Εννοείτε και το κόστος ειναι ο παράγοντας έτσι. Τα 2500 ειναι πάρα πολλά για τους καιρούς μας..
Εννοείτε και το κόστος ειναι ο παράγοντας έτσι. Τα 2500 ειναι πάρα πολλά για τους καιρούς μας..
Η τιμή αυτή είναι με τα πράματα της μμετατροπής μέσα οχι μόνο εργασία.δεν θα λειπεί ούτε βίδα.στα βγάζει από αμαξι που κινείται και οχι από πλακέτες...και σέρβις μέσα στην τιμή...μόνο το σέρβις κοστιζει 200ε στο 6κυλινδρο...(μπουζι,λάδια,φί τρα,ιμάντες όλα κακαινούργια).
Στην ουσία τα εργατικά του είναι γύρω στα 800ε...δεν βλέπω πουθενά το πολλά είναι που λέτε .με το κλειδί στο χέρι και σερβις μέσα......(1500ε ΟΛΑ τα πραματα+800ε εργασια+200Ε σέρβις).
Υ.Γ. όπως βλέπεις αδερφέ οι απορίες-προβληματάκια συνεχίζονται...
Αφού ο μηχανικός έχει κανει τόσες μμετατροπές που λες γιατι κολλάει σε ττέτοια μικροθεματακια δεν καταλαβαίνω...
e36 till death!
its not what you can say its what you can proοve(denzel washighton-training day film).
BILL007 (25-12-14), Stunt Mike (24-12-14)
Η αληθεια ειναι οτι και μενα με ξενισε λιγο το γεγονος οτι καποιος δουλευει-ασχολειται σε bmw συνεργειο,αλλα αγνοει βασικες παραμετρους σε μια τετοια μετατροπη......Θεωρησα πιο πιθανο,οτι η μετατροπη γινεται σε μια αποθηκη με φιλους που προσπαθουν να μαθουν μεσα απ'αυτο...Προφανως και δεν εχουν βεβαια ολα τα πραγματα(εδω λειπει ολοκληρη η μεταδοση!),ενω δεν ξερω αν γνωριζουν οτι υπαρχουν κι αλλες διαφορες απο 4κυλινδρο σε 6κυλινδρο και πρεπει ν'αλλαχτουν αυτα τα εξαρτηματα,αλλιως τ'αμαξι θα'ναι τριμπουρδελο ως 328....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
BILL007 (25-12-14)
Το σασμαν και το μοτερ καθεται ακριβως στην ιδια θεση,ειτε φορας 4κυλινδρο,ειτε 6κυλινδρο....Αν το ψαξεις,θα δεις οτι ειναι ακριβως το ιδιο σασμαν απο 316 εως 325(Getrag 240) και αλλαζει στα 328-Μ3(ZF310)....Δεν χρειαζεται να κανεις καμια πατεντα....Η διαφορα θα επαιζε αν αλλαζες και το διαφορικο με μεγαλο καβουκι....τωρα κρατας το σασμαν σου και ολη την μεταδοση του 4κυλινδρου με το μοτερ του 328 και ολα οκ....Οταν αλλαξεις το διαφορικο με καποιο μεγαλο καβουκι και κρατησεις το getrag σασμαν,εδω θα'μαι να σου πω πως θα το ταιριαξεις,μην αγχωνεσαι...
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
aggelosmk2 (25-12-14), BILL007 (25-12-14)
Τι περιοχη βρισκεστε??Ποιο τουρμπισμενο bmw εχει ο φιλος σου???
Με το κιβώτιο δηλαδή δεν θα έχω πρόβλημα με τις ταχύτητες τις πίσω ? κάθονται όλα στην ίδια θέση?
Μακάρι να ειναι έτσι να γλιτώσουμε κόπο και χρήμα. Σε ευχαριστώ πολύ ρε stunt mike. Θα σ στείλω πμ σε λίγο
Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι έρχεται, εκτός απο πιο μπροςτα, κ πιο πίσω γτ και η βάση του σασμαν πιάνει απο διαφερετικη υποδοχή, στις ίδιες βίδες στο σασι όμως, αλλά απο άλλο σημείο, οπότε παίρνει κάποιους πόντους.
Όπως και να χει δεν είμαι λάτρης των..ηλεκτρονικών διαφωνιών. Λύσεις και προτάσεις σίγουρα υπάρχουν και θα προτείνονται.. Και απο τους ειδήμονες. Εγώ άνοιξα αυτο το θέμα για να έχω κ γω κάτι στο μυαλό μ όταν τα υλοποιούμε απο κάποιες ακόμα γνώμες απο παιδιά που φαίνεται πως έχουν ξανάπεράσει τα ίδια. Προφανώς δεν κάνουμε μια μετατροπή καθοδηγουμενοι απ το φόρουμ. Τελοσπαντων Και πάλι ευχαριστώ τα παιδιά που μου απάντησαν, και Χρόνια πολλά.