Εγώ πάντως διαβάζω Στέλλα, Κόλκα και στο τσακίρ κέφι βλέπω Μηνο και Θωμαιδη. Μετά βέβαια αναρωτιέμαι, πως αυτή η υπερομαδα αποκλείστηκε στο κύπελλο σε όμιλο με Λεβαδειακό, Καλαμάρια και Κερκυρα και στο Γιουροπα από κάτι Γκινγκαμπ και σία. Μάλλον ο Ολυμπιακός τα μαγείρεψε κι εκεί, δεν εξηγείται αλλιώς.Ομοίως και ο ΠΑΟ, λες δεν μπορεί για να τον γλεντανε μέσα - έξω ομάδες κάθε εθνικότητας, ο Ολυμπιακός πρέπει να φταίει...
Bitz (16-01-15)
εγώ μια απορία την έχω... γιατί αφου ο Μαρινάκης είναι αθώος και καθαρός, δε θέλησε να δικαστεί το πουρνό και μαγείρεψε απειλή για μπόμπα α λα ψωμιάδης....
όχι τίποτα άλλο, 1 ώρα και 30 λεπτά να πάω δουλειά εξαιτίας του!![]()
![]()
Κλασικοί ΠΑΟΚτζήδες που περιμένουν ο Σαββίδης να φέρει τον Ροναλντίνιο και τους φταίει η Αθήνα...δεν βγάζεις άκρη.
Είτε σου αρέσει είτε όχι ο ΠΑΟΚ φέτος έχει πάρει ανάλογα σφυρίγματα με τον ΟΣΦΠ εις βάρος μικρότερων ομάδων.
Αμέσως μετά έρχεται ο ΠΑΟ.
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορείτε να μιλάτε για άδικο πρωτάθλημα όταν ξαναλέω περνάτε από Πανιώνιο με 2 αμφισβητούμενες φάσεις και Τρίπολη είναι 10-2 οι αδικίες υπέρ του Αστέρα. Στον ΣΚΑΙ τα λενε. Το συνεταιράκι σας... Όχι ο Τσουκαλάς.
Έλεος δηλαδή...
Ελα τώρα ρε φίλε, με τον Φωστήρα προχθές με πέναλτυ εφεύρεση κάνατε το 1-0 τι μας λες τώρα.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Γιατι θελει πρωταθλημα ο Ιβαν??
Του απεδειξε η ομαδα του οτι θελει ενισχυση ,ποιον πηρε?
Ο ευλογησον τελικα ειναι ο πιο μαγκας ,καταφερνει να εχει αλλοθι για ολα σαν τον Μπαγεβιτς που ποτε δεν εχανε αυτος...
Με τον βαζελο ποιος το εχασε το ματς οι παικτες η η τακτικη ??
Αλλα πηρε το διπλο στο τηγανι και εχει πατημα ...
Φυσικα εχει τις κεραιες τεντωμενες για την εθνικη, μην γελιεστε δεν ειναι ολοι αναμαρτητοι...
Και στα καπακια ερχεται ο "τιμη και δοξα" και μιλαει για μεγαλη μαφια στον σχεδιασμο και την λειτουργια της ομαδας....
Μονο με σιγη ασυρματου και μπαλλα θα κλεψει τον τιτλο ,αλλα και παλι τον θελει ο τσαρος???
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Bitz (16-01-15)
Έεεεεετσι, προσγειωθήκατε ανώμαλα, γιατί μέχρι τελικό πιστεύατε ότι θα φτάσετε με τον μοντέλο που ήταν υποψήφιος και για την Ρεάλ.
Διάλυσε την σωστή άμυνα ο χοντρός πουλώντας στην Ρόμα και τώρα ψάχνεστε.
Ήρθε και ο κατσαπλιάς ο πορτογάλλος να σώσει την κατάσταση.
Την οποία κατάσταση θα σώσει φυσικά η παράγκα.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.