Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 254

Θέμα: Restoration of S14 powered E21!

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο costask2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου, ψηνωμαι πολυ για τις διπλές εξατμίσεις όπως το 323, και ειναι κάτι που μπορεί να το κανω γιατί σκοπεύω να αλλάξω το πίσω panel ολόκληρο, αλλα για το 5μπουλονο είμαι σκεπτικός, θα θέλει πολυ μετατροπή όπως έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ στο εξωτερικό, μουαγιε απο ε12 πίσω άξονα απο ε28 κ πιστεύω ότι θα ξεφύγει λίγο το πρότζεκτ... Αλλα υπάρχουν adapters που το μετατρέπει το 4μπουλονο σε 5μπουλονο σαν μια λύση. Γιατί όντως έβλεπα τις 17ρες που φοράει το ε34 μ5. Θα δούμε

image.jpg
    Τα παραπανω πραγματα δεν ειναι ακριβα καθολου πλεον. Εγω στο Ε30 που εβαλα ακρα και πισω γεφυρα κομπλε απο Μ3 τα πληρωσα πολλα λεφτα αλλα οταν εβαλα τα "τσεκουρια" τοτε πραγματικα καταλαβα ποσο ομορφο ειχε γινει το αυτοκινητο. Για εμενα ειναι η πιο ομορφη ζαντα που εχει βγαλει η BMW. Υπηρχε και τροπος φτηνος στο 1/3 τον χρηματων απο Ε36 μπροστα και compact πισω αλλα δεν θα ειχα ABS. Αnyway να το κανεις 5μπουλονο κανονικο και οχι με ανταπτορες αμα θες την γνωμη μου.

Επισης να ξερεις οτι το S14 πιανει ξανα αρκετα καλα λεφτα στην αγορα, ειδικα σε Γερμανια - Αυστρια - Αγγλια. Μπορεις να το πουλησεις και να βαλεις ενα πιο καινουργιο Μ που θα ειναι σιγουρα πιο δυνατο, πιο οικονομικο σε καυσιμο αλλα και σε συντηρηση. Σκεψου για παραδειγμα εναν S54 μεσα στο Ε21 με period look εξωτερικο. Φοβερο θα ειναι και απιστευτα γρηγορο.
    WRC is for boys
    GROUP B was for men

2. The Following 3 Users Say Thank You to TSAF For This Useful Post:

BILL007 (21-01-15), costask2 (22-01-15), Vassilis ///M (21-01-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP