Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: κλειδι και τηλεχειρισμος...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα και καλώς σας βρηκα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στην e60 μου. Τις περισσότερες φορές πρέπει να φτάσω στο 1 μέτρο για να ξεκλειδωσει. Το ένα κλειδί το αγόρασα πριν κανένα μήνα οπότε δεν είναι αυτό. Σε ξένα φόρα διάβασα ότι φταίει συχνά ο ενισχυτής της κεραίας (diversity antenna) που απλά πέφτει η απόδοση του. Συνήθως συνδυάζεται και με πτώση στο σήμα στο ραδιόφωνο. Ακολούθησα ένα diy και την έβγαλα και την καθάρισα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επομένως θέλει μάλλον καινούρια. Η κεραία βρίσκεται στον ουρανό πίσω, πάνω από το προσκεφαλο απο τη μερια του συνοδηγού. Για να βγει θέλει να βγάλεις το καπάκι από το c pillar και να ξεκουμπωσεις και ένα κλιπ απο την ταπετσαρία του ουρανου καθώς και το καπάκι του 3ου στοπ. Αυτά είναι τα εύκολα. Μετα επειδή η πρόσβαση παραμένει δυσκολη πρέπει να ξεκουμπωσεις με προσοχή τα 10 περίπου κλιπ της κεραίας, να τη βγάλεις και να καθαρίσεις τις επαφές μήπως και στρώσει. Το μονταρισμα μετά είναι εύκολο. Συνολικά θέλει καμία ώρα αν δεν το έχεις ξανακάνει. Θα ανεβάσω και φωτο σε λίγο.

2. The Following 3 Users Say Thank You to nikosk81 For This Useful Post:

karagiadim (28-11-15), nikos valvetronic (04-01-15), wheelman (31-12-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP