georggge46 (06-12-14)
Απο Αθηνα ομως ... Εδω https://d-elastika.gr/
κι εγω αθηνα τα εβαλα τον μαρτιο γυρω στα 110 το ενα...τοτε ηταν ο πιο φθηνος που εβρισκα αλλα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο τον συγκεκριμενο κ δεν ξαναπαταω σε αυτον κ δωρεαν να μου τα δωσουν...
@ georggge46 : εσυ φιλε μου βρηκες πολυ καλη τιμη! μπραβο! ελπιζω να εβαλες και τον σωστο δεικτη ταχυτητας για το αμαξι σου.
ευχαριστουμε για την ενημερωση..θα τον εχουμε υποψη μας οταν χρειαστουμε.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lefterisk : 06-12-14 στις 19:48
E90 N46B20 montego blue
georggge46 (06-12-14)
Γειά σας...κάτοχος bmw e46 2000cc με 245/45/17.Από την μακρόχρονη εμπειρία μου σε αλλάγές ελαστικών μόνο μία μάρκα εμπιστεύομαι...michelin energy.Φοβερό ελαστικό αλλά με μειονεκτήματα:1)Τρώγεται αρκετά γρήγορα,2)Αρκετά ευαίσθητο από χτυπήματα σε πεζοδρόμια.Βέβαια είναι τι θές.Εγώ ας πούμε θέλω να έχω φοβερό κράτημα κι ας τρώγεται πιό γρήγορα η γόμα του ελαστικού.
Tα continental ειναι σε ελευθερη πτωση οι τιμες τους.Καποιες αλλες εποχες,5/ 2009 γαρ,τα sportcontact 3 225/45/17 ειχαν 650 ΕΥΡΩ!!!!Ετσι τοποθετησα,τοτε τα Goodyear assym f1,τα ειχα βρει,τοτε,σε προσφορα 450!!!Και τα Conti ecocontact3 που οδηγησα σε clio(2001),εργοστασιακης τοποθετησης,με ειχαν αφησει αριστες εντυπωσεις......................!!!
![]()
Καλησπέρα,
πλησιάζει ο καιρός για τις χειμερινές εξορμήσεις και είπα να ψάξω για χειμερινά ελαστικά, σε 205/55R16 διάσταση.
Πολύ καλές κριτικές έχω από φίλο μου, για τα NOKIAN WR A3 τα οποία έχουν βγει και 3α σε τεστ χειμερινών ελαστικών στην διάσταση που τα θέλω, αφήνοντας πίσω άλλα "επώνυμα" ελαστικά....
Μήπως τα έχει δοκιμάσει κανένας εδώ μέσα τα συγκεκριμένα, να μου πει εντυπώσεις??
VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater
Μετά από προσεκτική έρευνα, για την e60 (225-55 R16), κατέληξα στα Michelin CrossClimate, λάστιχο 4 εποχών με συνδυασμό γόμας και πολύ καλές προδιαγραφές. Επειδή όμως κυκλοφόρησε πρόσφατα (2015) οι τιμές είναι "στα ύψη". Αν γνωρίζετε κάποιον με καλές τιμές στη Θεσσαλονίκη, παρακαλώ να με βοηθήσετε!
προσφατα φορεσα τα Toyo prxew t1 sport σε e46 compact 316ti , σε διασταση 225/45/17 . εχω κανει 2 ταξιδια αθηνα γιαννενα και αθηνα β.ευβοια βολο . το λαστιχο συμπεριφεροταν πολυ καλα σε ολα τα επιπεδα, βεβαια ειναι ολοκαινουργιο..χαρακτηριστ ικο ηταν οτι εθνικη οδηγουσα με παραθυρ ανοιχτο και δε με κουραζε ..πριν ειχα michelin pilot sport..
ο μονος ενδοιασμος μου ειναι στην β.ευβοια που πηγαινα να προλαβω το καραβακι για απεναντι πηγαινα σχετικα γρηγορα και ο δρομος ηταν κλασσικα γυαλι..και νομιζω πως δεν κραταγε οσο θα ηθελα ή πιστευα οτι θα κραταει..
παραυτα στις υψηλες ταχυτητες επειδη καθε σκ σχεδον πηγαινω ξυλοκαστρο εμπνεει εμπιστοσυνη και βεντουζωνει σε υψηλες ταχυτητες..
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΙ.
BILL007 (10-10-15)