230 συγγνωμη
https://fastestlaps.com/cars/vw_golf_gti_mkvii.html
230 συγγνωμη
https://fastestlaps.com/cars/vw_golf_gti_mkvii.html
Απολαυστε το αυτοκινητο,τα απολυτα νουμερα δεν ειναι παντα το ζητουμενο σε καθημερινης χρησης οχημα.Καλα και απροβληματιστα ταξιδια.-
Blacktan (05-02-15), karavag116d (05-02-15), Z4 DCT (05-02-15)
Δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου ουτε ειμαι ειδικος.Ακριβως το αντιθετο! Δευτερη μερα remaped και με διαδρομες πολης και λιγο εξω μια πρωτη εντυπωση ειναι οτι παλι μεχρι τις 1500 ειναι λιγο νωθρο απλα μετα δινει αρκετα σε διαρκεια μεχρι πιο ψηλες απο πριν. Το 116i εχει exo pro κτλ? Το πετρελαιο που εχει στο εκο εχει λιγο δυναμη παραπανω και δεν κολωνει οπως πριν.Στο σπορ εννοειται οτι τα δινει ολα αλλα και παλι δεν μπορω να πω οτι κολλησα πισω. Απλα 1η 2α σε ευθεια γραφει λιγο. Το αναπαντεχο ειναι οτι πλεον η οδηγηση σπορ πακετο στην πολη ειναι πιο προσιτη απο πριν ενω στο εκο κατεβηκε κιαλλο η καταναλωσ που δειχνει.Θα δουμε.Παντως χωρις να λεω παλι να ειμαι ειδικος περιμενα τα 150 που λεει πιο δυνατα. Αλλα πριν ειχα κορολλα του 90 οποτε τι να πω!
mrclouzo (05-02-15)
μεσω τραπεζας.500. Για κανε πιο λιανα αυτο με τα κολαρα!!
να πας στο Service να σου σφιξουν τους σφικτηρες στα κολλαρα του τουρμπο. Αν δεν ειναι καλα σφιγμενα δεν μπορει να αποδοσει. Σε ολα τα καινουργια τουρμπο που πήρα ηταν ασφικτα. Νομιζω και στην F30 που αγορασα προσφατα
Ευχαριστα νεα.H BRP meta to remap δινει τωρα 290 ΗΡ για την Χ1 2,0 184 ΗP οσα και για την Χ1 28i 245 HP,μονο ομως για την Χ1.
Πάντα θα υπάρχει λίγο lag στις πολύ χαμηλές στροφές, αυτό ισχύει για όλα τα turbo ανεξαρτήτως καυσίμου.
150 άλογα και μάλιστα diesel δεν μπορούν να κάνουν θαύματα. Ίσως είχες πολύ υψηλές προσδοκίες. Αλλά πέραν της αίσθησης που όπως λες δεν έχει σημαντική διαφορά, στην πράξη δεν θα είναι αρκετά πιο σβέλτη από την stock? Λογικά τώρα πρέπει να πηγαίνει πολύ καλά μεταξύ 1500-4500 στροφών. Η κατανάλωση με κανονικούς ρυθμούς είναι βέβαιο ότι θα μειωθεί. Όταν λες ότι με το sport πρόγραμμα η οδήγηση στην πόλη είναι πιο προσιτή?
Φυσικα και εχει διαφορα γιαυτο ειπα οτι τα λαστιχα μου ισως κ κατι παραπανω θελουν αλλαζει γιατι αρπαζει πιο πολυ κι αντε σταματα μετα! Ισως επειδη γεμισε σε μεγαλυτερο ευρος στροφων ή επειδη ειναι πιο δυνατο δεν καιει τοσο στις χαμηλες και γραφει λιγοτερα στις ψηλες οποτε μεσα στην πολη σε ολοκληρη μερα με σπορ εβγαλε 5.8
Πριν δεν επαιζε αυτο