Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Ναι αλλα επικοινωνησα μαζι του και δεν στελνει Ελλαδα Εμένα δεν μου απάντησε ο κερατάς Μάλλον επειδή ζήτησα και combined shipping Χαχαχαχα Ψήνεσαι να ψάξουμε δικό μας φορτηγό για pick up??? Το κακό είναι οτι δεν πρέπει να έχει trim για pdc Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
BILL007 (26-11-14), Dermatis (26-11-14)
Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμένα δεν μου απάντησε ο κερατάς Μάλλον επειδή ζήτησα και combined shipping Χαχαχαχα Ψήνεσαι να ψάξουμε δικό μας φορτηγό για pick up??? Το κακό είναι οτι δεν πρέπει να έχει trim για pdc Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk Τί να το κάνεις το pdc ρε??Τυφλός είσαι?Αφού έχεις την κάμερα! ΥΓ:Εσύ τσίμπα ολόκληρο το πακετάκι
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο
wheelman (26-11-14)
Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμένα δεν μου απάντησε ο κερατάς Μάλλον επειδή ζήτησα και combined shipping Χαχαχαχα Ψήνεσαι να ψάξουμε δικό μας φορτηγό για pick up??? Το κακό είναι οτι δεν πρέπει να έχει trim για pdc Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk Εχω την εντυπωση οτι τα τριμ ειναι τα ιδια οποτε κραταμε τα δικα μας!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Κανονισμός του Φόρουμ