Σελίδα 2 από 48 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 479

Θέμα: F20 116i br-performance tuning

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ήταν οικογενειακή δεν θα έμπαινες καν στη διαδικασία του προγράμματος....
    Δεν εχεις και αδικο ! Της γυναικας ειναι αλλα στα ταξιδια εμενα προσπερνανε τα q5 - a5
    Loool

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Blacktan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τωρα περιμενω τελικη απαντηση !
    Αντε να δουμε
    Και αν γίνει μία στραβή και δεν δουλεύει τι κάνεις; που θα βρεις άκρη; μέσω email τέτοιες δουλειές δεν γίνονται...

Rides
    0

Προεπιλογή

συγγενης μου πήρε μεταχειρισμενη F30. Δευτερα θα βγαλουμε την ECU και θα την στειλουμε στην BR Performance στο Βελγιο. Μου στειλανε και φωτο πως να το κανουμε εξω απο το σπιτι του μονοι μας. Οπότε απο Δευτερα θα εχετε φωτο απο όλη τη διαδικασια και νεα!

4. The Following User Says Thank You to anton For This Useful Post:

Blacktan (17-01-15)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή ECU

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    συγγενης μου πήρε μεταχειρισμενη F30. Δευτερα θα βγαλουμε την ECU και θα την στειλουμε στην BR Performance στο Βελγιο. Μου στειλανε και φωτο πως να το κανουμε εξω απο το σπιτι του μονοι μας. Οπότε απο Δευτερα θα εχετε φωτο απο όλη τη διαδικασια και νεα!
    υπαρχει και στην αθηνα δυνατοτητα για ρεμαπιν και μαλιστα πριν απο την ΒΡ !!!!δεν χρειαζεται να στειλεις τον εγγεφαλο στο εξωτερικο ¨)

Rides
    0

Προεπιλογή

Πάντως εμας μας ζητησανε να βάλουμε μεσα 590 ευρω
    Θα τα στειλω με γενικη ταχυδρομικη, το κοστος να τα στειλουν ΄πίσω το αναλαμβάνουν αυτοι

Rides
    0

Προεπιλογή

Μου στειλανε φωτο αλλα δεν ηταν ακριβεις με πάσα λεπτομερια, θα σας δειξω πως το καναμε εμεις, μιας και μας δειξανε απο συνεργειο

Rides
    0

Προεπιλογή

Εμενα μου στειλανε μηνυμα να τη στειλουμε με UPS. Μα αυτων τα γραφεια ειναι στην άκρη του κόσμου Κορωπί, έλεγα να στειλω τον εγκεφαλο με Γενικη Ταχυδρομικη

Rides
    0

Προεπιλογή

τη στειλανε χθες την ECU και σημερα ηταν εδω. Την βαλαμε πάνω και παει σφαιρα. Ο συγγενης μου ειναι ενθουσιασμενος

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο anton Εμφάνιση μηνυμάτων
    τη στειλανε χθες την ECU και σημερα ηταν εδω. Την βαλαμε πάνω και παει σφαιρα. Ο συγγενης μου ειναι ενθουσιασμενος
    Anton
    Θα ηθελα καποιες πληροφοριες αν εχεις την καλοσυνη !
    Τσεκαρε τα ΠΜ σου , σου εχω στειλει το κινητο μου
    Thanks

Rides
    0

Προεπιλογή

Μου είπαν από την BR-Performance πολλές φορές, ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αποσυνδέσουμε την μπαταρία. Αφαιρεσαμε τις φυσες μαλιστα, τεσσερις φορες, επειδη καναμε προβες! Λοιπον δεν ειχαμε κανενα προβλημα
    Αν αποσυνδέσετε την μπαταρία θα πρέπει να απενεργοποιήσετε το συναγερμο, αν έχετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποσυνδέσετε το - πόλο. Μετα θα αποσυνδέσετε το + πόλο. Μπορείτε να τοποθετήσετε στους πόλους κάποιο πανί, ώστε να μην αγγίξει ο πόλος με το αυτοκίνητο.
    Όταν θα έχετε πίσω την ECU remap την τοποθετειτε, αφού το συνδέσετε μπορείτε να συνδέσετε την μπαταρία. Πρώτα ο πόλος + και στη συνέχεια το - πόλο.

Αλλά στην F30 χωρίς μπαταρία, δεν μπορείτε να κλείσετε το πίσω καπό! Και αν το κλείσετε χωρίς μπαταρία δεν υπαρχει τρόπος για να ανοίξετε το πίσω καπό καθόλου. Γι 'αυτό και δεν αποσυνδέσαμε την μπαταρία

Σελίδα 2 από 48 ΠρώτηΠρώτη 123412 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP