Ας χαλαρώσουμε παιδιά λίγο .
Δεν υπάρχει λόγος αντιπαραθέσεων για τις ομάδες,κανένας .
Δεν είναι κακό που διαφωνούμε αντιθέτως κουβέντα γίνεται και ίσως βγαίνουν και κάποια συμπεράσματα .
Ενα πράγμα είναι βέβαιο και πιθανότατα δε πρόκειται να αλλάξει,πρωτάθλημα δε μπορεί να πάρει κανείς ,αν δε κάνει πρώτα την αυτοκριτική του ,χωρίς σοβαρότητα,χρήμα,θυσίες και καλή σταθερή αγωνιστική εικόνα .
Αυτό μετά απο τόσο καιρό θα έπρεπε να εχει γίνει αντιληπτό απο τους προέδρους τουλάχιστον των κύριων διεκδικητών του τίτλου .
Γι αυτό πάλι το πρωτάθλημα θα είναι κόκκινο .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Σπάνια πλέον, αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω θα με πας για καφέ στο τηγάνι.
Επίσης ποτέ μην λες ποτέ γιατί οι 2 τελευταιοι φίλοι μου που μου το είπαν βγήκαν φωτογραφία με τα σπορ του βορρά αγκαλια μετα το 2-4 του κυπέλου και ακόμα κραταω ντοκουμέντα οπότε πρόσεχε...![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Azurius (02-02-15)
Ωπ κύριε Γιώργο κίνηση ματ μου κάνατε!!! Άλλον περίμενα να τσιμπήσει αλλά μου την φέρατε εσείς! Αν δεν σοβαρευτούμε σαν ομάδα ούτε άνοδο δεν βλέπω... Θα δείξει στον δεύτερο γύρο. Αν και να πω την αμαρτία μου, όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει... Δεν πρόκειται να στρώσουμε σαν ομάδα με τα ψέματα...![]()
gant (02-02-15)
Καλά, φέρε εσύ "τα σπορ του βορρά", κι άμα πετύχουμε κανά τέτοιοimages9YAPUMFY.jpg να δούμε ποιος θα βγάζει φωτογραφίες μετά (κασκολάκι θες ή σου φτάνει το μπλουζάκι?)![]()
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!