Αρη και εγω Castrol χρησιμοποιουσα και για πολυ καιρο μαλιστα. Μετα ομως απο αρκετο ψαξιμο κατεληξα οτι το λαδι δεν ειναι αυτο που νομιζουμε αλλα υποδεεστερο.
Δεν προτρεπω καποιον να αλλαξει λαδι με κατι αλλο. Εγω απλα λεω οτι πλεον δεν χρησιμοποιω castrol γιατι θεωρω οτι υπαρχουν ανωτερα λαδια απο αυτα.
Φαντασου οτι στο μυαλο μου γυρναει και η ιδεα οτι παιζει και το λαδι να εχει μεριδιο ευθυνης για τα τοσα σπασμενα Μ μοτερ . Απο οτι γνωριζω οι μονοι κινητηρες που φορανε 10w60 Castrol ειναι οι Μ κινητηρες. Τυχαιο? Μπορει ναι, μπορει οχι.
Kαι στο turbovag Castrol edge ξεκινησα να βαζω μιας και που αυτα προτεινει ο κατασκευαστης αλλα οταν ειδα οτι μετα απο λιγο το εκαιγε σαν νερακι αποφασισα να δοκιμασω αλλη μαρκα.
Οπως θεωρω οτι και το 5w30 ειναι πολυ λιγο για την χωρα μας. 5w40 και πανω και ειδικα το καλοκαιρι 10w40 η και ακομα 10w50.
Στην Ελλαδα (εκτος απο κατι ορεινα χωρια) η θερμοκρασια δεν πεφτει ποτε κατω απο -5C.
Για ποιο λογο να βαλω ενα λαδι που θα μπορει να μου δωσει κρυα εκκινηση στους -25C αλλα για να το καταφερει αυτο θα μου προσφερει μειωμενη προστασια και ιξωδες στους 100C?
Ψαχτειτε λιγο περισσοτερο με τα λαδια και μην διαβαζετε αυτα που γραφει μπροστα το μπουκαλι αλλα αναζητειστε στα τεχνικα χαρακτηριστικα και συγκρινετε viscocity @40C και @100 οπως και την HTHS value (High temperature high shear viscocity) που ειναι πολυ σημαντικη.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 02-02-15 στις 08:58
aristent (02-02-15), ghost-rider (02-02-15), pilot (03-02-15), Samaro (02-02-15), wheelman (02-02-15)
Το ευρος τως τιμων επηρεαζεται περαν απο την συνθεση του λαδιου και απο το ιξωδες. Οι τιμες υπαρχουν για να συγκρινουμε δυο λαδια που εχουν το ιδιο ιξωδες.
Δεν εχουν ολα τα αυτοκινητα τις ιδιες απαιτησεις απο το λαδι. Πχ τα Μ series που εχουν θεματα με τα μεταλλα καλο ειναι να εχουν λαδι με αυξημενη τιμη HTHS και ZDDP (zinc percentage)