Δεν είναι αναφορά σε κάποιο κόμμα, αλλά γενικά για την κατάσταση μας
Δεν είναι αναφορά σε κάποιο κόμμα, αλλά γενικά για την κατάσταση μας
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Οποιος πήγε τις τελευταιες μέρες σε τράπεζα μπορεί να αντιληφθεί την κατάστασή μας !
Panos 316T (23-01-15), Ptboul (22-01-15), vagmag (22-01-15)
Ο κόσμος διαμαρτύρεται που δόθηκαν τόσα χρήματα (εγγυήσεις θα έλεγα) για να σωθούν οι τράπεζες.
Άλλοι τα έφαγαν (κόκκινα δάνεια, λαμόγια, μετοχές, πιστόλια κλπ) και άλλοι θα πληρώσουν (ομολογιούχοι και μέτοχοι τραπεζών και καταθέτες) ... Εύκολο είναι να λένε, ας μη στηρίξουμε τις τράπεζες και ας κλείσουν όπως όλα τα μαγαζιά που δεν πήγαν καλά, αλλά θα την πληρώσουν πάλι λάθος άνθρωποι.
Όσο για τον κόσμο που παίρνει τα χρήματά του από την τράπεζα, απορώ και εγώ. Μάλλον Νεοδημοκράτες θα είναι όλοι....![]()
avanti popolo bandiera rossa...
Eπειδη τυχαινει να πηγαινω καθημερινα σχεδον... Δεν ειδα τπτ.
Ειδικα σημερα περιμενα να γινεται πανικος.
Αλλα μιλαμε μεσα βρηκα 10 ατομα.
Η πλακα ειναι οτι πηρα και τηλ να ρωτησω αν πλησιαζονται τα ταμια...
Τι να πω. Θα πλακωσουν ισως ολοι αυριο.
Η απλα το χωνεψε ο κοσμος οτι τιποτα χειροτερο δεν μπορει να συμβει.
Πιο εκφυλους πολιτικους απο αυτους που ειχαμε τα τελευταια χρονια(απο το '74. Οχι απο το 81...) και εχουμε αυτη τη στιγμη, δεν θα εχουμε ποτε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 22-01-15 στις 15:00
chrisgiapz3 (22-01-15), Panos 316T (23-01-15)
Σωστά τίποτα χειρότερο δεν μπορεί να συμβεί !!!!
Είμαστε στον πάτο.... κούνια που μας κούναγε!!!!
Για ρίξτε μία ματιά στις άλλες χώρες της Ευρώπης....
η Γερμανία δεν είναι ο μέσος όρος... όμως η σύνταξη είναι 23 ευρώ ανά έτος... Δλδ 40 χρόνια δουλειάς Χ 23 ευρώ ανά έτος = 920 ευρώ !!!!
Εμείς εδώ δίνουμε 1300 ευρώ για 30 χρόνια εργασίας. Να σκεφτείτε ότι δίναμε και 2500 ευρώ σε κάποιους.... και λέμε πλέον ότι χειρότερα δε γίνεται !!!!
Δίνουμε συντάξεις και για 15 χρόνια εργασίας, 20, 25 κλπ κλπ....
όχι δε φταίνε οι συνταξιούχοι.... αλλά δεν έχουμε να τους πληρώσουμε.
Τις κρατήσεις τους, κάποιοι τις έφαγαν. Δεν τις έχουμε σε κάποιο σεντούκι κρατημένες.
29δις χρειαζόμαστε μόνο για συντάξεις.
14 μαζεύουμε από τα ταμεία σήμερα...... από όλους εμάς....
15 μαζεύουμε από λοιπούς φόρους πάλι από όλους
ε πρέπει να μαζέψουμε και για μισθούς, σχολεία, νοσοκομεία, πλατείες, σκουπίδια και τόσα άλλα ...
Σήμερα πήγα να βρω παιδικό σταθμό για τα παιδιά μου, γιατί ενώ πληρώνω τόσους φόρους (και είναι πολλοί) , εγώ δε δικαιούμαι... είμαι προύχοντας !!!!
Φυσικά προσπαθώ να μην επιβαρύνω ούτε το σύστημα υγείας (ενώ πληρώνω ΤΕΒΕ ήδη 18 χρόνια ) και ναι αισθάνομαι ΧΑΖΟΣ που πληρώνω για άλλους.
Καταλαβαίνω να συνεισφέρουμε για τον κόσμο που δεν έχει.... αλλά συνεισφέρω και για τον κόσμο που κλέβει, που τεμπελιάζει, που είναι προνομιούχος δημόσιος , που έχει μέσο κλπ κλπ κλπ
chrisgiapz3 (22-01-15), Konstantinos E60 (22-01-15), Ptboul (22-01-15), Thomelef (22-01-15), Z4 DCT (22-01-15)
Όσο για τις τράπεζες... ναι πολύς κόσμος παίρνει τα χρήματα του .
Μάλιστα έχω φίλο που είναι ¨Καμμένος¨ έχει πάρει τα χρήματα του και προτρέπει και όσους ξέρει να κάνουν το ίδιο.....
Γνωρίζω Συριζαίους που κάνουν το ίδιο, ώστε ΑΝ συμβεί κάτι , να μην την πληρώσουν και ας υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ
Γνωρίζω Νεοδημοκράτες που τα βγάζουν , γιατί φοβούνται το ΣΥΡΙΖΑ
Οι ΚΚΕδες δεν έχουν χρήματα , τα έχουν μοιράσει στο κόμμα και τους υπόλοιπους.
Τέσπα... Ο πανικός δε βοηθάει. Αλλά ούτε και η τόση ανασφάλεια που δημιουργείται από τη ΝΔ για το άγνωστο αύριο, αλλά και συντηρείται από το ΣΥΡΙΖΑ με το ΑΟΡΙΣΤΟ πρόγραμμα.
Μάλιστα.
Ένα εχω να πω.
Θα πλουτίσουν οι διαρρήκτες αυτές τις μέρες.
vagmag (22-01-15)
Μη μασάτε. Ότι γινόταν πάντα, το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται. Θα γ@μ@νε τον ελεύθερό επαγγελματία για το καλό της χώρας. Είτε ΝΔ, είτε ξυριζα, είτε οτιδηποτε.
sympether with chiefτης
ghost-rider (23-01-15)