Θωμά όταν σου είχε χτυπήσει vanos τι λάδια φορούσες? Μπορεί να σχετιζόταν???
Θωμά όταν σου είχε χτυπήσει vanos τι λάδια φορούσες? Μπορεί να σχετιζόταν???
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
παίζει να'ταν και τα edge νάσο, αλλά δεν θυμάμαι να σου πώ.
sympether with chiefτης
Longtime High Tech 5W-30
Top Tec 4600 5W-30
Top Tec 4200 5W-30
Αυτα βγαζει, ειπα να ρωτησω για να μη μπαινω στη διαδικασια να ψαχνω 4 pdf ενα προς ενα για διαφορες. Με κουρασε. Ξανα στα edge που τα καιει γρηγορα.![]()
BILL007 (04-12-14)
εγώ πάντως ένα πράγμα έχω καταλάβει...για να καταλάβεις ένα λάδι, πρέπει να το αφήσεις και να δουλέψει λίγο. δεν θα πάθει και τπτ το αυτοκίνητο αν κάνεις μια αλλαγή στα 8κ χιλιόμετρα. εκεί τουλάχιστο θα έχεις εικόνα για πολλά πράγματα.
το να αλλάζεις λάδια κάτω απο τις 5κ και 4κ, δύσκολα μπορείς να καταλάβεις...
sympether with chiefτης
αν ειναι συνθετικα πιστευω ναι
Θέλω να πω Βαγγέλη πώς όταν για κάποιο λόγο ψάχνεσαι στο να αλλάξεις τα λάδια που φοράς και να πας από τη μία μάρκα στην άλλη, καλό είναι να τα αφήσεις και λίγο παραπάνω να δουλεψουν.
Ο Στέλιος μίλησε για το χρώμα του λαδιού. Αν το λάδι έχει καθαριστική ικανότητα για αλλά 2κ χιλ, δεν βλέπω το λόγο να τα αλλάζει νωρίτερα, εφόσον βέβαια και οι θερμοκρασίες είναι στα ίδια επίπεδα και δεν έχει μεγαλύτερη κατανάλωση.
Εγώ πχ διαπίστωσα ότι ένα λάδι, είχε ζωή στα 2κ χιλιόμετρα. Μέτα το μοτέρ το έπινε σα νερακι.
sympether with chiefτης
Να το ξανα-ξανα-ξαναγραψω.....τα professional ειναι η φτηνή σειρά edge που προορίζονται μόνο για τα service των αντιπρωσοποιων ωστε να πέσει το κόστος(bmw audi Mercedes)και μεχρι πριν λίγο δεν το έδειχνε η castrol στους χονδρεμπορους. Τωρα η castrol θα καταργήσει το edge και θα το αντικαταστησει με το titan το οποιο παλι θα βγαίνει και σαν titan professional.