Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 27 από 27

Θέμα: Καθαρισμα DV Forge

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρα από το γκαράζ πρέπει να αναρωτηθήτε τι υπάρχει μέσα στη τζαμαρία.......απλά είναι ο τέλειος χώρος για κάθε έναν τρελαμένο σαν εμάς.....Γιαννάκη μήπως έχω άδικο?

Το γκαραζ του Γιαννη ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει απο κοντα και απο Ελληνικα forums. Οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα..
    Σε ξενα forums υπαρχουν ξεχωριστοι τομεις για γκαραζ, εννοειται ολα bookmarked για ιδεες!

Γιαννη καποια στιγμη θελω τα φωτα σου για τη γραμμη αερα. Ζητησα σε εναν υδραυλικο να μου περασει γραμμη (εχω στην αποθηκη 4 μετρα χαλκο) και ζητησε 100¤ Καποια στιγμη που θα εχεις χρονο στειλε μου αναλυτικα τι χρειαζομαι και πως λεγεται το καθε κομματι. Νομιζω ειχε πει 40 υλικα και 60 φιλτρο νερου, ποση υγρασια να μαζεψει 3μ σωληνα?

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων

Το γκαραζ του Γιαννη ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει απο κοντα και απο Ελληνικα forums. Οι λεπτομερειες κανουν τη διαφορα..
    Σε ξενα forums υπαρχουν ξεχωριστοι τομεις για γκαραζ, εννοειται ολα bookmarked για ιδεες!

Γιαννη καποια στιγμη θελω τα φωτα σου για τη γραμμη αερα. Ζητησα σε εναν υδραυλικο να μου περασει γραμμη (εχω στην αποθηκη 4 μετρα χαλκο) και ζητησε 100¤ Καποια στιγμη που θα εχεις χρονο στειλε μου αναλυτικα τι χρειαζομαι και πως λεγεται το καθε κομματι. Νομιζω ειχε πει 40 υλικα και 60 φιλτρο νερου, ποση υγρασια να μαζεψει 3μ σωληνα?
    Φιλτρο αερα εγω δεν εβαλα......αλλα τελικα μαλλον θελω....ποσο μαλλον που η γραμμη βγαινει και εξω απο το γκαραζ , οποτε μαζευει και εκει υγρασια...
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πέρα από το γκαράζ πρέπει να αναρωτηθήτε τι υπάρχει μέσα στη τζαμαρία.......απλά είναι ο τέλειος χώρος για κάθε έναν τρελαμένο σαν εμάς.....Γιαννάκη μήπως έχω άδικο?

Α ρε Μιχαλιο, χαθηκαμε!!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου ρε Γιανναρα!

Rides
    0

Προεπιλογή

Σε ξενα forums υπάρχουν ξεχωριστοί τομεις για γκαραζ, εννοειται ολα bookmarked για ιδεες!
    Δεν θα ηταν άσχημο να υπάρχει ενα τετοιο θρεντ, για να πάρουμε ολοι καμία καλή ιδεα....

Ας το δουν οι υπεύθυνοι, ωραίο θρεντ θα ειναι!!!

Σε καποιο θρεντ βεβαια αυστηρα για μελη.....οχι για τα ματια ολων

5. The Following User Says Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

VanVIC (05-01-15)

Rides
    0

Προεπιλογή

Εχω τσεκαρει ενα σταυροκατσαβιδο, και ενα γερμανικο 15αρι σε αυτο το γκαραζ.

Ενταξει, ηταν δουλεμενα.

Οχι ομως οσο το pad του playstation
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ntinos : 05-01-15 στις 10:24

7. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

Z4 DCT (05-01-15)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η υγρασια μαζευεται μεσα στο καζανι του κοπρεσερ..... τακτικες εξυδατωσεις απο το βιδακι που εχει απο κατω.

9. The Following 2 Users Say Thank You to Bitz For This Useful Post:

pilot (05-01-15), Z4 DCT (05-01-15)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Bitz Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η υγρασια μαζευεται μεσα στο καζανι του κοπρεσερ..... τακτικες εξυδατωσεις απο το βιδακι που εχει απο κατω.
    Αν το δούλευει μέσα στο γκαράζ ... γιατι είναι ικανώς να το βγάζει έξω για να μην ενοχλήσει το Ζακι

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP