Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: επιλογη ε46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

πιστευω ότι θελει ψαξιμο ένα καλο 46αρι,συνηθως δεν τα δινουν εκτος αν πανε για κατι αρκετα καλυτερο,εχω οδηγησει αρκετα συγχρονα αυτοκίνητα και όταν μπω στο δικο μου φαινεται η κλαση του,προχθες πηγα ταξιδι μεχρι την κυλληνη συνοδηγος σε B200 CDI 8 μηνων, αυτοκινητο,ηταν καλο αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα που να υπερτερουσε η merc σαν αισθηση και πατημα,δεν είναι συγκρισημα σαν κατηγορια απλως τονιζω την διαφορα εξέλιξης που δεν είναι αισθητη όπως θα ηταν σε ένα άλλο αυτοκινητο

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gerry Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιστευω ότι θελει ψαξιμο ένα καλο 46αρι,συνηθως δεν τα δινουν εκτος αν πανε για κατι αρκετα καλυτερο,εχω οδηγησει αρκετα συγχρονα αυτοκίνητα και όταν μπω στο δικο μου φαινεται η κλαση του,προχθες πηγα ταξιδι μεχρι την κυλληνη συνοδηγος σε B200 CDI 8 μηνων, αυτοκινητο,ηταν καλο αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα που να υπερτερουσε η merc σαν αισθηση και πατημα,δεν είναι συγκρισημα σαν κατηγορια απλως τονιζω την διαφορα εξέλιξης που δεν είναι αισθητη όπως θα ηταν σε ένα άλλο αυτοκινητο
    Καλα συγκρινεις αμαξι 8 μηνων με αμαξι δεκαετιας που εχει φαει δυο αλλαγες μοντελων???
    οσο για τις χαζοζημιες καλομελετα και αν το παρει ο φιλος θα δει ,ας ριξει μια ματια στο θεμα κλασικα προβληματα Ε46 μην λεμε οτι 'ναναι...
    Πολυ μεγαλο ρολο παιζει η συντηρηση απο τον καθε ιδιοκτητη ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP