Απλά άτυχος
Οκ το είδατε αντικειμενικά .
Εγω κύριε Γιώργο πάλι, μπορεί να είμαι οπαδός του Ολυμπιακού αλλά εχω τα μάτια μου ανοικτά και βλέπω και γι αυτό και κράζω την ομάδα μου .
Τον ΠΑΟΚ κάθισα και τον είδα και ήθελα να κερδίσει όμως το είδα μάλλον απο άλλη οπτική γωνία .
Όσο για τετράδες σε Τσάμπιονς και άλλα τέτοια δε ξέρω ποιος τα λέει αλλά αν πράγματι λέγονται ,είναι ήταν και θα είναι για γέλια και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά για οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα .
Όσο για το γκολάκι και απ όσο μπόρεσα να δω, κανονικό μου φάνηκε .
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
Φαταούλ είναι αυτοί που για να μη πληρώνουν τα χρωστούμενα μπαίνουν σε άρθρα και πέφτουν κατηγορίες ζημιώνοντας το ίδιο το κράτος ,την ώρα που οι υπόλοιποι πληρώνουν τα χρέη τους έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους και προσπαθούν .
www.deepbluebeachbar.com
atha (15-12-14), katsaraios (14-12-14), Koyotte (14-12-14)
Δεν θυμαμαι ποσα Δις χαριστηκαν ελεω Κοσκωτα
Φαταουλ τον βαφτισε ολος ο τυπος και ο κοσμος,δεν μπορει ολοι να ειναι κλεφτες και το χοντρο παιδι Αγιο
WWW.sportsfeed.gr
...Το 1992 μετά τη λαίλαπα Κοσκωτά και Σαλιαρέλη που πέρασε από τον Ολυμπιακό, ψηφίστηκε από τη βουλή των Ελλήνων (πλην ΚΚΕ) ο νόμος 2021 που κατέθεσε ο Στέφανος Μάνος. Ο συγκεκριμένος νόμος είχε τον τίτλο “Ταμείο διαχείρισης πιστώσεων για εκτέλεση αρχαιολογικών έργων και άλλες διατάξεις” και τα άρθρα 13,14 και 15 ρυθμίζονταν τα χρέη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ένα μεγάλο ποσοστό χαριζόταν.
Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ απαλλάχθηκε από τις απαιτήσεις της Τράπεζας Κρήτης μέχρι του ποσού των 2,6 δισεκατομμυρίων δραχμών το οποίο κατέβαλε το δημόσιο. Ταυτόχρονα διαγράφηκαν οι οφειλές προς το δημόσιο για φόρους μεταγραφών, με αποτέλεσμα το ποσό που χαρίστηκε συνολικά, να ξεπερνά τα 3 δισ. δραχμές, ενώ 5,5 δισ. πάγωσαν καθώς υπήρχαν εκκρεμείς δίκες. Ο τελικός λογαριασμός για τον Ολυμπιακό έφτασε να είναι 2 δισ. σε 120 δόσεις. Αμέσως μετά, ο τότε νέος πρόεδρος των ερυθρόλευκων δήλωνε: “Αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίηση μου για την τροπολογία που κατέθεσε στη βουλή ο υπουργός εθνικής οικονομίας, Στέφανος Μάνος. Εκ μέρους όλων των φίλων και οπαδών του ιστορικού συλλόγου μας, επιθυμω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση και όλα τα πολιτικά κόμματα για τη θετική αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που είχαν συσσωρευτεί την τελευταία πενταετία στο μεγαλύτερο αθλητικό σύλλογο της χώρας”.
![]()
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού όλα αυτά ....
Ο δε Κοσκωτάς πλήρωσε για ότι εκανε .... απο σας όλοι εχουν βγει λάδι φυλακή κανείς .
Και σε άρθρα μπήκες και ξανά μπήκες και κατηγορία έπεσες και την ώρα που μιλάς για παράγκες ορίζεις ποιοι θα διαιτητεύσουν τους αγώνες σου .
Έλεος ......
www.deepbluebeachbar.com
katsaraios (14-12-14)
Bαγγελη γιατι απευθυνεσαι με δευτερο ενικο προσωπο ,μηπως πιστευεις οτι ειμαι ο Μελισσανιδης???
Εκανα μια επισημανση προς τον Γκαντ οτι πολυ απλα οτι βοηθειες εχει η (ομαδα-ετσι θελω να κερδιζω),πρεπει να αποδειξη ο ΠΑΟΚ οτι μπορει να μεινη πρωτος...
