Βαγγελη εγω προσωπικα τα χρησιμοποιω εδω και καιρο.
Εχω παρατηρησει διαφορες σε σχεση με το Castrol Edge οχι το πρωτο TWS γιατι κατα την γνωμη μου το εχουν αλλαξει.
Μπορει να λενε οτι ειναι ιδιο και ειναι η αντικατασταση του TWS το Edge αλλα εγω πιστευω οτι δεν ειναι ακριβως το ιδιο και ισως να διαφερει λιγο.
Αυτο πιστευω εγω με βαση καποια πραγματα και με καποιους ανθρωπους που εχω συζητησει και καταλήξει εκει.
Εχω παρατηρήσει καλύτερη συμπεριφορά του λαδιού οσο αναφορα τις θερμοκρασίες σε διαφορες συνθηκες. Δηλαδη ποιο απλα να πω οτι βλεπω οτι η θερμοκρασία του λαδιού δεν ανεβαίνει τόσο ευκολα σε γρήγορη οδηγηση και μέσα στην πίστα για παραδειγμα.
Επίσης εχω παρατηρησει ανθεκτικότητα. αν μπορω να το πω ετσι.
Δηλαδη. Συνηθως τα πετάω τα λάδια γυρω στις 7 με 8 χιλ χιλιομετρα.
Στο Castrol σε αυτα τα χιλιόμετρα ήταν ήδη μάυρο. οχι πολυ αλλα σε ενα βαθμο.
Στα Liqui Moly παρατήρησα οτι στην πρωτη αλλαγη ας πουμε τα πεταξα στα 7.5 χιλιάδες και τα λάδια είχαν ακόμη την "γυαλάδα" τους. Σκουπιζες το πανακι και είχε ακόμη το χρωματάκι του.
Επίσης στη επόμενη το άφησα επίτηδες 10 χιλιάδες. Πάλι ηταν οκ, είχαν πάρει σκούρο χρώμα αλλα έλεγες οτι αυτο το λάδι πάει ανετα και άλλο.
Φυσικά τέτοιου είδους λιπάντικά full synthetic κλπ έχουν αντοχες και για παραπανω χιλιομετρα. αλλο εμεις που εχουμε μια λόξα και τα πετάμε νωρίς.
Αυτά κυρίως. Κατα τα άλλα δεν παρατήρησα κατι διαφορετικό με τα Castrol ουτε που λένε α δουλευει ποιο στρωτά ο κινητήρας κλπ. Σε μένα προσωπικά το ίδιο δουλέυει και με το ένα και με το αλλο.
Οι διαφορές που παρατήρησα κυριως είναι αυτες που λέω παραπάνω και για μένα είναι αρκετές πιστεύω απο ένα λιπαντικό.