Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: διαφορες ερωτησεις για e46 318 coupe ΄04

Περιοχή
    Ιωαννινα
    Rides
    0

Smile διαφορες ερωτησεις για e46 318 coupe ΄04

Παιδες, καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες με υγεια! Παει καιρος να γραψω κατι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω συχνα τα του φορουμ. Παιρνω ξανα λοιπον το θαρρος να ρωτησω κανα δυο πραγματακια...
    1) αναμενο λαμπακι Check κινητηρα, λογω αεριου, που σβηνει μετα απο αρκετα κμ με χρηση βενζινης. Ειναι κατι αθωο ή θα πρεπει να ανησυχω? Στο διαγνωστικο, ολα οκ...
    2) αρρυθμια στο ρελαντι μεχρι 1600 rpm ειτε σε βενζινη ειτε σε γκαζι, οποτε το πιασει, αρκετα συχνα ομως. Αν γκαζωσω ολα οκ. εριξα σπρει καθαρισμου της πεταλουδας αλλα τιποτα.
    3) Τα αμορτισερ ειναι τα μανισια οπως και οι δισκοπλακες. Σκεφτομαι να παω σε Bilsein B6 Sport (αυτα ειναι τα κιτρινα,ετσι?) και σε δισκοπλακα Brembo με τακακι Ferondo αντιστοιχα..
    4) ο κλασικος αισθητηρας καταληψης αεροσακου συνοδηγου εχει αναψει. κοστος επισκευης???
    5) εχει κανεις εικονα ποσο κοστιζει ενα γιαλυσμα-κερωμα και ενας βιολογικος καθαρισμος?
    6) το λεβιεδακι εχει φθαρει αρκετα, μπαινει φωτιζομενο ή οχι? κοστος???

ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας. Το αμαξι εχει 180.000 και αν δεν το διωξω, καθοτι οικογενειαρχης τα κουπε δεν πολυβολευουν, μαλλον θα το συμαζεψω λιγακι...

Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ
    ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο jimdros Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδες, καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες με υγεια! Παει καιρος να γραψω κατι, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν παρακολουθω συχνα τα του φορουμ. Παιρνω ξανα λοιπον το θαρρος να ρωτησω κανα δυο πραγματακια...
    1) αναμενο λαμπακι Check κινητηρα, λογω αεριου, που σβηνει μετα απο αρκετα κμ με χρηση βενζινης. Ειναι κατι αθωο ή θα πρεπει να ανησυχω? Στο διαγνωστικο, ολα οκ...
    Να το δείς και μάλιστα άμεσα,κάτι σε χάλια μίγματα μου κάνει...
    2) αρρυθμια στο ρελαντι μεχρι 1600 rpm ειτε σε βενζινη ειτε σε γκαζι, οποτε το πιασει, αρκετα συχνα ομως. Αν γκαζωσω ολα οκ. εριξα σπρει καθαρισμου της πεταλουδας αλλα τιποτα.
    maf?, απο κάπου τραβάει αέρα?
    Αν δεν στο έκανε πρίν την εγκατάσταση του αερίου μπορέι να είναι και Βραχυκυκλωμένα ή λάθος μπεκ αερίου?
    Ξεκίνα τσεκάροντας για κάνα τρύπιο σωληνάκι, αν και με τηλεδιαγνωση δεν θα βγάλουμε άκρη, θες συνεργείο.
    "Βλαβοτρόνικ" υποθέτω έχεις, σωστά?
    ?
    3) Τα αμορτισερ ειναι τα μανισια οπως και οι δισκοπλακες. Σκεφτομαι να παω σε Bilsein B6 Sport (αυτα ειναι τα κιτρινα,ετσι?) και σε δισκοπλακα Brembo με τακακι Ferondo αντιστοιχα..
    Περι ορέξεως...
    4) ο κλασικος αισθητηρας καταληψης αεροσακου συνοδηγου εχει αναψει. κοστος επισκευης???
    Αν δεν απατώμαι ~120¤ το ανταλλακτικό και κανα πενηντάρι ο ταπετσέρης, εναλλακτικά το κάνεις emulate είτε αγοράζοντας είτε φτιάχνοντας το σχετικό ανταπτοράκι με κόστος απο 3 μέχρι 10¤
    5) εχει κανεις εικονα ποσο κοστιζει ενα γιαλυσμα-κερωμα και ενας βιολογικος καθαρισμος?
    για το πρώτο εξαρτάτε, για το δευτερο πάλι εξαρτάτε χαχαχαχα,
    για βιολογικό υπολόγιζε κανα κατοστάρικο για να είσαι μέσα, πάντα όμως δεδομένης κ της κατάστασης που βρίσκεται το αυτοκίνητο.
    6) το λεβιεδακι εχει φθαρει αρκετα, μπαινει φωτιζομενο ή οχι? κοστος???
    Για τον OEM δες εδώ, εγώ πάντως θα σου πρότεινα αυτόν, που είναι μακράν ποιο όμορφος, επίσης υπάρχει και αυτός
    ευχαριστω εκ των προτερων για τις συμβουλες σας. Το αμαξι εχει 180.000 και αν δεν το διωξω, καθοτι οικογενειαρχης τα κουπε δεν πολυβολευουν, μαλλον θα το συμαζεψω λιγακι...
    See my comments above in blue

3. The Following 3 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (13-12-14), jimdros (11-12-14), trifonas (12-12-14)

Περιοχή
    Ιωαννινα
    Rides
    0

Προεπιλογή

---emulate είτε αγοράζοντας είτε φτιάχνοντας το σχετικό ανταπτοράκι με κόστος απο 3 μέχρι 10¤????
    σε ηλεκτρολογο φανταζομαι...
    ---Ξεκίνα τσεκάροντας για κάνα τρύπιο σωληνάκι, αν και με τηλεδιαγνωση δεν θα βγάλουμε άκρη, θες συνεργείο.
    "Βλαβοτρόνικ" υποθέτω έχεις, σωστά??
    σωστα! οταν λες τρυπιο σωληνακι?
    μπορει να το κανει ο ηπια σκισμενος χοντρος σωληνας που βγαινει απο το φ. αερα? εισαγωγη?

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Περιοχή
    ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    Rides
    0

Προεπιλογή

1) Πάρε τηλέφωνο Σαρηγιαννίδη και Γκέρτσο...

2)Πάρε τηλέφωνο Σαρηγιαννίδη και Γκέρτσο...

3)Πάρε τηλέφωνο εμένα να πιούμε καφέ...

4)Πάρε τηλέφωνο εμένα να σε στείλω στον ηλεκτρολόγο μου...

5)Πάρε τηλέφωνο εμένα να πιούμε καφέ (θέλω κι εγώ γυάλισμα-κέρωμα θα τα κάνουμε σπίτι μου και τα δύο στο γκαράζ)

6)Μην ασχολήσε...

6. The Following 5 Users Say Thank You to Vassilis ///M For This Useful Post:

A8hnaios (13-12-14), Bazil Van Sinner (13-12-14), Dimimav (13-12-14), jimdros (13-12-14), trifonas (12-12-14)

Περιοχή
    Ιωαννινα
    Rides
    0

Προεπιλογή

σ'ωραιος!!!!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    See my comments above in blue
    Τα είπε όλα ο Ηλίας!!!

Για το simulation του αισθητήρα κατάληψης διάβασε εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=15176

9. The Following 3 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

jimdros (13-12-14), Vassilis ///M (14-12-14), wheelman (13-12-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP