Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 846

Θέμα: Ποδοσφαιρικα-αθλητικα-οπαδικα και αλλα... Σαιζον 2014-2015

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Talking

Άρα το ότι δίνει πέναλτι εκτός περιοχής (άσχετα με το αν μπαίνει) στο 5 και στο καπάκι στο 9 κατακυρώνει γκολ στο οποίο ο επιτηθέμενος κάνει κοντρόλ και με τα δύο χέρια και όχι με το δεξί ή αριστερό που αναρωτιέσαι δεν δείχνει πρόθεση να σε σφάξει το κοράκι και να σε εκνευρίσει.
    Πάμε στο γκολ που λες ότι ακυρώνεται, όταν έχει σφυρίξει ο διαιτητής (λανθασμένα ως οφσάιντ) και έχουν σταματήσει όλοι να τρέχουν και να μαρκάρουν πριν κάνει το σουτ ο επιτηθέμενος και εν συνεχεία σουτάρει ο ποδοσφαιριστής και πάει η μπάλα στα δίχτυα υπάρχει ακυρωθέν γκολ;
    Για την φάση με τον Κλάους που λες δεν έχω άποψη πραγματικά δεν την έχω δει.
    Για όλο το υπόλοιπο ημίχρονο όπου όλες οι επαφές χρεόνωνται με φάουλ υπέρ του Αστέρα επίσης φαντάζομαι δεν έχεις άποψη.
    Ποιος λοιπόν είναι ο αδικημένος;
    Ευχαριστώ.

edit: Παρόλο που σφαγιάστηκα στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχασα δικαιότατα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DaywalkeR : 16-01-15 στις 16:37
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρα το ότι δίνει πέναλτι εκτός περιοχής (άσχετα με το αν μπαίνει) στο 5 και στο καπάκι στο 9 κατακυρώνει γκολ στο οποίο ο επιτηθέμενος κάνει κοντρόλ και με τα δύο χέρια και όχι με το δεξί ή αριστερό που αναρωτιέσαι δεν δείχνει πρόθεση να σε σφάξει το κοράκι και να σε εκνευρίσει.
    Πάμε στο γκολ που λες ότι ακυρώνεται, όταν έχει σφυρίξει ο διαιτητής (λανθασμένα ως οφσάιντ) και έχουν σταματήσει όλοι να τρέχουν και να μαρκάρουν πριν κάνει το σουτ ο επιτηθέμενος και εν συνεχεία σουτάρει ο ποδοσφαιριστής και πάει η μπάλα στα δίχτυα υπάρχει ακυρωθέν γκολ;
    Για την φάση με τον Κλάους που λες δεν έχω άποψη πραγματικά δεν την έχω δει.
    Για όλο το υπόλοιπο ημίχρονο όπου όλες οι επαφές χρεόνωνται με φάουλ υπέρ του Αστέρα επίσης φαντάζομαι δεν έχεις άποψη.
    Ποιος λοιπόν είναι ο αδικημένος;
    Ευχαριστώ.

edit: Παρόλο που σφαγιάστηκα στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχασα δικαιότατα
    Το αλαφουζοκάναλο που ψάχνει ευκαιρία να μιλάει για παράγκες κτλπ, είπε ότ ο διαιτητής τα έκανε μαντάρα γενικά, αλλά αδίκησε πολύ περισσότερο τον Αστέρα από τον ΠΑΟΚ. Και πέναλντυ-αποβολή του Κλάους ήταν και 2 τετ α τετ σε προφανή θέση γκολ έκοψε στον Αστέρα και ότι το χέρι φαίνεται να είναι αλλά σίγουρα είναι δύσκολη φάση για τον διαιτητή. Τώρα μου λες εσύ δεν ξέρεις αν θα έβαζε το γκολ που έδωσε οφ σαιντ και τέτοια αστεία. Εντάξει να πω και εγώ ότι αν έδινε το χέρι θα τρώγατε και πάλι 3 με τη μπάλα που παίζατε.
    Εδώ πρώτη ευκαιρία την κάνατε στο 80τόσο...τι να πούμε. Σοβαρευτείτε...

Ο Γιώργος Μίνος δεν ξέρω τι είπε, ούτε ο Γαύρος ξέρω τι είπε, γιατί δεν είμαι των άκρων.

Rides
    1

Προεπιλογή

Το μεγαλύτερο λάθος του ΠΑΟΚ ξέρεις ποιο είναι (εκτός του μικρού ρόστερ);
    Είναι ότι άρχισε να διαμαρτύρεται για την διαιτησία όταν ήταν αργά. Οι κακές διαιτησίες κατά του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και όχι από την στιγμή που έπεσε στην 2η θέση.
    Απλά με την βλακώδη απάντηση "δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία" άφησαν όλο αυτό να γιγαντωθεί και να βγαίνουν τώρα όλοι και να λένε ότι γίνεται επειδή έπεσε στην 2η θέση.
    Η επίθεση έπρεπε να ξεκινήσει από το καραισκάκης που επίσης είχα σφαγιαστική διαιτησία, αλλά όλοι εκεί κάνανε το παγώνι.
    Έδωσε δικαίωμα ο ΠΑΟΚ με την καθυστερημένη αντίδραση, τίποτα άλλο.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

4. The Following User Says Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

doctore (16-01-15)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μεγαλύτερο λάθος του ΠΑΟΚ ξέρεις ποιο είναι (εκτός του μικρού ρόστερ);
    Είναι ότι άρχισε να διαμαρτύρεται για την διαιτησία όταν ήταν αργά. Οι κακές διαιτησίες κατά του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα και όχι από την στιγμή που έπεσε στην 2η θέση.
    Απλά με την βλακώδη απάντηση "δεν ασχολούμαστε με την διαιτησία" άφησαν όλο αυτό να γιγαντωθεί και να βγαίνουν τώρα όλοι και να λένε ότι γίνεται επειδή έπεσε στην 2η θέση.
    Η επίθεση έπρεπε να ξεκινήσει από το καραισκάκης που επίσης είχα σφαγιαστική διαιτησία, αλλά όλοι εκεί κάνανε το παγώνι.
    Έδωσε δικαίωμα ο ΠΑΟΚ με την καθυστερημένη αντίδραση, τίποτα άλλο.
    Σωστός ήδη από την κανονική 4αρα του Καραισκάκη έπρεπε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Ο Βαγγελας γιατι δεν δινει κανα 50αρικο να εκδικαστει η υποθεση με EOD suit? Πανω που θα ξεμπερδευε τον πατε πισω..

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP