Αυτό που δεν καταλαβαίνω ειδικά από το λανσάρισμα των πρώτων Χ5Μ και Χ6Μ (και την συνεπακόλουθη ακύρωση του Ζ4Μ) είναι γιατί κάθε εταιρεία ΠΡΕΠΕΙ να έχει και από ένα αυτοκίνητο, το οποίο δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ motorsport ρόλο ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σύμπαν, και μάλιστα να το λανσάρει σαν σπορτ.
Έχουν χαθεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ οι έννοιες και καταλήγουμε να έχουμε "σπορ" εκδόσεις οι οποίες ζυγίζουν πολύ περισσότερο από ένα μετρίως εξοπλισμένο mid class αυτοκίνητο της κάθε εταιρείας. Και μη μου πείτε ότι κρύβουν καλά το βάρος τους γιατί θα σπάσω την οθόνη (τη δική σας).
Προσωπικά κάνω εμετό με την φίρμα σε πολλά επίπεδα, εκεί που όλοι επέμεναν στα turbo η BMW έβγαζε το E46 CSL, το οποίο κατ εμέ είναι το τελευταίο BMW.
Οπότε έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο που πλέον η εταιρεία αποφασίζει και φτιάχνει μοντέλα ΜΟΝΟ βάση του πιο θα κάνει πιο πουλ μουρ, γιατί μη μου πείτε, μην προσπαθείσετε ΚΑΝ να μου πείτε, τι χρησιμότητα έχει ένα πανβαρο ///Μ σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΕΡΕΝ.
Έχουμε φτάσει το νέο τριάρι να είναι περίπου ίδιο με το Ε32/Ε38. ΑΥτοκίνητο δλδ που πριν μια δεκαετία ήταν βάρκα και τώρα ξαφνικά έγινε σπορτίφ.
No fat chicks no fat cars. έλεος πια