Σελίδα 9 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πληρωμές μέσω paypal ή απευθείας τραπεζικό έμβασμα δεν δέχονται? Αυτοί μπορεί να πουν ότι δεν βρήκαν λεφτά μέσα στο δέμα, εσύ πώς εξασφαλίζεσαι?
    Paypal δεν εχουν.
    Μεσω εμβασματος γινετε απλα θα πληρωθουν οι σχετικοι Βελγικοι φοροι VAT (+105¤ +20¤ αξια εμβασματος).
    Ο φοβος μου εμενα δεν ειναι μην με κοροιδεψει η ΒR αλλα μην μου φανε τα λεφτα στο αεροδρομιο στις υπηρεσιες logistics (μου εχει συμβει στο παρελθον)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Blacktan : 24-01-15 στις 12:39

2. The Following User Says Thank You to Blacktan For This Useful Post:

mark e92 (24-01-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Μα αμα εχετε ποσταρει πιο πριν στο Bimmerpost https://f80.bimmerpost.com/forums/sh...065967&page=18
    θα γινει ρεζίλι ότι κλεβει τα λεφτα των ανθρωπων! Δε νομιζω να τον συμφέρει με τιποτε
    Εμεις και στο παρελθον εχουμε στειλει λεφτα εξωτερικο. Βαζουμε τα λεφτα σε χαρτι γυρω-γυρω να μην φαινονται στο φως μετα σε ξεχωριστο φακελο επιστολης και μετα κολλητά με τον εγκεφαλο στον πρωτο φακελο με φυσαλιδες, το κλεισαμε με ταινιες καλα. Μετα ξανα αλλος φακελος με φυσαλιδες πάλι ταινιες. Μετα το κουτι των ΕΛΤΑ με μονο 1,5 ευρω και παλι ταινιες. Επειτα το στειλαμε με την πιο γρηγορη κουριελ των ΕΛΤΑ: SPM (Special Priority Mail). Στα δεματα μεταξυ ΕΟΚ δεν τα ανοιγουν, ετσι τουλαχιστον εχω δει μεχρι τωρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 12:45

Rides
    0

Προεπιλογή

επειδη αποδειξη δε μου εδωσε, (μπορει να το ξεχασε). Άρα καλο ειναι να εχετε ποσταρει πιο πριν στο bimmerpost οπότε θα εχετε αποδειξη ότι κανατε τη μετατροπη για να εχετε εγγυηση στο μελλον

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδιά αυτό εννοούσα, τα λεφτά μπορεί να χαθούν στη διαδρομή.
    Είναι δυνατόν να μην σου έκοψαν απόδειξη? Φοροδιαφεύγουν και οι Βέλγοι? Έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα απ' έξω, πάντα κόβουν και το ανάλογο παραστατικό (εκτός φυσικά αν αγοράσεις από ιδιώτη). Να τους στείλεις email και να τους ζητήσεις να σου στείλουν το ανάλογο παραστατικό (μπορούν να στο στείλουν ηλεκτρονικά). Γιατί να μπαίνεις στη διαδικασία να ποστάρεις στο bimmerpost προκειμένου να έχεις εγγύηση.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μπα δε μπορω αλλη ταλαιπωρια, φτανει. Σιγα μην χρησιμοποιησει την εγγυηση τους ο συγγενης μου. και πως θα αποδειχθει ότι δεν εκανες κακη χρηση; Αμα ησουν στην ιδια πολη μαλιστα, που να τρεχεις τωρα

Rides
    0

Προεπιλογή

Η χαζομαρα ειναι που πεταξαμε το χαρτι του δεματος αυτο θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει σαν αποδειξη
    Αλλα εχω όλα τα μαιλ τους, ωραιοτατη αποδειξη μετατροπής ειναι. Τωρα η αποδειξη τους δε μπορει να χρησιμευσει σε τιποτε εδω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 13:02

Rides
    0

Προεπιλογή

Με αποδειξη 605¤ (be vat inc)
    Χωρις αποδειξη 500¤ (no vat)
    Φυσικα και οι Βελγοι φοροδιαφευγουν

9. The Following User Says Thank You to Blacktan For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-01-15)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπα δε μπορω αλλη ταλαιπωρια, φτανει. Σιγα μην χρησιμοποιησει την εγγυηση τους ο συγγενης μου. και πως θα αποδειχθει ότι δεν εκανες κακη χρηση; Αμα ησουν στην ιδια πολη μαλιστα, που να τρεχεις τωρα
    Η αλήθεια είναι δεν μπορούν να αρνηθούν ότι έκαναν το remap. Αν -χτυπάω ξύλο- πάθει κάτι το μοτέρ είναι πολύ δύσκολο όπως λες να βγάλεις άκρη με εγγυήσεις κλπ. Αλλά μπορεί να χρειαστεί να ξαναπεράσουν το remap ή να το βγάλουν αν αποφασίσει να το πουλήσει και δεν θέλει να φαίνεται ότι ήταν πειραγμένο.
    Καλό θα είναι ο συγγενής σου να αλλάζει τα λάδια νωρίτερα (max 10.000 χλμ) και να είναι πιο προσεκτικός στο ζέσταμα-κρύωμα του μοτέρ. Από την στιγμή που δεν έχει όργανα να βλέπει τι γίνεται με πιέσεις, θερμοκρασίες λαδιών και καυσαερίων κλπ καλό είναι να μην το πάει τάπα συνέχεια για πολύ ώρα (πχ στην εθνική). Δεν ξέρουμε πόσο το έχουν στεγνώσει με το πρόγραμμα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με αποδειξη 605¤ (be vat inc)
    Χωρις αποδειξη 500¤ (no vat)
    Φυσικα και οι Βελγοι φοροδιαφευγουν
    Πλάκα κάνεις

Rides
    0

Προεπιλογή

για να περασουν το remap ξανα ή για να σβησουν το remap, το κανουν απειρες φορες ειπαν και δωρεαν και οποτε θες. Απλα δεν ξερω αν θα σου πληρωσουν τα μεταφορικα για την επιστροφή, μάλλον όχι μαλλον. Όλα τα μεταφορικα απο και προς πιθανα θα ειναι δικα σου
    Καλα εγω πιστευω με το remap καλυτερη τιμη θα πιασει ή να μην το πει καθολου και να τρελαθει απο τη χαρα του ο νεος αγοραστης
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 13:20

12. The Following User Says Thank You to anton For This Useful Post:

Panos 316T (18-02-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων

Πλάκα κάνεις
    Οχι δεν κανω πλακα !

Σελίδα 9 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές