Το πηρε ο ξεφτιλας!!
Εμεινα στη Βουλιαγμενης εξω απο το Ioanna's στο φαναρι. Αυτος ηταν στο παραδρομο με αλαρμ. Δεν θυμαμαι ομως αν ηταν ηδη εκει ή με ειδε και μπηκε. Ερχεται με ρωταει αν θελω κατι, ειμαι δεξια με πληρη ορατοτητα..λεω οχι. Λεει ελα να το σπρωξουμε. Οχι ευχαριστω. Ρε ελα.. καλα δεν γαμιεται, παμε.
Το σπρωχνουμε 10 μετρα στο παραδρομο, με ρωταει αν θελω κατι αλλο λεω οχι ευχαριστωκαι φευγει μπροστα μου. Βλεπω τη πινακιδα και δεν δινω σημασια. Ενας κυριλε τυπος, με ενα κυριλε περιποιημενο mx5.
Παω να παρω την οδικη, πουθενα το κινητο. Με παιρνω τηλ. απο ενα βενζιναδικο παραδιπλα και ειναι κλειστο. Μετα θυμηθηκα το ειχα ξεχασει στο χειροφρενο και μαλλον το πηρε την ωρα που εμπαινα/εβγαινα για να παταω φρενο στη κατηφορα.
Μια 350αρα η τρομπα του SMG λοιπον, μια 400αρα που πουλαγα το 5s και δεν ξερω και εγω τι δεδομενα εχω χασει..
Ελπιζω να πεθανει σφαδαζοντας μεσα στο mx5. Και επειδη η Αθηνα δεν ειναι και τοσο μεγαλη και 6 μηνες να περασουν θα το βρω το αμαξι. Περιμενω τις καταγραφες απο 5 μαγαζια του παραδρομου.