Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δηλαδή εσείς εδώ μου λέτε ότι βγάζει 220 άλογα..
    Μακάρι....
    Το 28άρι μοτέρ που είναι stock 245 άλογα πού πάει δηλαδή? Στα 345 με remap?
    Γιατί γνωρίζω πολυ καλά ότι με προγραμμα φίλτρο και εξάτμιση πάει στα 310-315....
    Detailing Madness

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι....
    Γιατί γνωρίζω πολυ καλά ότι με προγραμμα φίλτρο και εξάτμιση πάει στα 310-315....
    Ελα μωρε Στεφανε....μην φορτωνεις.....απο νουμερα ολοι οι βελτιωτες τα φουσκωνουν....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελα μωρε Στεφανε....μην φορτωνεις.....απο νουμερα ολοι οι βελτιωτες τα φουσκωνουν....
    Δεν φορτώνω ρε συ, απλά μου φαίνονται υπερβολικά τα νούμερα που διαβάζω για απλά remap και τπτ άλλο..
    Detailing Madness

4. The Following User Says Thank You to stef For This Useful Post:

Z4 DCT (18-01-15)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Thumbs up

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z4 DCT Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακριβως ετσι ειναι τα 200 αλογα ειναι μια αξιολογη τιμη ,οι διαφοροι τουνερς τα παρατραβανε λιγακη...εχω κανει το συγγεκριμενο μοντελλο και ξερω πολυ καλα,μην ξεχναται οτι το 116 και το 118 μπορει να ειναι το ιδιο μοτερ αλλα εχουν διαφορετικη εξατμιση απο τον καταλυτη και πισω 10-12 αλογα διαφορα.....οποτε εχουμε το εξης θεωρητικα το 118 εχει 175 αλογα και η χαρτογραφηση μπορει ισως να ειναι κοντα στα ορια οποτε να μπορει να βελτιωθει + 15-20 ακομη,οποτε για να φτασεις αυτη την τιμη με το 116 πρεπει να αλαξεις και εξατμιση,,,
    Οσον αφορα τη δυναμομετρηση για οσους δεν ξερουν αυτο ειναι ποσο αυστηρο ειναι το δυναμομετρο,πραγμα που σημαινει οτι ο χειρηστης μπορει να αλαξει ορισμενες παραμετρους ποτε αλαζει και η δυναμομετρηση ο νοων νοειται!!!
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ....ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΛΟΓΩ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΟ INNTAKE AIR TEMPRATURE ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΜΗΛΟ ΣΤΗΣ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ 7-10 ΒΑΘΜΟΥΣ (10-15 ΑΛΟΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ 16-20 ΒΑΘΜΟΙ)

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μακάρι....
    Το 28αρι μοτέρ μόνο με πρόγραμμα το δίνουν 290 άλογα με 45 κιλά ροπή και το stage 2 (εξάτμιση με sport καταλύτη και individual remap πάνω στο δυναμόμετρο) στα 310 άλογα με 48 κιλά ροπή. Άρα τα νούμερα που γνωρίζεις για το εν λόγω μοτέρ επιβεβαιώνονται επακριβώς και από την συγκεκριμένη εταιρεία .
    Σε κάθε περίπτωση -και προκειμένου να μας λυθεί η απορία- καλό θα ήταν όσοι τελικά προχωρήσουν σε αναβάθμιση από την εν λόγω εταιρεία, πριν στείλουν την ecu για remap να πάνε σε ένα αξιόπιστο δυναμόμετρο για μια μέτρηση stock specs και μετά να πάνε στο ίδιο dyno για μια μέτρηση με την νέα ecu. Πιστεύω ότι δεν λένε μπαρούφες και τα σχόλια που διαβάζω σε ξένα forums είναι θετικά. Θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες σύντομα που θα προσφέρουν remap στις f series.

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το 28αρι μοτέρ μόνο με πρόγραμμα το δίνουν 290 άλογα με 45 κιλά ροπή και το stage 2 (εξάτμιση με sport καταλύτη και individual remap πάνω στο δυναμόμετρο) στα 310 άλογα με 48 κιλά ροπή. Άρα τα νούμερα που γνωρίζεις για το εν λόγω μοτέρ επιβεβαιώνονται επακριβώς και από την συγκεκριμένη εταιρεία .
    Σε κάθε περίπτωση -και προκειμένου να μας λυθεί η απορία- καλό θα ήταν όσοι τελικά προχωρήσουν σε αναβάθμιση από την εν λόγω εταιρεία, πριν στείλουν την ecu για remap να πάνε σε ένα αξιόπιστο δυναμόμετρο για μια μέτρηση stock specs και μετά να πάνε στο ίδιο dyno για μια μέτρηση με την νέα ecu. Πιστεύω ότι δεν λένε μπαρούφες και τα σχόλια που διαβάζω σε ξένα forums είναι θετικά. Θα ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες σύντομα που θα προσφέρουν remap στις f series.
    Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτά που λέμε
    Εφόσον λοιπόν το 28άρι με ΦΠΕ παίρνει 65-70 άλογα πώς είναι δυνατόν το 16άρι να παίρνει μόνο με remap 80-85 άλογα...?
    Αυτή είναι η απλή απορία μου
    Detailing Madness

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Συμφωνούμε απόλυτα σε αυτά που λέμε
    Εφόσον λοιπόν το 28άρι με ΦΠΕ παίρνει 65-70 άλογα πώς είναι δυνατόν το 16άρι να παίρνει μόνο με remap 80-85 άλογα...?
    Αυτή είναι η απλή απορία μου
    Για την f20 με sport εξάτμιση, intercooler και individual remap δίνει 240 άλογα.
    Δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση το πόσο βελτιώνεται ένα άλλο μοτέρ. Μπορεί ένα τρίλιτρο μοτέρ με ΦΠΕ να παίρνει 50 άλογα, αυτό σημαίνει ότι τα 70 άλογα που παίρνει με ΦΠΕ ο δίλιτρος δεν υπάρχουν?

Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για την f20 με sport εξάτμιση, intercooler και individual remap δίνει 240 άλογα.
    Δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση το πόσο βελτιώνεται ένα άλλο μοτέρ. Μπορεί ένα τρίλιτρο μοτέρ με ΦΠΕ να παίρνει 50 άλογα, αυτό σημαίνει ότι τα 70 άλογα που παίρνει με ΦΠΕ ο δίλιτρος δεν υπάρχουν?
    Ώπα, μιλήσαμε μόνο με ένα remap, όχι εξάτμιση, intercooler...
    Εκεί μου φαίνεται το περίεργο του πράγματος...
    Detailing Madness

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP