Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 61

Θέμα: Αγορά Ελαστικών-Παρακαλώ προτείνετε

Rides
    0

Προεπιλογή

οτι και να λέτε τα toyo proxes t1 ειναι κορυφή ούτε καρουμπαλα ούτε γλυστρίματα και δαιτηρούνται μια χαρά . Αν βέβαισ έβγαιναν τα sc3 θα ήταν η καλύτερη επιλογή μακράν το καλύτερο λάστιχο που είχα ποτε ( σε volvo s60 T4 ) πηγαινα τάπα συνέχεια απο αθήνα βόλο
    και φρενάριζε απολυτα και απο άνεση μια χαρά , δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το 5 είναι ορατά ποιο ΄δεύτερο αν και πάντα απο τα κορυφαία

2. The Following User Says Thank You to farouk1 For This Useful Post:

topmar (03-12-14)

Περιοχή
    Άνδρος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Pirelli P-Zero ή potenza bridgestone??

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο farouk1 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οτι και να λέτε τα toyo proxes t1 ειναι κορυφή ούτε καρουμπαλα ούτε γλυστρίματα και δαιτηρούνται μια χαρά . Αν βέβαισ έβγαιναν τα sc3 θα ήταν η καλύτερη επιλογή μακράν το καλύτερο λάστιχο που είχα ποτε ( σε volvo s60 T4 ) πηγαινα τάπα συνέχεια απο αθήνα βόλο
    και φρενάριζε απολυτα και απο άνεση μια χαρά , δεν κατάλαβα ποτέ γιατί το 5 είναι ορατά ποιο ΄δεύτερο αν και πάντα απο τα κορυφαία
    Εγώ που είχα t1r όμως, μια χαρά καρουμπαλάκι εσωτερικό κι όλας μου έκανε...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2.
    Καλησπερα.Το ελαστικο στην φωτο ειναι Goodyear Eagle F1 Asymmetric 1.Ταλαιπωρηθηκε αρκετα στα 5 χρονια και 41.000 χμ,καθως,εκτος απο το στραβωμα της ζαντας ειχε επισης,κοπανημα σε λακουβα με ξεφουσκωμα(χωρις στραβωμα ζαντας αυτη την φορα),και δυο φουιτ.Λιγο πριν τα αλλαξω φετος,πεταξε στα πλαγια καρουμπαλο διαμετρου 2ευρω.Παντα αναφερομαι στο ιδιο ελαστικο.Καλο κρατημα στις στροφες,μετα απο λιγα χιλιομετρα συνετης οδηγησης.Τα αντικατεστησα φετος με Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Μακεδονία
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εάν τα νέα σου ελαστικά τα αγόρασες από Θεσσαλονίκη, μπορείς να μου πεις από που και με ποια τιμή;

Sent from my HM NOTE 1W
    VW Tiguan Allspace 2.0 BiTDi Stage 1 300HP DSG7 7seater

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο topmar Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εάν τα νέα σου ελαστικά τα αγόρασες από Θεσσαλονίκη, μπορείς να μου πεις από που και με ποια τιμή;

Sent from my HM NOTE 1W

225/45/17 450 ΕΥΡΩ, Μιχαηλ Ψελλου 19 με Κηφισιας,Καλαμαρια

8. The Following User Says Thank You to CHKO3CI For This Useful Post:

topmar (05-12-14)

Rides
    1

Προεπιλογή

καλησπερα κ απο μενα..

πολλοι λενε πως η επιλογη ελαστικου ειναι προσωπικο γουστο...κ ειναι αληθεια..

φοραω για δευτερη φορα κ παω για τριτη goodyear f1 asymetric2..στα τεστ τα πανε καλα κ στο βρεγμενο ειναι πολυ συνετα...δεν με εχουν απογοητευσει σε περιπτωσεις που τα εχω χρειαστει πραγματικα ιδιαιτερα σε βρεγμενες καταστασεις...δεν τα εχω φοβηθει ποτε..
    εχουν ενα κακο,κ δεν ξερω αν θα συμφωνισει κανεις αλλος, ειναι μαλακά στο πλαι κ ειδικα οταν φορασ 45αρια το νιωθεις λιγο σε σφιχτες στροφες..αλλα το πελμα τους ειδικα ζεσταμενο δεν ξεκολα...
    εδω κ ενα χρονο περιπου εχω ακουσει για τα bringestone potenza re-11 για οσους δεν ενδιαφεροντε κ τοσο για βρεγμενο..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yorgos : 05-12-14 στις 20:32

10. The Following User Says Thank You to yorgos For This Useful Post:

georggge46 (06-12-14)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yorgos Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα κ απο μενα..

