Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

τελικα είχα δικιο εξ αρχης!η ecu ειναι μεσα στο κουτι οπως βλέπεις δεξια ετσι μου ειπαν. οποτε θα το τσεκαρω και θασας πω! Αν ολα πανε καλα σε μια εβδομαδα θαχουμε απτα στοιχεια του remap και στο ντιζελ!!!!

2. The Following User Says Thank You to karavag116d For This Useful Post:

mrclouzo (29-01-15)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ καλη δουλεια κεμενα τα ιδια μου ειπαν με λιγοτερες τεχνικες λεπτομερειες. Για την αναφλεξη εννοεις το κουμπι πανω απ το σταρτ? πως θα μπει off εφοσον υποτιθεται τοχουμε σβηστο? Αρα το μονο που μου μενει ειναι να βρω την ecu! Αν εχεις κεσυ f21 σε παρακαλω φωτισε με. Μονο αυτο περιμενω.Καλημερα!
    Το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα. Πρέπει να είναι και τα ρεύματα κλειστά. Παρκάρεις το αυτοκίνητο σε ασφαλές σημείο (αν δεν υπάρχει πυλωτή ή γκαράζ), ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο, ανοίγεις το καπό, κλειδώνεις το αυτοκίνητο, ανοίγεις καπό, βγάζεις την ecu και ξανακλείνεις καπό.
    Εγώ έχω f20 diesel, δεν έχει διαφορά από το δικό σου πλην τις 2 περισσότερες πόρτες.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο karavag116d Εμφάνιση μηνυμάτων
    τελικα είχα δικιο εξ αρχης!η ecu ειναι μεσα στο κουτι οπως βλέπεις δεξια ετσι μου ειπαν. οποτε θα το τσεκαρω και θασας πω! Αν ολα πανε καλα σε μια εβδομαδα θαχουμε απτα στοιχεια του remap και στο ντιζελ!!!!

Αν θες βγάλε καμιά φωτό κατά την διαδικασία αφαίρεσης της ecu.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP