-
Όλες οι εργασίες περνιούνται στο κλειδί του αυτοκινήτου, δεν υπάρχει book service. Σε όποιο επίσημο ή εξειδικευμένο bmw service και αν πας δεν χάνεται η εγγύηση. Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό να πας στην αντιπροσωπεία από την οποία αγόρασες το αυτοκίνητο.
Αν έχουν περάσει 2 χρόνια από την αγορά θα αλλαχτούν τα λάδια και όλα τα φίλτρα (λαδιού, αέρα, καμπίνας). Ίσως και τα υγρά φρένων.
Αν δεν έχουν περάσει 2 χρόνια, στα 17.000 χλμ μόνο λάδια-φίλτρα και τσεκ σε φίλτρο αέρα και καμπίνας. Ενημερωτικά εγώ έκανα την πρώτη αλλαγή λαδιών στα 15.000 χλμ και στα 30.000 χλμ έκανα το δεύτερο service (δεν είχαν συμπληρωθεί 2 χρόνια) όπου και αλλάχτηκαν όλα τα φίλτρα, τα λάδια και έγιναν οι απαραίτητοι έλεγχοι (κόστος 200 ευρώ). Στο επόμενο service θα αλλάξω και τα υγρά φρένων και το φίλτρο καυσίμου (είναι πετρέλαιο). Το σίγουρο είναι ότι θα τους πηγαίνω εγώ τα λάδια από εδώ και πέρα, τελευταία φορά μου χρεώσαν το bmw longlife 5-30 περίπου 14 ευρώ το λίτρο και το παρήγγειλα από Γερμανία κάτω από 7 ευρώ το λίτρο (μαζί με τα μεταφορικά)... Και φυσικά φυλάω όλα τα τιμολόγια που μου δίνουν, πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα της πώλησης θα μετρήσει και αυτό.
-
The Following User Says Thank You to mrclouzo For This Useful Post:
-
εμενα παντως για την ε87 παροτι περνιουνται στο κλειδι μου εδωσαν και βιβλιο στο οποιο σφραγιζουν κανονικα τα σερβις.
-
The Following User Says Thank You to dreamer For This Useful Post:
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP