Καλησπερα στην παρεα, εχεις κανεις εμπειρια με τα χειμωνιατικα ελαστικα gislaved eurofrost 5; εχετε να προτεινετε κατι αλλο δοκιμασμενο? μ ενδιαφερει να αντεχει στο χρονο (δηλαδη και στα τρια του χρονια να ειναι αξιοπιστα)
Καλησπερα στην παρεα, εχεις κανεις εμπειρια με τα χειμωνιατικα ελαστικα gislaved eurofrost 5; εχετε να προτεινετε κατι αλλο δοκιμασμενο? μ ενδιαφερει να αντεχει στο χρονο (δηλαδη και στα τρια του χρονια να ειναι αξιοπιστα)
Nokian όλη η σειρά Hakkapeliitta αν θέλεις να πηγαίνεις σε χιόνια και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Η gislaved απο τότε που την πήρε υπο την σκέπη της η continental εχει μείνει πίσω μιας και η conti προωθεί τα δικά της χειμερινά.
Το "να αντέχει στον χρόνο" είναι πολύ σχετικό και εχει να κάνει με το πόσο τα προσέχεις εσυ.
dimtz (03-12-14), Leonidas_E39 (03-12-14)
Κώστα, ευχαριστώ φίλε, το Nokia w+ και το d3 ανήκει στην κατηγορία που λες; gislaved να τ αποφύγω; μάπα δηλαδή;
Βλέπω οτι εσαι Κοζάνη οπότε θέλεις κατι "καλό" γιατι ο χιονιάς σας επισκεπτεται καθε χρόνο. Αν έχεις στο μυαλό σου το gislaved Nord Frost 3 που έβγαζε κάποτε....απλά ξέχασέ το. Δεν πρόκειται να ξαναβγεί τέτοιο χιονολάστιχο.
Τα ηνία πλέον πήρe η Nokian !! Ψαξε για Hakkapeliitta R2 αλλα θα προσέχεις λίγο στο βρεγμένο. Αν δεν βρείς R2 και βαλεις κατι αλλο τουλάχιστων να εχει χαμηλό δεικτη ταχυτητας R ή T.
dimtz (03-12-14)
Οκ φίλε, η Nokia απ ότι λες είναι μονόδρομος, μάλιστα, ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για τον χρόνο σου, αν έχει να προσθέσει κάνεις κάτι άλλο ας μου πει
Ξέρω πως οι Σουηδοί φορούν gislaved αυτό κατι λέει !!!
Μήτσο παλιά ναι. Τωρα ομως οι περισσότεροι προτιμουν nokian.
Και απο την δική μου εμπειρία μετα το nord frost 3 που φορούσα
στο 46αρι το nord frost 5 δεν εκλ@νε μία, ετσι το γύρισα στη nokian και
στα hakkapelita και προς το παρων ειμαι οκ. Αν και μεγαλύτερο ρολο
παιζει ο δείκτης ταχύτητας παρα η μάρκα.