Το τίμημα της 19άρας σε ελληνικούς δρόμους καλείσαι να πληρώσεις... Βάλε 18άρες με συμβατικά ελαστικά και θα δεις ένα πολύ πιο λειτουργικό αμάξι...
Το τίμημα της 19άρας σε ελληνικούς δρόμους καλείσαι να πληρώσεις... Βάλε 18άρες με συμβατικά ελαστικά και θα δεις ένα πολύ πιο λειτουργικό αμάξι...
Detailing Madness
TakisKal (03-11-14)
για αμάξι που κάνει ταξίδια και αποστάσεις RFT!
δεν θες να σου συμβεί, νύχτα, με κρύο, βροχή και δεν ξέρω κ γω τι άλλο...
μια φορά θα γίνει και θα είναι αρκετή...
για αμάξι που είναι για βόλτα το ΣΚ για την παραλία βάλε συμβατικά με ένα κιτ επισκευής όμως μαζί
προσωπικά θα πήγαινα σε RFT
Μην βγάλεις τις 19" με τίποτα!
Σου είπαν 235 και 265 επειδή δεν υπάρχουν 225 και 255 απλά.
Μπορείς να βάλεις απλά και δεν θα ξανασκισεις ζάντα...
Βάλε και ένα κιτ ή μια ανάγκης οταν πας ταξίδι .
και εγω νομιζω πως για τα Ζ4 το μεγεθος της 18αρας ζαντας ειναι το μεαγαλυτερο που μπορεις να εχεις για τους ελληνικους δρομους. Οσον αφορα τα RFT ελασικα επισης γιατους ελληνικους δρομους δεν κανουν με τοσες λακουβες ...συμβατικα ελαστικα με ενα κιτ επισκευης στο πορτ μπαγαζ κ προσοχη στις λακουβες κ τα πεζοδρομια....
αν μου επιτρεπεται (σε 3ο ενικο προσωπο) να γραψω την προσωπικη εμπειρια μου απο το μαγαζι που προταθηκε πριν μερικα ποστ απλα μπορω να πω τα χειροτερα..κ πλεον ακουγονται κ τα χειροτερα κ απο αλλα παιδια απο αλλα κλαμπ αυτοκινητου. δεν προκειται να ξαναπατησω εκει ουτε με 50% κατω απο τον αμεσως πιο οικονομικο της αγορας.
συγγνωμη αν προσβαλλω καποιον απο εδω μεσα με αυτο το ποστ μου.
ευχαριστω.
E90 N46B20 montego blue