυτο

Σελίδα 21 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 11192021222331 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP