Η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλος δεν μπορώ να αγγίξω τίποτα δεν με πειράζουν οι τιμές .......Αφού έφτασε 70000 το Χ5 στα 2 λίτρα φανταστείτε.... Καλό σας βράδυ......
Η αλήθεια είναι πως ούτως ή άλλος δεν μπορώ να αγγίξω τίποτα δεν με πειράζουν οι τιμές .......Αφού έφτασε 70000 το Χ5 στα 2 λίτρα φανταστείτε.... Καλό σας βράδυ......
///M-POWER
Samaro (24-11-14)
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Εγώ διαφωνώ! Στην Αγγλία τις τιμές τις θεωρώ πολύ ΟΚ σε σχέση με εδώ ειδικά για την ΒΜW!
Το 435i M Sport Petrol έχει τελική στο δρόμο £42,370 (περίπου 60.000 ευρώ)
https://www.spireautomotive.com/pdf/...-pricelist.pdf ενω στην Ελλάδα το ίδιο απλό 435i έχει τιμή καταλόγου 63.000.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Αν όμως συνυπολογίσεις την ελεύθερη πτώση της τιμής ως μεταχειρισμένο μετά από τρια χρόνια και το ότι το τιμόνι είναι στη λάθος πλευρά, γι αυτό λέω οι τιμές είναι πανάκριβες ΚΑΙ στην Αγγλία
Και το όνομα είναι Marie-Noëlle (ελληνιστί Μαρί-Νοέλ) ή υποκοριστικό MNL, ΟΧΙ Μαρί (Marie) ΟΥΤΕ Νοέλ (Noëlle), εκτός αν ψάχνετε για κάποια άλλη... That's it babes!
Oλα χάνουν τιμή τι να κάνουμε...Έτσι είναι η αγορά του αυτοκινήτου για τα αυτοκίνητα "μαζικής κατανάλωσης". Πες μου ένα μεταχειρισμένο στην Αγγλία που στην 5ετία δεν πουλιέται για πενταροδεκάρες σε σχέση με την αξία αγοράς (εκτός απο μάρκες τύπου Aston Martin).
Τα μόνα που κρατάνε αξία είναι τα "limited" production και πάλι εκεί ακόμα οι γνώμες διίστανται.
Οσο για το τιμόνι είναι στη σωστή μεριά. Εξαρτάται σε ποιά χώρα μένεις
Εγω στην Κύπρο εξακολουθώ να το βλέπω στη σωστή μεριά![]()
wheelman (07-08-15)
BILL007 (07-08-15)
Ναι Βασίλη
Γι αυτό και πήρα καινούριο Subaru WRX STI (28.000 λίρες, δηλαδή περίπου 39.000 ευρώ) που έχει και χειροκίνητο κιβωτιο, είναι τετρακίνητο και όχι το εν λόγω BMW!!!
Τι να τα κάνεις τα μπιχλιμπίδια του μπενβέ...
Και μην χολοσκάμε για κατανάλωση καυσίμου, γιατί όποιος δίνει αυτά τα λεφτά (τα 60 χιλιάρικα εννοώ), μάλλον δεν τον ενδιαφέρει πόσο καίει!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη I_MNL : 07-08-15 στις 10:37
BILL007 (07-08-15)
BILL007 (13-08-15)