Σελίδα 34 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 331 έως 340 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έχω σταματήσει να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είστε υπερομάδα που την κατατρέχει ο κακός Ολυμπιακός, έχετε προπονηταρά και παικταράδες. Μην αλλάξετε τίποτα, συνεχίστε έτσι, στο Σαλπιγγίδη και στον Ιβάν όμως θα μου απαντήσεις γιατί τους τα έχωσαν ή ήταν τίποτα ολυμπιακοί μασκαρεμένοι (έρχονται και οι Απόκριες)? Με Ξάνθη και Γιάννενα τι έγινε? Στο κύπελλο? Στην Ευρώπη που σας σφυρίζουν αντικειμενικά πόσους βαθμούς μαζέψατε?
    Αυτό που έγραψα πολλές φορές παραπάνω έγινε. Δεν έπαιξα καλά, άξιζα να χάσω και έχασα.
    Τον κοντό τον κυνηγάνε από τότε που πήγε στον βάζελο, ότι και να γίνει θα τους φταίει πάντα και όντως φέτος ο κοντός θα έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. (Εικάζεται δε ότι δεν πήρε εξτρέμ ο Άγγελος για να χωράει ο κοντός που φέτος σέρνεται στην 11αδα)
    Όσο για τον Ιβάν τον κράζουν γιατί τις κινήσεις που έκανε τώρα δεν τις έκανε από το καλοκαίρι και άφησε την ομάδα να σκάσει μέχρι τον Δεκέμβριο και οι κινήσεις που έκανε τώρα έγιναν με αργοπορία.
    Ελπίζω να σε κάλυψα
    Εσύ όμως δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα από όσα σε έχω ρωτήσει εδω και αρκετό καιρό.
    Ποια ήταν η τιμωρία του ολυμπιακού γα τα έκτροπα στο μάτς με τον ΠΑΟΚ;
    Πόσα χρόνια παίρνετα τα λεφτά του Ch L και πουλάνε τρέλλα οι πρόεδροι σας για επενδύσεις με ξένα κόλυβα τα οποία δεν αφήνετε κανέναν άλλο με το έτσι θέλω να ακουμπήσει;
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό που έγραψα πολλές φορές παραπάνω έγινε. Δεν έπαιξα καλά, άξιζα να χάσω και έχασα.
    Τον κοντό τον κυνηγάνε από τότε που πήγε στον βάζελο, ότι και να γίνει θα τους φταίει πάντα και όντως φέτος ο κοντός θα έπρεπε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. (Εικάζεται δε ότι δεν πήρε εξτρέμ ο Άγγελος για να χωράει ο κοντός που φέτος σέρνεται στην 11αδα)
    Όσο για τον Ιβάν τον κράζουν γιατί τις κινήσεις που έκανε τώρα δεν τις έκανε από το καλοκαίρι και άφησε την ομάδα να σκάσει μέχρι τον Δεκέμβριο και οι κινήσεις που έκανε τώρα έγιναν με αργοπορία.
    Ελπίζω να σε κάλυψα
    Εσύ όμως δεν έχεις απαντήσει σε τίποτα από όσα σε έχω ρωτήσει εδω και αρκετό καιρό.
    Ποια ήταν η τιμωρία του ολυμπιακού γα τα έκτροπα στο μάτς με τον ΠΑΟΚ;
    Πόσα χρόνια παίρνετα τα λεφτά του Ch L και πουλάνε τρέλλα οι πρόεδροι σας για επενδύσεις με ξένα κόλυβα τα οποία δεν αφήνετε κανέναν άλλο με το έτσι θέλω να ακουμπήσει;
    Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό στη σελίδα 24, κατηγορηματικά σου λέω ότι για την κροτίδα στο Γλύκο έπρεπε να αποκλειστεί η έδρα για κάποιες αγωνιστικές. Θα έπαιζε στην Πάτρα ή στη Λειβαδιά ή 1-2 αγωνιστικές χωρίς κόσμο και τι έγινε? Μηδενική ανοχή στη βία από οπαδούς και παίκτες κάθε ομάδας και αυστηρότατες τιμωρίες, συμφωνούμε σ' αυτό? Για το cl, όταν ήρθε ο Κόκκαλης έκανε πολύ μεγάλες μεταγραφές ο,τι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά και πολύ σπουδαίους ξένους, πριν ακόμα αρχίσει να ρέει το χρήμα του cl. Η συνέχεια γνωστή...ο ΠΑΟΚ όμως μέχρι και τον Ιβάν (που τέτοιες μεταγραφές δεν έχει κάνει), τι προέδρους είχε? Θέλω να πω ότι για να χτίσεις μια ομάδα χρειάζεται ένας που θα σπρώξει χρήμα στην αρχή και μετά όλα παίρνουν τον δρόμο τους, ας πάρει ο ΠΑΟΚ τον αντίστοιχο Καραπιάλη, Αλεξανδρή, Τζόλε, Γιαννακόπουλο κλπ και θα δούμε ποιος μπορεί να τον εμποδίσει.

Rides
    1

Wink

Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό στη σελίδα 24, κατηγορηματικά σου λέω ότι για την κροτίδα στο Γλύκο έπρεπε να αποκλειστεί η έδρα για κάποιες αγωνιστικές. Θα έπαιζε στην Πάτρα ή στη Λειβαδιά ή 1-2 αγωνιστικές χωρίς κόσμο και τι έγινε? Μηδενική ανοχή στη βία από οπαδούς και παίκτες κάθε ομάδας και αυστηρότατες τιμωρίες, συμφωνούμε σ' αυτό? Για το cl, όταν ήρθε ο Κόκκαλης έκανε πολύ μεγάλες μεταγραφές ο,τι καλύτερο υπήρχε στην ελληνική αγορά και πολύ σπουδαίους ξένους, πριν ακόμα αρχίσει να ρέει το χρήμα του cl. Η συνέχεια γνωστή...ο ΠΑΟΚ όμως μέχρι και τον Ιβάν (που τέτοιες μεταγραφές δεν έχει κάνει), τι προέδρους είχε? Θέλω να πω ότι για να χτίσεις μια ομάδα χρειάζεται ένας που θα σπρώξει χρήμα στην αρχή και μετά όλα παίρνουν τον δρόμο τους, ας πάρει ο ΠΑΟΚ τον αντίστοιχο Καραπιάλη, Αλεξανδρή, Τζόλε, Γιαννακόπουλο κλπ και θα δούμε ποιος μπορεί να τον εμποδίσει.
    1-2 αγωνιστηκές κεκλεισμένων και οι βαθμοι μείον;
    Δεν ήταν εκτεταμένα τα επεισόδια εκεί;
    Δεν μπήκαν "φιλαθλοι" και χτύπησαν τον Περέιρα;
    Δεν έκανε ζέσταμα η ομάδα του ΠΑΟΚ στο άλλο μισό γιατί την έλουσαν καπνογόνα και φωτοβολίδες;
    Τουλάχιστον αστείος...
    αχαχαχαχαχαχαχαχα
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο διαιτητής του Βέροια - Ολυμπ. παραπέμπεται στην πειθαρχική επιτροπή.
    Τι έγινε ρε παιδιά αδικήθηκαν οι γαύροι?
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεγονος που χρηζει ψυχιατρικης βοηθειας ειναι ενα και μονο,
    Οι οπαδοι μιας ταλαιπωρημενης πολλα χρονια ομαδας να μην σταματανε την διχονοια και τα "αλληλομαχαιρωματα" μπας και ερθει μια ασπρη μερα..
    Δυστυχως η Τουμπα εχει καταρα οπως και η Ν.Φιλαδελφεια ,γκρινια και στερητικο συνδρομο αγιατρευτο ολοι φταινε σε ολους ....
    Τα δημιουργει ο γαυρος ,τα νεφελιμ,οι βολεμενοι,οσοι ειναι στην απ'εξω???
    Πού την είδες την διχόνοια ρε Τζώρτζ?
    Εκτός αν εννοείς καμμιά 100αρια ανεγκέφαλους, που τα χουν με τον Σαλπι ο όποίος btw σέρνεται και είναι παντελώς προβλέψιμος απ όλους τους αντιπάλους.
    Την πεναλτάρα στον Κλάους, ενώ το κοράκι ήταν μπροστά 1 μέτρο το έπνιξε και το αποτέεσμα ήταν 1-1 και βρισκόμασταν κάπου στο 85ο λεπτό αν δεν κάνω λάθος.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

1-2 αγωνιστηκές κεκλεισμένων και οι βαθμοι μείον;
    Δεν ήταν εκτεταμένα τα επεισόδια εκεί;
    Δεν μπήκαν "φιλαθλοι" και χτύπησαν τον Περέιρα;
    Δεν έκανε ζέσταμα η ομάδα του ΠΑΟΚ στο άλλο μισό γιατί την έλουσαν καπνογόνα και φωτοβολίδες;
    Τουλάχιστον αστείος...
    αχαχαχαχαχαχαχαχα
    Διάβασε λίγο ΚΑΠ να δεις τι σημαίνει εκτεταμένα επεισόδια, άντε για να σου κάνω τη χάρη έπρεπε να πέσουμε Γ' Εθνική. Δεν σε βλέπω όμως να κατακρίνεις τη βία από παίκτες και οπαδούς ανεξαρτήτως ομάδας, γιατί? Χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο σε κανά μαλαματίνα δικό σου, όχι σε μένα, εντάξει?

Rides
    1

Προεπιλογή

Διάβασε λίγο ΚΑΠ να δεις τι σημαίνει εκτεταμένα επεισόδια, άντε για να σου κάνω τη χάρη έπρεπε να πέσουμε Γ' Εθνική. Δεν σε βλέπω όμως να κατακρίνεις τη βία από παίκτες και οπαδούς ανεξαρτήτως ομάδας, γιατί? Χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο σε κανά μαλαματίνα δικό σου, όχι σε μένα, εντάξει?

Σορρυ για τον χαρακτηρισμό "αστείος" έχεις δίκιο, το χοντραινεις όμως τωρα με "τους μαλαματίνες δικούς μου" που επίσης χαρακτηρίζεις χωρίς να με γνωρίζεις. Τα ...όχι σε μένα, εντάξει?... το αφήνω ασχολίαστο γιατί μάλλον το λες επειδή παρεξηγήθηκες και σου λείπουν άλλα επιχειρήματα.

Επίσης στον ΚΑΠ δεν είδα πουθενά να αναφέρει ότι τα 5 κιλά ψάρια είναι εκτεταμένα επεισόδια...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Σορρυ για τον χαρακτηρισμό "αστείος" έχεις δίκιο, το χοντραινεις όμως τωρα με "τους μαλαματίνες δικούς μου" που επίσης χαρακτηρίζεις χωρίς να με γνωρίζεις. Τα ...όχι σε μένα, εντάξει?... το αφήνω ασχολίαστο γιατί μάλλον το λες επειδή παρεξηγήθηκες και σου λείπουν άλλα επιχειρήματα.

Επίσης στον ΚΑΠ δεν είδα πουθενά να αναφέρει ότι τα 5 κιλά ψάρια είναι εκτεταμένα επεισόδια...
    Το "μαλαματίνες" χαρακτηρίζει μια μερίδα δικών σου οπαδών, όχι εσένα που άλλωστε δεν σε ξέρω, και τους οποίους κι εσύ αστείους θα τους βλέπεις φαντάζομαι. Ναι, σε άμεση προσωπική επίθεση παρεξηγούμαι, επιχειρήματα όπως έχεις διαβάσει έχω πολλά, αν δεν σου κάνουν ή αν θεωρείς ότι τα δικά σου είναι πιο ισχυρά δικαίωμά σου, όποιος διαβάζει τι γράφουμε βγάζει τα συμπεράσματά του.

Rides
    1

Προεπιλογή

Το "μαλαματίνες" χαρακτηρίζει μια μερίδα δικών σου οπαδών, όχι εσένα που άλλωστε δεν σε ξέρω, και τους οποίους κι εσύ αστείους θα τους βλέπεις φαντάζομαι. Ναι, σε άμεση προσωπική επίθεση παρεξηγούμαι, επιχειρήματα όπως έχεις διαβάσει έχω πολλά, αν δεν σου κάνουν ή αν θεωρείς ότι τα δικά σου είναι πιο ισχυρά δικαίωμά σου, όποιος διαβάζει τι γράφουμε βγάζει τα συμπεράσματά του.
    Κοίτα, όσο παλιόγαυρος και να είσαι τον καφέ που μου έχεις τάξει στον σύνδεσμο των συνοπαδών σου δεν τον γλιτώνεις. Άσε τώρα τα χαζά σου και φώναξε δυνατά 3 φορές ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!! και θα στα συγχωρέσω όλα...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Eίμαι σίγουρος πάντως ότι θα ανταποδώσετε την φιλοξενία που είχατε στο Καραϊσκάκης.
    Γιατί πέρα από μια κροτίδα και μερικές φωτοβολίδες, δεν πειράχτηκε κανένας.
    Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε ευχαριστούμε για την υποδειγματική φιλοξενία.

Πέρυσι θυμόμαστε τι έγινε με τα ψάρια, με τους οπαδούς μέσα κ το κυνηγητό, τα καπνογόνα κτλπ.

Για να σας δω...

Σελίδα 34 από 85 ΠρώτηΠρώτη ... 2432333435364484 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP