Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 14

Θέμα: κλειδι και τηλεχειρισμος...

Rides
    0

Προεπιλογή κλειδι και τηλεχειρισμος...

καλησπερα και καλες γιορτες σε ολους..
    εχω μια E60 και εχω το εξης προβλημα ...και τα δυο μου κλειδια δεν πιανουν- δεν ανοιγουν τις πορτες πανω απο 1,5 μετρο αποσταση....ποιος ο λογος???γνωριζει κανεις???προτου απαντησει καπιος να πω οτι τα κλειδια και τα δυο τα δουλευω εναλαξ για να ειναι οι μπαταριες τους σε πληρη φορτηση..
    Ευχαριστω...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπαταριες

Rides
    1

Προεπιλογή

Η κεραια στο αυτοκινητο που ειναι; Καλωδιο;

tapatalking

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το ίδιο κάνει και σε εμένα στην Ε90 μου και σκέφτομαι να αλλαξω μπαταρία.

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν αλλάζουν οι μπαταρίες στα απλά κλειδιά.Μόνο στα Comfort Access μοντέλα τους.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikelos : 29-12-14 στις 19:46

Rides
    0

Προεπιλογή

οταν οι μπαταριες ειναι αδειες σου βγαζει μηνυμα...ετυχε σε φιλο μου αυτο...

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν η μπαταρία είναι εντάξει τότε καθόλου απίθανο ο ενισχυτής της κεραίας να "άρπαξε" από την υγρασία,ίσως λίγη σκουριά να έπιασε και να κάνει την ζημιά.

Rides
    0

Προεπιλογή

Αν η μπαταρία είναι εντάξει τότε καθόλου απίθανο ο ενισχυτής της κεραίας να "άρπαξε" από την υγρασία,ίσως λίγη σκουριά να έπιασε και να κάνει την ζημιά.
    Για να γεμίσει η μπαταρία θέλει μια μεγάλη βόλτα ή αν και αρκετά επίφοβο αυτό,το γνωστό κόλπο με την συσκευή φόρτωσης

Rides
    0

Προεπιλογή

μεγαλη βολτα εχω κανει (450χλμ) και παλι δεν αλαξε τιποτα...για ποιον ενισχυτη λες???και που ακριβως βρισκεται;

Rides
    0

Προεπιλογή

Καλησπέρα και καλώς σας βρηκα. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ στην e60 μου. Τις περισσότερες φορές πρέπει να φτάσω στο 1 μέτρο για να ξεκλειδωσει. Το ένα κλειδί το αγόρασα πριν κανένα μήνα οπότε δεν είναι αυτό. Σε ξένα φόρα διάβασα ότι φταίει συχνά ο ενισχυτής της κεραίας (diversity antenna) που απλά πέφτει η απόδοση του. Συνήθως συνδυάζεται και με πτώση στο σήμα στο ραδιόφωνο. Ακολούθησα ένα diy και την έβγαλα και την καθάρισα αλλά δεν άλλαξε κάτι. Επομένως θέλει μάλλον καινούρια. Η κεραία βρίσκεται στον ουρανό πίσω, πάνω από το προσκεφαλο απο τη μερια του συνοδηγού. Για να βγει θέλει να βγάλεις το καπάκι από το c pillar και να ξεκουμπωσεις και ένα κλιπ απο την ταπετσαρία του ουρανου καθώς και το καπάκι του 3ου στοπ. Αυτά είναι τα εύκολα. Μετα επειδή η πρόσβαση παραμένει δυσκολη πρέπει να ξεκουμπωσεις με προσοχή τα 10 περίπου κλιπ της κεραίας, να τη βγάλεις και να καθαρίσεις τις επαφές μήπως και στρώσει. Το μονταρισμα μετά είναι εύκολο. Συνολικά θέλει καμία ώρα αν δεν το έχεις ξανακάνει. Θα ανεβάσω και φωτο σε λίγο.

11. The Following 3 Users Say Thank You to nikosk81 For This Useful Post:

karagiadim (28-11-15), nikos valvetronic (04-01-15), wheelman (31-12-14)

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP