Αρχηγέ Ζ4 για σπίτι δουλειά - δουλειά σπίτι μου φαίνεται λίγο υπερβολικό από πλευρά βενζίνης αλλά οκ αυτό είναι προσωπικό θέμα για τον καθένα, αν μπορεί να τα δίνει.
1) Γενικά θα σου πρότεινα μαύρη κουκούλα, για κανένα λόγο μπεζ. Με έναν καθαρισμό κ τα νάνο-κόλπα θα την έχεις τούμπανη για πολύ καιρό!!!
2) Μη πάρεις Ζ4 2.0λ. Δε ξέρω τι ηλικία έχεις κ αν γουστάρεις γκάζι, αλλά τουλ εγώ έχω ξενερώσει που δε μπορώ να βάλω 1-2 μλκιουλες να το κάνω πιο παιχνιδιάρικο. Οπότε καλά κάνεις κ ψάχνεις για Μ κινητήρες.
3) Θόρυβο δε κάνει η κουκούλα γενικά ούτε το αμάξι. Σε καμία λακουβα τώρα, μπορεί να ακούσεις κανένα τρίξιμο.
4) Δεν μπάζει απο πουθενά νερά. Τουλάχιστον εγώ δεν έχω δεί, ούτε έχω ακούσει τέτοιο παράπονο.
5) Κάνει πολύ ωραίο ταξίδι κ αν έχεις κλειδωμένη τη κουκούλα (σου δίνει λίγους πόντους στο πορτπαγκαζ) χωράνε αρκετά πράγματα. Είχα γυρίσει απο Λιτόχωρο Αθήνα όταν απολύθηκα με 4 σακβουαγιάζ μαζί με άλλο 1 παιδί.
6) Γενικά το ποιο δαπανηρό που μπορεί να σου τύχει νομίζω πως είναι να χαλάσει ο μηχανισμός της κουκούλας.
Το μεγαλύτερο ρόλο βέβαια σε 1 αμάξι κ πόσο μάλλον roadstear τον παίζει ο βιασμός βέβαια. Πχ μη περιμένεις να μη τρίζει αν ο προηγούμενος το έχει βιάσει σαν κάτι S2000 που έχει το car.gr
Ελπίζω να βοήθησα αρχηγέ! Ότι κ να διαλέξεις, καλοτάξιδο να είναι