Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 38

Θέμα: απο το κακο στο χειροτερο....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικα τους γρ@φω εκει που δεν πιανει μελανι,τον ταφο τους σκαβουνε οι σκ@τογραβατακηδες του marketing και των πωλησεων.

Εγω να δωσω πρωτα ο θεος 80-100χιλιαρικα για τις π@π@ριες που βγαζουνε ευχαριστω δεν θα παρω.

Δεν ειναι θεμα ας πουμε ''δεινοσαυρισμου'' αλλα θεμα επιλογης.

Που ειναι ρε ξεφτιλισμενοι χαρτογιακαδες η επιλογη μιας CSL???

Δεν αφοριζω την τεχνολογια και τα νεοτερα αλλα εγω που ειμαι αυστηρος petrolhead και παω με αγωνιστικο στην δουλεια ας πουμε θελω να εχω επολογη.

Θελω αισθηση FOCUS RS MK1 ρε παιδι μου που ειναι?????

Και που εισαι γραβατακια της BMW...γατακι.....μην μου τιμολογεις εμενα το σημα 60-70χιλιαρικα γιατι παλι τα 3 μου θα παρεις.....
    σου αρεσει δεν σου αρεσει, εισαι δεινοσαυρος κι εσυ....
    γιατι ολα αυτα που περιγραφεις, ειναι πλεον εκτος της πολιτικης οχι μονο της BMW αλλα ολης της αυτοκινητοβιομηχανιας γενικοτερα....

το πραγμα παει σε μια αποστειρωμενη και πληρως ελεγχομενης καταστασης σε ολα...
    απο προδιαγραφες ασφαλειας, ρυπων, οδηγικης συμπεριφορας, ημερομηνιας ληξης αντικειμενου κτλ.....
    δειτε απλα τις συνεργασιες μεταξυ των εταιριων (κινητηρες - πλαισια - ηλεκτρονικα) μεχρι τα συστηματα ασφαλειας (φρεναρουν μονα τους, μεταδιδουν την θεση τους, ελεγχουν την κατασταση του οδηγου, επικοινωνουν μεταξυ τους)
    ολο το πραγμα παει προς μειωση κοστους κατασκευης, ελεγχο συμπεριφορας, μηδενισμο ρυπων, συχνη αντικατασταση οχηματος και πληρη ανακυκλωση.

2. The Following 2 Users Say Thank You to compactM3 For This Useful Post:

m_power_lunatic (16-01-15), Ptboul (16-01-15)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP