Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 26

Θέμα: Ορατες πινακίδες σε φωτογραφίες!! μύθοι και αλήθειες

Rides
    0

Προεπιλογή

Καθαρα προσωπικη αποψη ειναι οτι ο καθενας οσο μπορει να φυλαγεται γιατι πολλα γινονται.αυτο ομως δεν περιοριζεται μονο στις πινακιδες,αλλα και στο γκαραζ οπως προαναφερθηκε και στην αποκρυψη στοιχειων επικοινωνιας γενικοτερα(πχ σε αγγελια στο καρ απορρητο κιν)κλπ.εχω δει πολλακοις αγγελιες στο καρ οπου η πινακιδα ειναι σβησμενη αλλα το τηλ δεν ειναι απορρητο στον καταλογο.οσον αφορα τις φωτο τωρα οταν καποιος ανεβαζει φωτο το αμαξι του αν δεν θελει να φανει η πιν του την σβηνει.οταν παει σε μια φωτογραφηση ομως που ειναι a priori δεδομενο οτι τριτοι θα βγαλουν φωτο το αμαξι του και θα την ανεβασουν σε δημοσιο φορουμ, απο το να εχει την απαιτηση να καθεται καποιος εθελοντικα να σβηνει μια μια τις πινακιδες μπορει καλλιστα να τις ξεβιδωσει(1' υποθεση) ή να βαλει καστομ οπως το ωραιοτατο ζ3 πιο πανω.δολος δεν ειναι αναγκη να υπαρχει μονο πισω απο μια οθονη, αλλα δυστυχως υπαρχει παντου(κοντροστεκια δημοσια παρκιν ακομα και στον δρομο).δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο για το φορουμ και ευχομαι και πιστευω στις συναντησεις αυτο να μην υφισταται αλλα δυστυχως ποτε δεν εισαι προστατευμενος απολυτα.συγνωμη αν κουρασα και παντα φιλικα,απλα μια αποψη...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Loukas : 29-12-14 στις 00:08

2. The Following 4 Users Say Thank You to Loukas For This Useful Post:

isou (29-12-14), katsaraios (29-12-14), nikos1400 (29-12-14), Nino (29-12-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Loukas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καθαρα προσωπικη αποψη ειναι οτι ο καθενας οσο μπορει να φυλαγεται γιατι πολλα γινονται.αυτο ομως δεν περιοριζεται μονο στις πινακιδες,αλλα και στο γκαραζ οπως προαναφερθηκε και στην αποκρυψη στοιχειων επικοινωνιας γενικοτερα(πχ σε αγγελια στο καρ απορρητο κιν)κλπ.εχω δει πολλακοις αγγελιες στο καρ οπου η πινακιδα ειναι σβησμενη αλλα το τηλ δεν ειναι απορρητο στον καταλογο.οσον αφορα τις φωτο τωρα οταν καποιος ανεβαζει φωτο το αμαξι του αν δεν θελει να φανει η πιν του την σβηνει.οταν παει σε μια φωτογραφηση ομως που ειναι a priori δεδομενο οτι τριτοι θα βγαλουν φωτο το αμαξι του και θα την ανεβασουν σε δημοσιο φορουμ, απο το να εχει την απαιτηση να καθεται καποιος εθελοντικα να σβηνει μια μια τις πινακιδες μπορει καλλιστα να τις ξεβιδωσει(1' υποθεση) ή να βαλει καστομ οπως το ωραιοτατο ζ3 πιο πανω.δολος δεν ειναι αναγκη να υπαρχει μονο πισω απο μια οθονη, αλλα δυστυχως υπαρχει παντου(κοντροστεκια δημοσια παρκιν ακομα και στον δρομο).δεν γνωριζω κατι συγκεκριμενο για το φορουμ και ευχομαι και πιστευω στις συναντησεις αυτο να μην υφισταται αλλα δυστυχως ποτε δεν εισαι προστατευμενος απολυτα.συγνωμη αν κουρασα και παντα φιλικα,απλα μια αποψη...
    to z του βανβικ εννοω μπερδευτηκα στα θεματα

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Όποτε φωτογραφίζω αυτοκίνητα και τα ανεβάζω σε κάποια σελίδα, πάντα σβήνω τους αριθμούς κυκλοφορίας και επιθυμώ να γίνεται το ίδιο και με το δικό μου αυτοκίνητο. Γενικά δε θέλω να υπάρχει η σύνδεση μεταξύ του δικτυακού μου προφίλ και του αυτοκινήτου μου. Φύλαγε τα ρούχα σου, που ειπώθηκε, για να τα έχεις ...όλα!

Rides
    0

Προεπιλογή

εγω θα το πω αναποδα...και γτ να φαινετε?υπαρχει λογος?ποιος ο λογος?να φαινεται γτ?για να λεμε αααα τι ωραια πινακιδα και αυτος που το εχει ειναι απο αθηνα απο θεσσαλονικη απο ουγκαντα?ειμαι υπερ στο να μην φαινεται για πολλους και διαφορους λογους και δεν μιλω μονο για κλοπη και για προσωπικα στοιχεια απλα το θεωρο περιττο μεσα στα διαφορα φορουμ να φαινονται η πινακιδες αλλωστε το αυτοκινητο θελουμε να προβαλουμε και οχι πινακιδες.οσα αναφορα τα σαιτ για πωληση εκει και να φαινεται δεν βλεπω να υπαρχει καμια διαφορα αλλωστε το αμαξι για πωληση παει επομενως οταν καποιος ενδιαφερθει για την αγορα του ο ιδιοκτητης θελει δεν θελει θα αποκαλυψει και τα στοιχεια οχι μονο του αυτοκινητου αλλα και τα δικα του.

6. The Following User Says Thank You to ART1 For This Useful Post:

katsaraios (29-12-14)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σεβαστες ολες οι αποψεις και δικαιωμα του καθενα να επιλεγει αν θα ειναι ή οχι ορατη η πινακιδα σε καποια φωτογραφιση.
    Ομως επειδη η πινακιδα ειναι ορατη απο μονη της ή στο δρομο ή και στις συναντησεις, προσωπικα πιστευω οτι ο "κινδυνος" ταυτοποιησης του αριθμου με αλλα ποιο προσωπικα στοιχεια (βλεπε διευθυνση κλπ) ειναι πλασματικος.
    Οσο δε αφορα δυαδικτυακους τοπους - φορουμ που γινονται φωτογραφισεις, το "κακο το ματι" αν θελει εχει χιλιους δυο αλλους τροπους να σταμπαρει ενα αυτοκινητο και να ταυτοποιησει nick και προσωπικα στοιχεια ειτε ειναι, ειτε οχι ορατη η πινακιδα του στις φωτο... και αυτο ειναι και τσεκαρισμενο.
    Προσωπικα λιγο με νοιαζει αν θα φαινεται η οχι η πινακιδα (παλια και εγω νομιζα οτι φυλαω τα ρουχα μου με το να μην φαινεται).

8. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

katsaraios (29-12-14), Nick bmwlover (30-12-14)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    2

Προεπιλογή

^

Το ότι υπάρχουν χίλιοι δυό άλλοι τρόποι, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους κάνουμε τη ζωή εύκολη.

Και ο κλέφτης έχει πολλούς τρόπους να πάρει ένα αυτοκίνητο, αλλά ο καθένας μας κοιτάει να το προστατεύσει, δεν το αφήνει με τα κλειδιά πάνω.

Και πιο παλιά που είχανε πιάσει τον @λεξανδρη με ξένες πινακίδες, από φωτογράφιση τον πιάσανε. Χίλιους τρόπους είχανε, αλλά από τη φωτογράφιση
    τον πιάσανε.

10. The Following User Says Thank You to doctore For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-12-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Η αφαιρεση των πινακιδων ειναι αλλο ενα μετρο, παραπανω. Δεν κοστιζει τιποτα, γινεται αμεσως.

ART1 η πωληση απο το απλο ενδιαφερον εχει τεραστια διαφορα. Και επειδη αρκετοι γυρισαν χωρις αμαξι μονο με το βρακι τους πισω, εχε το νου σου. Δεν χρειαζεται να δινεις στοιχεια στο πρωτο τυχαιο ραντεβου.

12. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Nick bmwlover (30-12-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αφαιρεση των πινακιδων ειναι αλλο ενα μετρο, παραπανω. Δεν κοστιζει τιποτα, γινεται αμεσως.

ART1 η πωληση απο το απλο ενδιαφερον εχει τεραστια διαφορα. Και επειδη αρκετοι γυρισαν χωρις αμαξι μονο με το βρακι τους πισω, εχε το νου σου. Δεν χρειαζεται να δινεις στοιχεια στο πρωτο τυχαιο ραντεβου.
    να εχω το νου μου?σε μενα αναφερεσαι?ειδες καπου να λεω οτι δινω στοιχεια απο το πρωτο ραντεβου κλπ?πρωτα να διαβαζεις καλα τα μνμ και μετα να αναφερεσαι με εκφρασεις τυπου εχε το νου σου και θα σου παρουν το βρακι.στο μνμ ξεχωριζω τα φορουμ απο τα σαιτ πωλησεις επομενως προς τι αυτη η κριτικη δεν καταλαβα

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ART1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να εχω το νου μου?σε μενα αναφερεσαι?ειδες καπου να λεω οτι δινω στοιχεια απο το πρωτο ραντεβου κλπ?πρωτα να διαβαζεις καλα τα μνμ και μετα να αναφερεσαι με εκφρασεις τυπου εχε το νου σου και θα σου παρουν το βρακι.στο μνμ ξεχωριζω τα φορουμ απο τα σαιτ πωλησεις επομενως προς τι αυτη η κριτικη δεν καταλαβα
    Διαβασες κατι παραπανω απο αυτο που εγραψα το οποιο μου διαφευγει?

Rides
    0

Προεπιλογή

εχε το νου σου. Δεν χρειαζεται να δινεις στοιχεια στο πρωτο τυχαιο ραντεβου. διαβασες καπου να λεω οτι πρεπει να δινουμε στοιχεια απο το πρωτο ραντεβου?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP