εγω παλι θεωρω αρκετα πιθανο να καταφερουν να αλλαξουν τον τροπο υπολογισμου των τελων για τα επομενα χρονια.

Η αυξηση των τελων για το 2010 θεωρειται δεδομενη και ηταν προσχεδιασμενη ηδη απο πριν το ακλοκαιρι που σχεδιαζοταν και η μειωση 50% των τελων ταξινομησης. Σχεδιαζαν ηδη να παρουν πισω τα λεφτα που θα χασουν και μαλιστα με οφελος 30% απο τα νεα τελη. Καπου υπαρχει ενα ποστ με τις δηλωσεις του τοτε υπουργου η καποιου υπευθυνου που ελεγε ξεκαθαρα πως θα καλυφθει αυτο απο τα τελη.

Αρα χλωμο...

Φυσικα θελω κι εγω πισω τα εξτρα 100 ευρω που δωσα για το σημα. Μπορω να τα επενδυσω καλυτερα απο το ελληνικο κρατος και τους διαχειριστες των φορων αποδεδειγμενα προς οφελος μου.

Αν παλι ειναι να τα πληρωσουμε(πληρωσαμε) φετος οπως ειναι, να μην τα παρουμε πισω, αλλα να αλλαξει επιτελους ο υπολογισμος τους, να γινει πιο κλιμακωτος-γραμμικος, και να λαμβανονται υποψη κι αλλες παραμετροι περαν των κυβικων-χρονολογιας τοτε πραγματικα δε με νοιαζουν τα 100 εξτρα ευρωπουλα που σκασα. Λες και τα 180 γρ co2 του civic ειναι βλαβερα....