Για ασφαλεια ηθελε χαρτι για το ανταλλακτικο μου ειπε ο φιλος μου. Δλδ η επιστροφη πληρωνεται απο αυτους??
Για ασφαλεια ηθελε χαρτι για το ανταλλακτικο μου ειπε ο φιλος μου. Δλδ η επιστροφη πληρωνεται απο αυτους??
Το κοστος της κουριερ επιστροφης περιλαμβανετε στα λ7 που θελει και στελνουμε στον br.
karavag116d (02-02-15)
Καλο ειναι δε για να μην χανετε χρονο ( μιας και ηδη ερωτηθην απο br σημερα που παρελαβαν τον εγκεφαλο) πανω στον εγκεφαλο να εχετε κολλησει μια χαρτοταινια με το vin του αυτοκινητου ( τελευταια 7 ψηφια) .
Επισης καλο θα ειναι να εχετε κρατησει τα στοιχεια του εγκεφαλου που αναγραφονται πανω σε αυτοκολλητο (τραβωντας μια φωτο) απλα και μονο για επαληθευση οταν παραλαβετε πισω.
Μην γινει κανενα λαθος εστω μια στο εκατομυριο και στειλουν ecu απο αλλο αμαξι.
Να μπορεις αμεσα να το επςληθευσεις πριν το βαλεις πανω στο αμαξι. Απλα προληπτικα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 03-02-15 στις 11:18
Δεν το σκεφτηκακαθολου.... λες να παρω αλλο εγκεφαλο πισω!!!!!Το εστειλα χθες πηγε σημερα και το εστειλαν σημερα παλι πισω. Λογικα αυριο αντε μεθαυριο ερχεται!
Χαχα ! Φανταζεσαι να μου στειλουν τον δικο σου και εσενα τον δικο μου μιας και τα καναμε ολα παραλληλα ;
looool
να επιστρεψει θελει μονο μια ημερα! Η δικη τους εταιρια ειναι σφαιρα! Αυριο απο τις 11 και μετα θα ειναι σπιτι σας!
Αλλα να παει θελει παντα δυο. Παντως πληρωσαμε να παει 48 ευρω με την πιο γρηγορη εταιρια των ΕΛΤΑ με μεγάλο κουτι και βαρος στην κατηγορια 1500-2000 γραμμαρια. Αρα τα ΕΛΤΑ ειναι πολυ φθηνοτερα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 03-02-15 στις 19:45
Πρωι Δευτερας πηγαμε ταχυδρομειο, Τεταρτη εφτασε στην BR και Πεμπτη 11 ηταν στο σπιτι. Καλα το αμαξι σας θα εχει τεραστια διαφορα απο πριν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 03-02-15 στις 20:53
Blacktan (03-02-15)
Παιδια μια χαρα σας βρισκω περιμενω εντυπωσεις ! Blacktan ποσα ευρω σου ζητησαν να τους στειλεις ? Γιατι νομιζω με τραπεζα ειναι περισσοτερα.