Εμενα μου στειλανε μηνυμα να τη στειλουμε με UPS. Μα αυτων τα γραφεια ειναι στην άκρη του κόσμου Κορωπί, έλεγα να στειλω τον εγκεφαλο με Γενικη Ταχυδρομικη
Εμενα μου στειλανε μηνυμα να τη στειλουμε με UPS. Μα αυτων τα γραφεια ειναι στην άκρη του κόσμου Κορωπί, έλεγα να στειλω τον εγκεφαλο με Γενικη Ταχυδρομικη
τη στειλανε χθες την ECU και σημερα ηταν εδω. Την βαλαμε πάνω και παει σφαιρα. Ο συγγενης μου ειναι ενθουσιασμενος
Μου είπαν από την BR-Performance πολλές φορές, ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αποσυνδέσουμε την μπαταρία. Αφαιρεσαμε τις φυσες μαλιστα, τεσσερις φορες, επειδη καναμε προβες! Λοιπον δεν ειχαμε κανενα προβλημα
Αν αποσυνδέσετε την μπαταρία θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το συναγερμο, αν έχετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποσυνδέσετε το - πόλο. Μετα θα αποσυνδέσετε το + πόλο. Μπορείτε να τοποθετήσετε στους πόλους κάποιο πανί, ώστε να μην αγγίξει ο πόλος με το αυτοκίνητο.
Όταν θα έχετε πίσω την ECU remap την τοποθετειτε, αφού το συνδέσετε μπορείτε να συνδέσετε την μπαταρία. Πρώτα ο πόλος + και στη συνέχεια το - πόλο.
Αλλά στην F30 χωρίς μπαταρία, δεν μπορείτε να κλείσετε το πίσω καπό! Και αν το κλείσετε χωρίς μπαταρία δεν υπαρχει τρόπος για να ανοίξετε το πίσω καπό καθόλου. Γι 'αυτό και δεν αποσυνδέσαμε την μπαταρία
Επίσης οι οδηγιες από την BR για να βγαλουμε τον εγκεφαλο ήταν τσατρα-πάτρα. Άκρη βγαλαμε από φίλο σε συνεργειο BMW σε συνδυασμο όμως με τις οδηγιες που πηρα από BR. Για αυτό εκατσα και τα εγραψα να ξερετε πως θα το κανετε
karavag116d (24-01-15)
Παρακατω ειναι η θεση του εγκεφαλου
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 25-01-15 στις 21:42
karavag116d (25-01-15)
για τη βιδα που σου επεσε η με το χερι θα τη βγαλεις και μαγνητικο κατσαβιδι, η θα σου βγαλουν την ποδια απο κατω. Ειναι κλειστο απο κατω να μην μπαινει σκονη και βρωμια
παντως του συγγενη μου η πρωτη και η δευτερα στην ευθεια σπινιαρουν με τερμα το γκαζι και εν κινησει! Με λαστιχα 225 σπορλινε χειροκινητο
το οδηγησε και ο φιλος στο εξουσιοδοτημενο και ειπε οτι ειναι σαφως πιο δυνατο απο τα 170 ΗΡ της 320 ΕΔ. Τα 200 ΗΡ τα εχει σιγουρα ειπε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 01-02-15 στις 01:31
karavag116d (01-02-15)
Λοιπόν αφού βρήκαμε που είναι το να την βγάλεις είναι ευκολο. Μετα απο προτροπη ενος εκ των br-team αποσυνέδεσα και τη μπαταρία. Ειναι λίγο μανικι να ανοιξεις μετα χειροκινητα το πορτ μπαγκαζ απο μέσα αλλα τι να κανουμε!
Το σωστό κουτι ειναι οπως κοιταμε δεξια:
1.jpg
Αφαιρουμε το καπακι με ενα Τ20(εμενα μια βιδα ειναι καπου κατω απο τη μηχανη....)
2.jpg
Περιμετρικα οι φυσες συρταρωνουν στο κουτι.Τις τραβαμε προς τα πανω για να εχουμε χωρο να τραβηξουμε συρταρωτα παλι και την ecu προς τα πανω
3.jpg
2 μεγαλες φυσες πατανε πανω της που εχουν δεξια αριστερα 2 κλιπ, τα τραβαμε προς τα εξω και ξεκουμπωνουν, και ιδου...
4.jpg
Αυριο αποστολη στο Βέλγιο και αναμονη.....