Τις κομπινες και τα κερδη η τα χρεη των ΠΑΕ δεν μπορεις να τις διαχωρισεις απο τις 4 γραμμες των ομαδων?
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Τεσπα όλα αυτά θα γραφτούν στην ιστορία και ο καθένας θα βγάλει τα συμπεράσματα του .
Το θέμα είναι άλλο ....
Είναι κατανοητό να αγαπάς την ομάδα σου και να την υποστηρίζεις (μιλώ για όλους τους οπαδούς ανεξαρτήτως ) αυτό όμως δε σημαίνει πως η αγάπη πρέπει να είναι τυφλή ,άλλα να βλέπεις και άλλα να καταλαβαίνεις ,γιατί τότε το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό .
Καλή η αγάπη ,αλλά το να υπάρχει και αντικειμενικότητα ,είναι ακόμα καλύτερο και ίσως βοηθάει να βλέπουμε την πραγματική εικόνα .
Μια νίκη σαφώς είναι νίκη ,αυτο βέβαια δε σημαίνει πως το ότι νικάς πρέπει να είσαι και ικανοποιημένος απο τη συνολική παρουσία και συνολική εικόνα της ομάδας .
Δυστυχώς ο Ολυμπιακός ενώ απο πέρσι φαίνεται ,φωνάζει πως υπάρχει πρόβλημα ,τα παπαγαλάκια λένε το ποιήμα τους ,οι αυλικοί ,προσκείμενοι δημοσιογράφοι γλύφουν και όλοι μαζί σφυρίζουν αδιάφορα και πάντα φταίνε οι άλλοι , η τύχη και ποτέ η ομάδα, μαζί με όσους την διοικούν και τη περιβάλλουν.
Κατι τέτοιοι είναι ο Σάββας ο Καράμπαμπας και κάποιοι σκληροπυρηνικοί που ότι και να γίνει δε καταλαβαίνουν τίποτα .
Αυτοί είναι και οι επικίνδυνοι και οι ακατάλληλοι για την ομάδα που μόνο να τη βλάψουν μπορούν .
Μια ομάδα αν όχι όλες ,τις περισσότερες φορές αν παίξει τη μπάλα που ξέρει και που πρέπει βάση της δυναμικοτητάς της, δεν εχει να φοβηθεί τίποτα ,ούτε δίαιτητες ,ούτε αντιπάλους...τις περισσότερες φορές αυτά είναι δικαιολογίες ...και προσωπικά τέτοιες απαράδεκτες δικαιολογίες απο τον Ολυμπιακό δε θέλω να ακούω.
Όπως στρώνει ο καθείς κοιμάται
www.deepbluebeachbar.com
Θιχτηκα, σε καλώ σε μονομαχία την αυγή... Τι να συγκρίνουμε ανάμεσα σε ελληνικό και αγγλικό πρωτάθλημα, γνωστά είναι αυτά. Σε σύγκριση με τους υπόλοιπους στην Ελλάδα πάντως ο Ολυμπιακός είναι πιο κοντά στα ευρωπαϊκά στανταρτς κι ας μην παίζει διαστημικό ποδόσφαιρο, δες τι βαθμούς μάζεψε παοκ και παο με σαφώς υποδεέστερες ομάδες και σύγκρινε τι έκανε ο Ολυμπιακός και ποιες ομάδες κέρδισε, το γεγονός ότι θα παίξει ο πρωταθλητής προκριματικά το οφείλουμε σε κάτι εστοριλ και γκινγκαμπ που δεν κατάφεραν να κερδίσουν οι αδικημενοι του ελληνικού πρωταθληματος
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Koyotte : 14-12-14 στις 09:54
Ο τελευταίος που πιστεύει πως και φέτος δεν θα είναι πρωταθλητής ο ολυμπιακός είμαι εγώ.καθώς και το ότι έχεται πολύ καλύτερο ροστερ απ τις υπόλοιπες ομάδες συν την παράγκα.
Αν εξαρτόνταν η βαθμολογία τηςµΕλλάδας από σας... κλάψτα Χαράλαμπε, μόνιμα προκριματικά θα παίζατε, γι αυτό ο χοντρός άναβε λαμπάδες για νίκη του ΠΑΟΚ σε κάθε ευρωπαικό παιχνίδι.
Αλλά τι να κάνουμε φέτος δεν μπόρεσαμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο και σας χάλασε την σούπα.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
atha (15-12-14)
Και σήμερα στις 3 και κάτι μέσω ΟΤΕ ΤV, Μάντσεστερ Γιουναιτεντ - Λίβερπουλ.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.