Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το δεμα το στειλαμε από Ελλαδα ανασφαλιστο και επεστρεψε ετσι. Όμως αμα εχει trucking number θεωρησαμε ότι δεν εχει λογο ανησυχιας. Εδώ εχω παρει χαλιά πανάκριβα δερματινα από εξωτερικο και δεν ηταν ασφαλισμενα.
    Μας ζητησε τα λεφτα να τα βάλουμε μεσα με την ECU. Το καναμε και εμεις δεν τα δηλωσαμε. Βεβαια μου φαινεται πιο ασφαλες να ζητησετε την κουριερ να τον πληρωσει αλλα δεν ξερω εάν γινεται και αν αυτος το δεχεται
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 24-01-15 στις 12:26

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το δεμα το στειλαμε από Ελλαδα ανασφαλιστο και επεστρεψε ετσι. Όμως αμα εχει trucking number θεωρησαμε ότι δεν εχει λογο ανησυχιας. Εδώ εχω παρει χαλιά πανάκριβα δερματινα από εξωτερικο και δεν ηταν ασφαλισμενα.
    Μας ζητησε τα λεφτα να τα βάλουμε μεσα με την ECU. Το καναμε και εμεις δεν τα δηλωσαμε. Βεβαια μου φαινεται πιο ασφαλες να ζητησετε την κουριερ να τον πληρωσει αλλα δεν ξερω εάν γινεται και αν αυτος το δεχεται
    Αυτο μου ζητησε και εμενα (και αυτο ειναι που σε ηθελα) αλλα η μεθοδος λεφτα στο κουτι ειναι επικινδυνη για υπεξαιρεση στα αεροδρομια που σκαναρονται τα δεματα .
    Τελικα με ΕΛΤΑ το στειλατε ; ποσο πληρωσατε 30¤ ;

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP