Σελίδα 32 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 311 έως 320 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πολύ καλό το αποτέλεσμα, μπράβο
    Ερώτηση, γιατί όλες οι αλλαγές γίνονται στις 6000 στροφές ή λίγο πριν? Δεν έχει να δώσει ακόμα λίγο πριν κρεμάσει το μοτέρ?
    Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα την παλέψει η μετάδοση όταν ανεβάζεις στροφές πατώντας το φρένο από την στιγμή που δεν υπάρχει launch control. Ξεκολλάει πολύ καλά πάντως ακόμα και έτσι.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mrclouzo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολύ καλό το αποτέλεσμα, μπράβο
    Ερώτηση, γιατί όλες οι αλλαγές γίνονται στις 6000 στροφές ή λίγο πριν? Δεν έχει να δώσει ακόμα λίγο πριν κρεμάσει το μοτέρ?
    Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο θα την παλέψει η μετάδοση όταν ανεβάζεις στροφές πατώντας το φρένο από την στιγμή που δεν υπάρχει launch control. Ξεκολλάει πολύ καλά πάντως ακόμα και έτσι.
    Το ειχα στο d στις πρωτες δοκιμες ...
    Μετα το γυρισα σε ds και εκανε τις αλλαγες κοφτη στις 7000.
    Μην νομιζετε πως ειμαι πληρως εξοικειωμενος με το αμαξι , ειναι της γυναικας το εχουμε 8 μηνες το εχω οδηγησει για 2000 χλμτρα ...
    Βασικα τωρα το μαθαινω και εγω ....

Rides
    0

Προεπιλογή

6.7 δηλαδη με 2 ατομα και κακη εκκινηση ? Πρεπει να κανεις και μια μονος νομιζω !

Rides
    0

Προεπιλογή

Ειναι φανερο οτι οι ανθρωποι κανουν αυτα που υποσχονται.Ειμαι σιγουρος οτι η ιπποδυναμη ειναι + παρα - απο τα 220ΗΡ.Τωρα αν 0-100 ειναι σε 6,1 η 6,6 εξαρταται απο πολλα και οχι μονο απο τη δυναμη του κινητηρα.-

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για γράψτε βρε παιδιά κ για καταναλώσεις ...
    Αν ειναι τόσο καλές οι επιδόσεις, βολικός ο κυβιςμος κ το καύσιμο , δεν υπαρχει λόγος για 120d ...

Περιοχή
    Greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο vagmag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για γράψτε βρε παιδιά κ για καταναλώσεις ...
    Αν ειναι τόσο καλές οι επιδόσεις, βολικός ο κυβιςμος κ το καύσιμο , δεν υπαρχει λόγος για 120d ...
    Εμένα στο εκο προ με ηπια οδηγηση μου φαινεται ελαφρως μειωμενη. στο σπορ ειναι καλυτερη στις ψηλες αλλα οπως ειπε κι ο φιλος δεν κρατιεσαι και το πατας. Ειδικα στο πετρελαιο που χαμηλα ειναι η δυναμη και κρεμαει πιο γρηγορα. Οσο για το γιατι σουστειλε παλι το ιδιο φιλε κεμενα σε καποια email απεφυγε να απαντησει και εκ των υστερων παραδεχθηκε οτι δεν ηθελε να μου αποκαλυψει καποια πραγματα. Μπορει να μην ειναι τοσο δυνατο οσο λεει. Εμενα πχ τα αλογα βγηκαν σωστα μπορει και παραπανω αλλα η ροπη οχι τοσο

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Προσωπικά με χάλασε αυτή η συμπεριφορά. Δείχνει ότι τους ενδιαφέρει μόνο να πουλήσουν. Το αν τα άλογα είναι 140 και όχι 150 δεν με πειράζει καθόλου. Στις καμπύλες δίνω βάση και κυρίως σε αυτή της ροπής. Diesel έχουμε άλλωστε, δεν θα κατεβαίνουμε για κόντρες.
    Σκάνε σιγά σιγά και άλλες εταιρείες που έσπασαν την ecu των fxx series. Έστειλα email στην manhart https://www.manhart-performance.de/e...f66d808092e87d, είναι σοβαρή εταιρεία. Γενικά για την 116d τα άλογα παίζουν γύρω στα 140-145 και η ροπή γύρω στα 32-33 κιλά. Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί καλός tuner και στην Ελλάδα. Υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Rides
    0

Προεπιλογή

Το ταχυμετρο δε δειχνει λιγο παραπανω απο το κανονικο? Μπραβο παντως εξαιρετικη προσπαθεια και αποτελεσμα
    Για την καταναλωση με ηπια οδηγηση μας φαινεται οτι μειωθηκε ολιγον, αλλα δυστυχως ειναι αδυνατο να συγκρατηθεις να μην το ανοιξεις πια.
    Με τιποτε δε συμφερει η 320ED. Εδω δεν την ειχε στους τιμοκαταλογους απο την ανοιξη 2014 και ακομα δεν την εχει. Ακου 4000 ακομα να ζητα ενω παλια ζητουσε 2500
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη anton : 17-02-15 στις 07:59

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ταχυμετρο δε δειχνει λιγο παραπανω απο το κανονικο? Μπραβο παντως εξαιρετικη προσπαθεια και αποτελεσμα
    Για την καταναλωση με ηπια οδηγηση μας φαινεται οτι μειωθηκε ολιγον, αλλα δυστυχως ειναι αδυνατο να συγκρατηθεις να μην το ανοιξεις πια.
    Με τιποτε δε συμφερει η 320ED. Εδω δεν την ειχε στους τιμοκαταλογους απο την ανοιξη 2014 και ακομα δεν την εχει. Ακου 4000 ακομα να ζητα ενω παλια ζητουσε 2500
    Για καταναλωσεις δεν μπορω να πω τιποτα μιας και δεν εχω ασχοληθει καθολου .

Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έστειλα email στην br όπου ρωτάω το εξής : " after the remap i would like to have the same power and throttle response no matter if comfort or sport mode is selected. In other words the comfort mode to become identical with the sport mode in terms of throttle response, steering feel and power. Is that possible? Or -even better- if you can remap the sport mode in such a way that whenever i am in the sport mode and want to have the dsc completely off, not to switch to the comfort mode but stay in sport mode. Και η απάντηση του Bruno : " We can give you the same power and throttle response in comfort and sport, but not the same steering. "
    Άρα ισχύει αυτό που είπε ο Clown. Μένει κάποιος να το κάνει για να μας το επιβεβαιώσει. Με αυτό τον τρόπο έχεις την δυνατότητα να είσαι στο comfort με τα πάντα όλα εκτός αλλά με την απόκριση και την δύναμη του sport. Δεν είναι κακό.

Τους ρώτησα επίσης να μου στείλουν το dynosheet μιας μαύρης 116d που έχουν ανεβάσει στο site και αναφέρουν 143 άλογα με 34.5 κιλά ροπή. Αλλά αντί για αυτό, ο Bruno μου έστειλε πάλι το dynosheet που είχα ανεβάσει την προηγούμενη φορά λέγοντας ότι είναι από μια 116d που έκαναν remap την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο που στο dynosheet φαίνεται ημερομηνία 10/12/2014. Γιατί να πει ψέμματα και αποφεύγει να μου στείλει ένα άλλο dynosheet?

Σελίδα 32 από 48 ΠρώτηΠρώτη ... 22303132333442 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP