katrin_bmw (19-12-14)
Παίδες καλησπέρα. Καταρχάς συγνώμη αν είμαι offtopic απλά είδα σε παλαιότερες αναρτήσεις ότι έχει συζητηθεί το θέμα.
Ο φάδερ έχει ένα Ε36 320 με ΠΡΩΤΗ άδεια το 96 ή 97. Το αμάξι εισήχθει στο ελλάντα το 05 ως εκ τούτου πλήρωσε φόρο πολυτΡελείας.
Ξέρει κανείς έστω και με πμ για να μη χαλάει η ροή ποια είναι η διαδικασία για να αλλάξει η άδεια και να ακολουθήσει στη συνέχεια η αφαίρεση του φόρου; Επίσης ο φόρος για τη χρήση του 14 έχει πληρωθεί μαζί με το σήμα του 15 υπάρχει περίπτωση να αφαιρεθεί;
ΥΓ: ξέρω ότι πολλά, πιθανώς και όλα από αυτά που ρωτάω να έχουν απαντηθεί, απλά έλειπα περίπου ένα εξάμηνο και έχω χάσει την μπάλα τόσο με τις αναρτήσεις όσο και γενικά. Αν μπορεί κάποιος και έχει διάθεση
Κάποιο πιστοποιητικό απότο Υπουργείο Οικονομικών χρειάζεται.
Εδώ έχει μια ιστορία https://www.star.gr/Pages/Oikonomia....iria_charatsia
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
oldcarskickass (19-12-14)
Λευτερη welcome home.!Διαβασε απο το #959 ποστ και μετα....
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...=19696&page=96
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
oldcarskickass (19-12-14), VanVIC (19-12-14)
Πως εχει πληρωθει ο φορος για την χρηση του 14 αφου ακομα δεν εχει ληξει το ετος? Μαλλον εχεις μπερδευτει.Ο φορος που πληρωθηκε μεσα στο 2014 αφορουσε την χρηση του 2013. Ο φορος για την χρηση του 14 θα πληρωθει μεσα στο 15 μαζι με τις δηλωσεις που θα υποβαλλουμε.
Απο οτι γνωριζω μερικοι προσπαθησαν να αλλαξουν την ημερομηνια του αυτοκινητου μεσα στο taxis πριν καταθεσουν την δηλωση του 2014 ετσι ωστε να εχουν την απαλλαγη. Τωρα για αυτους που καταθεσαν την δηλωση μεσα στο 14 (και που αφορουσε χρησεις και εισοδηματα του 2013) και μετα αλλαξαν το ετος του αυτοκινητου ενω ειχε ηδη βγει ο φορος εισοδηματος, δεν ξερω αν καταφεραν να παρουν επιστροφες.
Βεβαια το να παρεις τις νομιμες επιστροφες που σου αναλογουν απο το μεγαλυτερο λαμογιο που υπαρχει, το Ελληνικο κρατος δηλαδη, ειναι κομματακι δυσκολο και θελει αυξημενη προσπαθεια.
Bazil Van Sinner (20-12-14), BILL007 (19-12-14), Bitz (19-12-14), mark e92 (19-12-14), oldcarskickass (19-12-14), VanVIC (19-12-14)