πολλοι λενε πως η επιλογη ελαστικου ειναι προσωπικο γουστο...κ ειναι αληθεια..

φοραω για δευτερη φορα κ παω για τριτη goodyear f1 asymetric2..στα τεστ τα πανε καλα κ στο βρεγμενο ειναι πολυ συνετα...δεν με εχουν απογοητευσει σε περιπτωσεις που τα εχω χρειαστει πραγματικα ιδιαιτερα σε βρεγμενες καταστασεις...δεν τα εχω φοβηθει ποτε..
    εχουν ενα κακο,κ δεν ξερω αν θα συμφωνισει κανεις αλλος, ειναι μαλακά στο πλαι κ ειδικα οταν φορασ 45αρια το νιωθεις λιγο σε σφιχτες στροφες..αλλα το πελμα τους ειδικα ζεσταμενο δεν ξεκολα...
    εδω κ ενα χρονο περιπου εχω ακουσει για τα bringestone potenza re-11 για οσους δεν ενδιαφεροντε κ τοσο για βρεγμενο..
    Kαλησπερα.Οταν ειναι κρυο το ελαστικο δεν ενδεικνειται για κλειστες στροφες με χλμ.,δεν το βοηθαει η κατασκευη του.Τα δοκιμασα φετος το καλοκαιρι καινουρια,στην Σιθωνία,στον δρομο για Σαρτη που εχει φουρκετες και δεν με προδωσαν τα λαστιχα,παρα μονο παραλιγο το........οδοστρωμα.Σημειωση οτι ειχα ηδη κανει 60-70 χλμ πριν,σε νορμαλ ταχυτητες.
    Στο βρεγμενο κομματι,ειχα δοκιμασει τα goodyear f1 asymetric 1,με μερικως απενεργοποιημενο το dsc,και εκανα τετ-α-κε με 40 χλμ(e-46 316)
    Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η στον βρεγμενο..........οταν θα στεγνωσει παλι για εμας θα ειναι!!!!Μεχρι ομως να γινει αυτο,πανω απο 80 χλμ οταν βρεχει,σε δρομο με τρεις λωριδες......ποτε.

Rides
    0

Προεπιλογή

καλημέρα,τα τελευταια 2 1/2 χρονια φοραω τα contisporcontact5 εχω κανει περιπου 25000km μοιρασμένα πολης και εθνικης σε γενικες γραμμες είμαι ευχαριστημένος ουτε μου εχουν παρουσιασει μεχρι στιγμης καποιο πρόβλημα,βεβαια δεν τα εχω ζορισει ιδιαιτερα εκτος πολης λογω γκρινιας συζυγου και κορης,οταν καποια στιγμη βρεθηκα επιτελους μονος καπου στην ορεινη ευβοια , ας πουμε ότι ζεσταθηκαν οσο επετρεπε το αυτοκινητο και εγω, ειχαν καλη προσφυση ,τις υπολοιπες μερες όπως και τα περισσοτερα λάστιχα γινονται θυσια στο βωμο της καλυτερης εμφανισης, ξεχασα να αναφερω τις διαστασεις 225/45/17.

Περιοχή
    Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

@ CHKO3CI : πολυ καλη η τιμη της 4αδας!
    εγω εδωσα κατι παραπανω απο εσενα (αναλογικα) για μια δευτερη 2αδα contisportcontact5 mo και -οπως εχω αναφερει ξανα- δεν ειμαι κ τοσο χαρουμενος με την επιλογη μου..τα προτιμησα λογω καλυτερης τιμης απο αυτης των goodyear (αν κ εσυ βλεπω τα εβαλες ακομα φθηνοτερα τελικα τα F1 ass2 ) και για να ταιριαξω τον τυπο ελαστικων σε εμπρος κ πισω αξονα...το παραπονο μου ειναι οτι τα ηθελα λιγο καλυτερα (με την πρωτη 2αδα που εχω ακομα πανω στο αμαξι εχω κανει γυρω στα 35κ χλμ κ ακομα εχουν καλη προσφυση)
    E90 N46B20 montego blue

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP