aggelosmk2 (18-12-14), BILL007 (17-12-14), deepBLUE (17-12-14), Ptboul (18-12-14), Χρίστος (17-12-14)
αν δεν εχεις θεμα με πυρακια δεν υπαρχει λογος να βαλεις ρεισινγ
πολλα τα λεφτα
εγω βαζω μονο οταν κανω μια συγκεκριμενη ανηφορικη διαδρομη που μ χτυπαει πολλα
και v power τη μερα της προσφορας που ειναι ενα λεπτο πανω απο την κανονικη
revoil 100αρα!
Ενας φιλος μου στην Ιταλια μου ειχε πει, οτι αποφευγει να βαζει συχνα V-Power / Racing επειδη η συσταση της ειναι "ξερη" ειναι τετοια δλδ που δεν "λιπαινει" τον θαλαμο καυσης.
Μπορει να μου ελεγε και βλακειες βεβαια...
Εμένα οτι κουσούρι μου βγήκε στο 5αρι και αφορούσε το κυκλωμα καυσίμου (αντλία υψηλής, μπέκ ακόμα και πολ/στες) βγήκε μετά απο χρήση 100αρας. Τυχαίο ? Δεν ξέρω !
Αλλα και απο την αλλη με την 95αρα κάποιες φορες χτυπάει πυράκια.
Αποδεδειγμένα όμως ζημιά δεν κάνει η 100αρα ισα ισα που οι εταιρείες διαφημίζουν το αντίθετο.
Απλή 4 ever και ποτέ shell
Βutterfly effect...
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
ομοιως κ απο εμενα!
εξω αγγλια που δεν κυκλοφορει 320 ουτε για δειγμα (κυριες εχουν 325 E93 ενω νεαροι 335ι ε92) η 98αρα κ 100αρα παιζει στις 3-4 πενες παραπανω απο την 95αρα..εδω μιας κ ολοι μας εχουμε τα μυαλα μας πανω απο το κεφαλι μας, μας την πασαρουν χρυσαφι με 12-20 σεντς παραπανω το λιτρο για τα διαμαντια σουπερ μοτερ μας των 1.2Τ κ κλάιν μάιν..
ε καλα να παθουμε τα θελει ο κ@λος μας...
απο την αλλη βεβαια, η απλη μας σε ορισμενα βενζιναδικα ειναι κατουρλιο..οποτε προσοχη κ απο που βαζετε
οποιος θελει να συγκρινει καταναλωσεις κλπ δεν εχει παρα να γεμιζει με 100αρα 2-3 φορες κ με 95αρα μετεπειτα κ να δει τυχον διαφορες σε χιλιομετρικη αποδοση αφου κρατησει ενα απλο αρχειακι με χιλιομετρικη αποδοση κ καταναλωσεις τριπ αλλα κ πραγματικες απο τσεπη κ γεμισματα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lefterisk : 17-12-14 στις 12:12
E90 N46B20 montego blue
ntinos (17-12-14)