τhttps://www.redsagainsthemachine.gr/...is-stin-toympa
23 χρόνια και 21 αγωνιστικές περιόδους δίχως νίκη ο Θρύλος στην Τούμπα!!
Ε δεν τα λες κ λίγα;
τhttps://www.redsagainsthemachine.gr/...is-stin-toympa
23 χρόνια και 21 αγωνιστικές περιόδους δίχως νίκη ο Θρύλος στην Τούμπα!!
Ε δεν τα λες κ λίγα;
gant (16-01-15), Konstantinos E60 (16-01-15)
deepBLUE (16-01-15)
DaywalkeR (16-01-15)
Το ποδόσφαιρο ήταν πάντα βρώμικο.
Ο ένας είχε τα πιστόλια μπροστά στους διαιτητές, χρηματισμοί-λουλούδια, ο τίγρης, Ο Σωκράτης, ο Χοντρός, ο Τίγρης ξαναέρχεται και έκανε κολεγία με Κούγια για πρόεδρο ΕΠΟ και πάει λέγοντας.
Όταν τρως 12 γκολ σε 4 παιχνίδια, σου φταίει η διαιτησία;
Κερδίζεις Πανιώνιο με 2 φάσεις λανθασμένες, στην Τρίπολη τρως πόσα γκολ και 10 σφυρίγματα ενάντια στον Αστέρα-2 λάθος στον ΠΑΟΚ(το ένα δεν μπήκε το πέναλντι).
Τι συζητάμε...
Με αυτό το κλίμα που καλλιεργείται ότι πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ ακόμα και αν τρώει 3 γκολ από τον αντίπαλο, θα οδηγήσει σε πολύ χειρότερα από τα περσινά στην Τούμπα. Θα το δείτε...και εσείς είπατε ευχαριστώ για την φιλοξενία στο Καραϊσκάκης.
Εμείς θα έρθουμε πάνω και θα πέφτουν τσιμέντα μέσα, αντί να τα ρίχνετε στην διοίκηση που σας κοροϊδεύει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Harisp : 16-01-15 στις 12:32
318 I (Άει) S (Σιχτίρ)
Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
Μου το 'χα πει!!!
Να φτάχνεις τα του οίκου σου αλλα να μην γ@μ@ς των αλλων. Κανονισμένο να το παίρνεις 9 στα 10 χρόνια. Πολλά τα λεφτά...πολλά !!!
Τσου Λου καθε χρόνο, καλες και ακριβες μεταγραφες και παει λεγοντας !
Εφτιαξες μαγαζάκι γωνία που κονομάει και χαιρεσαι νομίζωντας οτι το εφτιαξες αγωνιζόμενος στο χορτάρι.
Οσο για τον πονηρό τον Ρωσσο τουλαχιστων εριξε και καποια μυρια. Τωρα το αν θα ξεχρεώσει τις παλιες οφειλες ή αν θα τα χωσει για μεταγραφες ,μόνο αυτος το ξερει και οι παρατρεχάμενοι του.
Εσυ αν δεν ειχες τον Σώκρατες να σε βάλει στον "ίσιο δρόμο" και να σε κανει κερδοφόρα επιχείρηση θα ήσουν σε χειρότερη μοίρα απ'ολες τις ομαδες.Να μην ψάξουμε όμως απο ΠΟΥ και ΠΩΣ βρηκε τα λεφτα γιατι θα εκτεθούμε.
katsaraios (16-01-15)
Ανιψιε σε βλεπω να τραβας λιγο ζορι... τωρα που βλεπεις οτι den εχει ουτε φετος πρωταθλημα!!!
Μικρος εισαι ακομα, θα μεγαλωσεις, θα παντρευτεις, θα κανεις παιδακια και τα εγγονια σου θα πανε στην φιεστα στην Τουμπα...
Πως λεει η παροιμια ''ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΙΟΥ ΜΟΥ Η ΧΑΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΗ ΜΟΥ'' ...![]()
alexm (16-01-15)