Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    1-2 αγωνιστηκές κεκλεισμένων και οι βαθμοι μείον;
    Δεν ήταν εκτεταμένα τα επεισόδια εκεί;
    Δεν μπήκαν "φιλαθλοι" και χτύπησαν τον Περέιρα;
    Δεν έκανε ζέσταμα η ομάδα του ΠΑΟΚ στο άλλο μισό γιατί την έλουσαν καπνογόνα και φωτοβολίδες;
    Τουλάχιστον αστείος...
    αχαχαχαχαχαχαχαχα
    Διάβασε λίγο ΚΑΠ να δεις τι σημαίνει εκτεταμένα επεισόδια, άντε για να σου κάνω τη χάρη έπρεπε να πέσουμε Γ' Εθνική. Δεν σε βλέπω όμως να κατακρίνεις τη βία από παίκτες και οπαδούς ανεξαρτήτως ομάδας, γιατί? Χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο σε κανά μαλαματίνα δικό σου, όχι σε μένα, εντάξει?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Koyotte Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διάβασε λίγο ΚΑΠ να δεις τι σημαίνει εκτεταμένα επεισόδια, άντε για να σου κάνω τη χάρη έπρεπε να πέσουμε Γ' Εθνική. Δεν σε βλέπω όμως να κατακρίνεις τη βία από παίκτες και οπαδούς ανεξαρτήτως ομάδας, γιατί? Χαρακτηρισμούς σε προσωπικό επίπεδο σε κανά μαλαματίνα δικό σου, όχι σε μένα, εντάξει?

Σορρυ για τον χαρακτηρισμό "αστείος" έχεις δίκιο, το χοντραινεις όμως τωρα με "τους μαλαματίνες δικούς μου" που επίσης χαρακτηρίζεις χωρίς να με γνωρίζεις. Τα ...όχι σε μένα, εντάξει?... το αφήνω ασχολίαστο γιατί μάλλον το λες επειδή παρεξηγήθηκες και σου λείπουν άλλα επιχειρήματα.

Επίσης στον ΚΑΠ δεν είδα πουθενά να αναφέρει ότι τα 5 κιλά ψάρια είναι εκτεταμένα επεισόδια...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Σορρυ για τον χαρακτηρισμό "αστείος" έχεις δίκιο, το χοντραινεις όμως τωρα με "τους μαλαματίνες δικούς μου" που επίσης χαρακτηρίζεις χωρίς να με γνωρίζεις. Τα ...όχι σε μένα, εντάξει?... το αφήνω ασχολίαστο γιατί μάλλον το λες επειδή παρεξηγήθηκες και σου λείπουν άλλα επιχειρήματα.

Επίσης στον ΚΑΠ δεν είδα πουθενά να αναφέρει ότι τα 5 κιλά ψάρια είναι εκτεταμένα επεισόδια...
    Το "μαλαματίνες" χαρακτηρίζει μια μερίδα δικών σου οπαδών, όχι εσένα που άλλωστε δεν σε ξέρω, και τους οποίους κι εσύ αστείους θα τους βλέπεις φαντάζομαι. Ναι, σε άμεση προσωπική επίθεση παρεξηγούμαι, επιχειρήματα όπως έχεις διαβάσει έχω πολλά, αν δεν σου κάνουν ή αν θεωρείς ότι τα δικά σου είναι πιο ισχυρά δικαίωμά σου, όποιος διαβάζει τι γράφουμε βγάζει τα συμπεράσματά του.

Rides
    1

Προεπιλογή

Το "μαλαματίνες" χαρακτηρίζει μια μερίδα δικών σου οπαδών, όχι εσένα που άλλωστε δεν σε ξέρω, και τους οποίους κι εσύ αστείους θα τους βλέπεις φαντάζομαι. Ναι, σε άμεση προσωπική επίθεση παρεξηγούμαι, επιχειρήματα όπως έχεις διαβάσει έχω πολλά, αν δεν σου κάνουν ή αν θεωρείς ότι τα δικά σου είναι πιο ισχυρά δικαίωμά σου, όποιος διαβάζει τι γράφουμε βγάζει τα συμπεράσματά του.
    Κοίτα, όσο παλιόγαυρος και να είσαι τον καφέ που μου έχεις τάξει στον σύνδεσμο των συνοπαδών σου δεν τον γλιτώνεις. Άσε τώρα τα χαζά σου και φώναξε δυνατά 3 φορές ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!! και θα στα συγχωρέσω όλα...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Κοίτα, όσο παλιόγαυρος και να είσαι τον καφέ που μου έχεις τάξει στον σύνδεσμο των συνοπαδών σου δεν τον γλιτώνεις. Άσε τώρα τα χαζά σου και φώναξε δυνατά 3 φορές ΠΑΟΚ ΟΛΕ!!! και θα στα συγχωρέσω όλα...
    Όχι ρε σε σύνδεσμο, στο Καραϊσκάκη μέσα, θα σε πάω και για σούπερ μπουγάτσα στον Πειραιά! ΠΑΟΚ ΟΛΕ (Απεταξάμην) δεν φωνάζω που να πιείς 80 φρέντο! Κατεβαίνεις Αθήνα καμιά φορά?

Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι ρε σε σύνδεσμο, στο Καραϊσκάκη μέσα, θα σε πάω και για σούπερ μπουγάτσα στον Πειραιά! ΠΑΟΚ ΟΛΕ (Απεταξάμην) δεν φωνάζω που να πιείς 80 φρέντο! Κατεβαίνεις Αθήνα καμιά φορά?
    Σπάνια πλέον, αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω θα με πας για καφέ στο τηγάνι.
    Επίσης ποτέ μην λες ποτέ γιατί οι 2 τελευταιοι φίλοι μου που μου το είπαν βγήκαν φωτογραφία με τα σπορ του βορρά αγκαλια μετα το 2-4 του κυπέλου και ακόμα κραταω ντοκουμέντα οπότε πρόσεχε...
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Σπάνια πλέον, αλλά με την πρώτη ευκαιρία που θα κατέβω θα με πας για καφέ στο τηγάνι.
    Επίσης ποτέ μην λες ποτέ γιατί οι 2 τελευταιοι φίλοι μου που μου το είπαν βγήκαν φωτογραφία με τα σπορ του βορρά αγκαλια μετα το 2-4 του κυπέλου και ακόμα κραταω ντοκουμέντα οπότε πρόσεχε...
    Καλά, φέρε εσύ "τα σπορ του βορρά", κι άμα πετύχουμε κανά τέτοιοimages9YAPUMFY.jpg να δούμε ποιος θα βγάζει φωτογραφίες μετά (κασκολάκι θες ή σου φτάνει το μπλουζάκι?)

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

What??????
    Attached Images Attached Images

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    What??????
    Ώπα; Κι εσύ εδώ; Έβρεξε;
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ώπα; Κι εσύ εδώ; Έβρεξε;
    E οταν βλέπω ΠΑΟΚτσή να μιλάει για πρωτάθλημα και κύπελλο κάτι παθαίνω... . Εγώ πάντως για την ώρα (αφού αυτοσαρκαστώ) απολαμβάνω τα προνόμια του καθαρού αέρα που δίνουν οι εκδρομές στην επαρχία....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP