Αν δε σε νοιαζουν οι πορτες κοιτα για κουπε τουλαχιστον που ειναι πιο ομορφο , πιο σπορ και πιο δεμενο. Αν ειναι και facelift ακομα καλυτερα απλα τα 316 ξεφευγουν στην τιμη.
Αν δε σε νοιαζουν οι πορτες κοιτα για κουπε τουλαχιστον που ειναι πιο ομορφο , πιο σπορ και πιο δεμενο. Αν ειναι και facelift ακομα καλυτερα απλα τα 316 ξεφευγουν στην τιμη.
quattro ist fur sissies
Καλημέρα Γρηγόρη.Αυτό έχει αναμμένο κίτρινο λαμπάκι λαδιού,λογικά θα καίει λάδια, θέλει και ασθητήρα κατάληψης συνοδηγού πιθανότατα(λαμπάκι αερόσακου) και έχει κασετόφωνο.Δεν το λες κελεπούρι...Με δεδομένο ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις αλλά η αξιοπιστία εγώ θα έψαχνα 19άρι.Απλό και φτηνό σε συντήρηση- βλάβες μοτέρ και ζωηρούτσικο.Κάνε υπομονή και βρες κάποιο με 2-3 σοβαρά έξτρα (π.χ. ξενον, οροφή, σαλόνι, παρκτρονικ κ.τ.λ) για να ευχαριστηθείς το αυτοκίνητο.Τα φειςλιφτ σίγουρα πιο φρέσκα και φυσικά πιο ακριβά.Έχουν όμως και πιο πολλά κουσούρια τα μοτέρ τους...
BILL007 (29-12-14), HLIAS - E36 (30-12-14), katsaraios (29-12-14)
46αρια υπαρχουν πολλα με ολους του κινητηρες και κουπε και σενταν το θεμα ειναι το τι θα βρεις γτ πολλα απο αυτα ειναι τελειως απλα και πολλα ειναι και κακασχημα.δεν εχω εμπειρια στα μικρα κυβικα αλλα απο εμπειρια φιλου που οδηγει εδω και 10 χρονια 46αρι σενταν φεις λιφτ με τον 1600 Ν42 κινητηρα και 160χιλιαδες χλμ μεχρι σημερα καμια μηχανικη βλαβη και δηλωνει τελειως ευχαριστημενος.εγω προσωπικα θα εψαχνα για φεις λιφτ με 1600-1800 κινητηρα και δεν θα πηγαινα σε ενα μεταχειρισμενο προ φεις λιφτ που θα εχει και πιο πολλα χρονια στην πλατη του.αληθεια για τι μπατζετ μιλαμε ταβανι μεχρι ποσα ευρω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ART1 : 29-12-14 στις 09:32
katsaraios (29-12-14)
Δες και το δικο μου αν ενδιαφερεσαι..
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/5410091/
Τουρμπο ποιος ειπε οτι κανει???
πιστευω ότι θελει ψαξιμο ένα καλο 46αρι,συνηθως δεν τα δινουν εκτος αν πανε για κατι αρκετα καλυτερο,εχω οδηγησει αρκετα συγχρονα αυτοκίνητα και όταν μπω στο δικο μου φαινεται η κλαση του,προχθες πηγα ταξιδι μεχρι την κυλληνη συνοδηγος σε B200 CDI 8 μηνων, αυτοκινητο,ηταν καλο αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα που να υπερτερουσε η merc σαν αισθηση και πατημα,δεν είναι συγκρισημα σαν κατηγορια απλως τονιζω την διαφορα εξέλιξης που δεν είναι αισθητη όπως θα ηταν σε ένα άλλο αυτοκινητο
Καλα συγκρινεις αμαξι 8 μηνων με αμαξι δεκαετιας που εχει φαει δυο αλλαγες μοντελων???
οσο για τις χαζοζημιες καλομελετα και αν το παρει ο φιλος θα δει ,ας ριξει μια ματια στο θεμα κλασικα προβληματα Ε46 μην λεμε οτι 'ναναι...
Πολυ μεγαλο ρολο παιζει η συντηρηση απο τον καθε ιδιοκτητη ...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
φυσικα παιζει ρολο η συντηρηση και λεω ότι θελει ψαξιμο.ισως να μη το διατυπωσα καλα.δεν το συγκρινω απλως δεν ηταν η διαφορα που περιμενα,οσο για της χαζοζημιες εχεις δικιο,προχθες αλλαξα το υφασμα στην πισω αριστερη κολωνα πλησιαζει δεκαετια και με προετοιμαζει
katsaraios (29-12-14)
Αυτο φιλε δεν ειναι τιποτα μπροστα στο παγουρι ψυγειου ας πουμε
Η στιν DISA
H σε τσιμουχακια
Η σε γρυλλους παραθυρων
Ασε τα υφασματα και τα καθισματα που τριζουν ειναι ψιλοπραγματα...
Υ.Γ Διαβαζω για τουρμπισμα εντωμεταξυ και κλαιω επειδη αυτοι που το κανουν δεν εχουν γραψει το τι χρειαζεται σαν συντηρηση και οδηγηση !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 29-12-14 στις 15:53
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
BILL007 (29-12-14)
στο τουρμπισμα διαφωνω και εγω.τα αλλα δεν μου εχουν βγει ακομα σιγα σιγα,ισως επειδή το προσεχω οσο μπορω,η αληθεια είναι ότι πωλουνται αυτοκίνητα χωρις ιστορικο χωρις συντηρηση και πολλα με γυρισμένα χλμ που αλλοιωνουν την εικονα του μοντελου,
katsaraios (29-12-14)