alexm (23-11-14)
Ολο ενα ειναι, το νουμερο 10 στην φωτο...
Γκρι ειναι η μεσα του μερια;
Σε αυτα ξεκολλαγε η χρωματιστη εσωτερικη τσιμουχα (μαυρη-μπεζ-γκρι) και τα αλλαζανε, να δω μην εχει κανα παλιο η αποθηκη... που να ειναι καλο το λαστιχο.
Αν ειναι ξεκολλημενη η τσιμουχα δεν μας νοιαζει, λιγη παρμπριζοκολλα και δεν ξεκολλαει ποτε!!!
BILL007 (24-11-14)
Mε ξεσηκωσες παλιοπατρινεκαι βγηκα να το ξαναδω,ολο γυρω-γυρω ειναι το μαυρο λαστιχο που ειναι σκισμενο στο πλαι το καθετο κομματι στο δικο μου και στο πανω μερος αποτην μεσα μερια της πορτας εφαπτεται η γκρι τσιμουχα που σε ολα τα κουπε κολλιεται(το εχω κολλησει εδω και 2 χρονια)...
Πιστευα οτι ειναι 2 ξεχωριστα κομματια Αλεξη και οτι το μεσα ηταν το πανακριβο.
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Ειναι βινυλιο-πλαστικο .
καλο ειναι το Νο 1 στην λιστα που βαζω...
Το χρησιμοποιω και καθαριζει ακριβως ολα αυτα τα πλαστικα-ελαστικα ,ειδικα στο ταμπλο το περιποιειται χωρις να γυαλιζει.
https://www.chemicalguys.com/Tire_Sh...sings_s/13.htm
Αλλα απο οτι ειδα και ο Αλεξης εχει κανει πολυ καλη επιλογη με το 303..
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Για τα λάστιχα στις πόρτες έχω διαβάσει καλά λόγια για αυτό. https://www.ebay.de/sch/i.html?_from...tick+&_sacat=0
BILL007 (24-11-14)
To 303 με το σπρεϋ της Βουρτ είναι εφάμιλλα προϊόντα; (επειδή το ebay δεν το έχω καθόλου)
ή το ένα είναι για ταμπλό και το άλλο για τσιμούχες;
Επίσης να υποθέσω ότι κάνει και για την ηλιοροφή έτσι; (ρωτάω επειδή το λάστιχο της ηλιοροφής έχει άλλη ''υφή'')
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
το einzeit και το gummi ειναι ιδια προιοντα.το πρωτο κυκλοφορουσε και σαν προιον της μαμας στην σειρα της,δεν ξερω αν υπαρχει ακομα,ελλαδα τουλαχιστον εχουν απαγορευθει της μαμας εδω και καιρο λογω απαγορευσης απο το χημειο,εκτος αν βρειτε στοκ.το παρθενο ελαιολαδο καλο ειναι αλλα λερωνει και κολλαει σκονη.τωρα το 303 θεωρειται ισως το δημοφιλεστερο προιον.λεει οτι δεν περιεχει σιλικονη αλλα περιεχει.εχω ασχοληθει απειρες ωρεα (ειχα χρονο να σκοτωσω) να ψαχνω αν λενε αληθεια να υπαρχει προιον χωρις σιλικονη.η αληθεια ειναι οτι δυσκολευτηκα να βρω ινφο στα ξενα σαιτ αλλα τελικα ειχα βρει σε ενα τα συστατικα του.το πιντιεφ με τα συστατικα του και τελικα εγραφε οτι περιεχει σιλικονη.δεν το γραφει ακριβως σαν σιλικονη εχει αλλη ονομασια.μην ζητατε να το λινκαρω εχει πολυ καιρο που το βρηκα και πρεπει να ξαναψαξω.οποιος εχει ορεξη να βρει τα ΄΄μυστικα΄΄ του ,ας το κανει...εχω ψαξει για ολες τις εταιρειες τα συστατικα και βρηκα οτι ολες εχουν καποιο ειδος σιλικονης.απλα καποιες εχουν water based σιλικονη και αλλες οχι.οι δευτερες κανουν ζημια,οχι οι πρωτες.εγω παντως δεν βαζω τιποτα πουθενα,απλα με ενα νοτισμενο με απιονισμενο νερο πανι καθαριζω και ειναι μια χαρα τα πλαστικα του ταμπλο.λεω του ταμπλο γιατι ειναι απο βινυλιο .για τα αλλα παλστικα χρειαζεται προιον εφοσον το βλεπει ηλιος εφοσον οχι μπορει μετα απο πολλα χρονια.τωρα για το ταμπλο....
παλι ειχα ψαξει και διαβασα οτι εχει δικα του χημικα προστασιας πανω για να προστατευεται απο τον ηλιο.μετα απο χρονια και αναλογα τον ηλιο και την χρηση(βρωμια) τα χημικα του χανονται.υπαρχει μια διαφωνια αν πρεπει να το ποτιζουμε με διαφορα χημικα η' απλως να το καθαριζουμε με ενα πανι.η λυση ειναι αποτι διαβασα κατι στην μεση.δλδ. 1 φορα τον χρονο αν υπαρχει γκαραζ και 2 αν ειναι σχεδον εξω.σιγουρα η υπερχρηση δεν κανει παλι καλο.αυτα...
BILL007 (24-11-14), katsaraios (24-11-14), Ptboul (24-11-14)
Παίδες Προσοχή !!! Ποτέ βαζελίνη στα πλαστικά και ελαστικά μέρη του αυτοκινήτου.
Η αγοραστή βαζελίνη ( PARAFFIN GEL-Βαζελίνη) περιέχει συστατικά πετρελαίου !![]()
alexm (24-11-14), BILL007 (24-11-14), katsaraios (24-11-14), Nino (24-11-14), Vassilis ///M (25-11-14)
Δεν θεωρειται πλασικο, ειναι...
Η εταιρεια που παραγει το 303 αναφερει οτι προϊον προστατευει ολα τα βινυλια - ελαστικα - στιμουχες - κουκουλες και ζελατινες τζαμιου στα cabrio.
Στην πλαστικη επενδυση της πορτας που το δοκιμασα, το αποτελεσμα ηταν σαφως καλυτερο απο το προϊον της Wurth.
Αυτο δεν σημαινει οτι το 303 εναι το καλυτερο προϊον που κυκλοφορει στην αγορα, υπαρχουν και αλλα προϊοντα εφαμιλλα αν οχι και καλυτερα, μεταξυ ομως των sonax και Wurth το 303 σιγουρα υπερεχει, δινοντας καλυτερο αποτελεσμα.
BILL007 (24-11-14), JiMk86 (24-11-14), Ptboul (24-11-14), Samaro (24-11-14), steliosm46 (24-11-14)