Ξέρω θα γινόταν άλλο πράγμα, αλλα 4500¤ για το μοτέρ θα χρειαζόμουν να το ξαγορασω απο τον φίλο μου κ κόψιμο πατοματα για ενίσχυση με σολινες, άλλες γέφυρες άλλοι ανάρτηση κτλ δλδ πρότζεκτ που δεν θα τελείωνε ποτέ στα χέρια μου Χαχαχαχα
Κ το σ14 με καλύπτει αυτι τι στιγμή, το πολυ πολυ να το βάλω κ Τούρμπο όταν βαρεθώ κ θα έχω κάτι διαφορετικό πάλι απο οτι φτιάχνουν τριγιρο. Αν και ειμαι ατμοσφαιρισακιας παρα τουρμπακιας αλλα κ πάλι έχω επιλογιες
Για εμένα το σημαντικό ειναι να κάνω κάτι διαφορετικό, αν δεις πρότζεκτ Ελλάδα κ εξωτερικό όλλοι βάζουν μ50/52, σ52 κ σ54 στα αυτοκίνητα τους, όλλοι μα όλλοι το ίδιο, στη Σουηδία πχ βάζουν 2,5ρι Τούρμπο κ τα φουσκώνουν στα 450-600 άλογα ανάλογα, κ όλλοι πάνε ευθεία 400 μέτρα η ντριφτ
Μου έχει μένει στο μιαλλο απο παλαιά πιγενα σε κάτι κόντρες στη Σουηδία κ πάντα εμφανιζόταν ενα οπελ ασκονα Α, 2,2 λ ατμόσφαιρα, τέλειος γυμνό αλλα φτιαγμένο μοτέρ σασμάν κ σλικ, κ πάντα τους ξεκολιαζε όλους, κάτι τουρμπατα Αουντι, ιμπρεζα, βολβο κ με ποιον δεν τα έβαζε κ πάντα ενα με διο αυτοκίνητα μπροστά ήταν.
Κάτι παρόμοιο θελω να φτιάξω κ εγω, ελαφρή, αναλογία βάρος προς άλογα όσο πιο χαμηλή γίνετε κ ατμόσφαιρα, θα μου πεις σήμερα όλλοι τα τουρμπιζουν στο φουλ αλλα κ πάλι κάτι διαφορετικό απο το τι παίζει στους δρόμους σήμερα![]()