Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 6 από 6

Θέμα: ΕΟΠΥΥ - ΠΕΔΙ...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κάτσε μισό
    Δεν ξέρω πως το σύστημα ανανεώνεται και πως ακριβως βρίσκει
    εάν κάποιος γιατρός όντως τα κλείσει.
    Σε μια γρήγορη μου έρευνα στην λαρισα στους παθολόγους
    σχεδόν το 90% το εχει 0/200
    Αποκλείεται ειναι πολλοί γιατροί για να μην γραφει κανένας ουτε έναν.
    Και εξηγούμε οτι πήγα μέσα στον Νοέμβριο στον γιατρό μου και δεν πλήρωσα αφού ήμουν ενα απο τα διακόσια πρώτα ραντεβού
    Ομως τον γιατρό τον δείχνει 0/200 πράγμα αδύνατον αφού εκείνη την
    ημέρα ο γιατρός είχε κατακλυστεί απο ασθενείς που ήθελαν να ειναι πρώτοι για να μην πληρώσουν..και δεν πλήρωσαν φυσικά
    Το ποσοστό είναι 80%, αλλά παίζει ρόλο και πότε πήγες (ημερομηνία). Αυτοί ξέρουν τι κάνουν. Επίσης παίζει ρόλο και η τοποθεσία και η πρόσβαση που έχουν οι ασθενείς. Όταν μπαίνει μέσα ο ασθενής κόβουν φάτσες και ιδικά στους γέρους τα παίρνουν κανονικά. Δεν μπορεί να πηγαίνεις στις 3 ή 4 του μήνα και να σου λέει ότι έχει κλήση τα 200 ραντεβού και να βλέπεις ο ίδιος ότι κάθε μέρα παίρνει περίπου 8 με 10 άτομα από τις 18.00 έως τις 20.00 που είναι το ωράριό του, προσωπικά εμένα μου έτυχε αυτό σε αυτό που σου λέω, κάνε τον λογαριασμό και πες μου πόσα ραντεβού είναι σε 4 ημέρες. Λοιπόν αυτοί επειδή δεν μπορείς να τους ελέγξεις, με τα ραντεβού κάνουν ότι θέλουν και αν βάλεις 10 ¤ το λιγότερο ανά κάθε συνταγή που παίρνουν πες μου πόσα βγάζουν. Αυτό πάντως το σύστημα θα το τσεκάρω προσωπικά γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα υγείας και κάθε μήνα είμαι για φάρμακα. Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να μην μπλέξεις με γιατρούς γιατί θα καταλάβεις τι γίνετε...

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

2. The Following User Says Thank You to sierra For This Useful Post:

trifonas (23-11-14)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP