
Αρχικό μήνυμα απο
savvas bmwdakias
Αν και ξεφευγουμε απο το θεμα θα απαντησω σαυτο. Δεν ειμαι κατα της βοηθειας του συνανθρωπου αλλα για το συγκεκριμενο θεμα θα διαφωνισω. Καταρχην αν αποφασισω να παρω ξανα αμαξι εαν εχω μετρητα δεν προκειτε για κανεναν μα κανενα λογω να παω σε εμπορο. Γιατι ρε φιλε να παω να πληρωσω το κερδος του οταν μπορω να παω να παρω το ιδιο αμαξι μονος μου και να μου βγει φθηνοτερο? Γιατι να παρω ενα αμαξι με κατεβασμενα χιλιομετρα???
Μη μου πειτε οτι δεν το κανουν σχεδον ολοι οι εμποροι , αυτη ειναι η δουλεια τους, και γω αν ημουν εμπορος αυτο θα κανα.
Για τους παραπανω λογους δεν θα δοσω σε κανενα π@@στη τα λεφτα μου.
Εδω ιδιωτες εφτασαν να το κανουν και να το παιζουν εμποροι βγαλε ακρη. Στην περιπτωση που εχω μετρητα και βρω εναν ιδιωτη ο οποιος ειναι νυκοκοιρης με βιβλιο σερβις και λογικη τιμη μονο τοτε θα τον προτιμησω. Εχουν δει πολλα τα ματια μου με αυτοκινητα που αλλαξα και μηχανακια και ειμαι πολυ επιφυλακτικος.