Σελίδα 55 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 545535455565765 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 541 έως 550 από 836

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο wheelman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν νομίζω έχω καταλάβει τι χρειάζεσαι όμως, έχεις ύφασμα ή δέρμα? Θες επισκευή ή μόνο καθαρισμό

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 997D using Tapatalk
    Το αμαξι ειναι ολο φουλ γκρι δερμα. Το καθισμα του οδηγου ειναι αθλιο πλεον, και δεν ξερω τι εχει πεσει πανω ειναι λες και το πλυναν με σουαζ. Του συνοδηγου εχει λιγες ζαρες που ισως μετα το βιολογικο να μη φαινονται τοσο, αλλα λεω αν τα ντυσω να τα κανω και τα 2. Οποτε λεω για επισκευη τα 2 μπροστα και καθαρισμο τα πισω που ειναι αθικτα.

2. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

wheelman (19-11-14)

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμαξι ειναι ολο φουλ γκρι δερμα.
    Το καθισμα του οδηγου ειναι αθλιο πλεον, και δεν ξερω τι εχει πεσει πανω ειναι λες και το πλυναν με σουαζ.
    Του συνοδηγου εχει λιγες ζαρες που ισως μετα το βιολογικο να μη φαινονται τοσο,
    αλλα λεω αν τα ντυσω να τα κανω και τα 2. Οποτε λεω για επισκευη τα 2 μπροστα και καθαρισμο τα πισω που ειναι αθικτα.
    Ίσως να σώζεται μόνο με βάψιμο
    Οι ζάρες δεν πρόκειται να φύγουν με τον βιολογικό,
    είτε έχει χαλάσει εσωτερικά το αφρολέξ οπότε θέλεις γέμισμα,
    είτε έχει "ανοίξει" το δέρμα οπότε χρήζει επισκευής

Θεωρώ πως ή λύση που έχεις επιλέξει θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα,
    απλά θα σου στοιχίσει κάτι τις παραπάνω.

4. The Following 2 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (19-11-14), Vassilis ///M (20-11-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Του οδηγου δεν σωζεται Ηλια. Τι να φτιαχτει? Οι ραφες στα πλαγια που ανοιξαν? Ενα τεραστιο σκισιμο στο κεντρο (τζιν μαλλον)? Οι φουσκαλες λες και επεσε σουαζ? Παει για αλλαγη!
    Του συνοδηγου οι ζαρες δεν θα φυγουν με βιολογικο, σκεφτηκα πως αφου θα καθαρισει δεν θα φαινονται. Ειναι μιση δουλεια ομως και δεν μου αρεσουν τα μισα

Αμα τελειωσω με το σαλονι, μετα μενει ενα ολικο βαψιμο εξω, τα πισω τζαμια που τα τριμς εχουν γινει κομματια και ο τζογος στο λεβιε. Μετα θα κρατησει αλλο τοσο Δεν εχει βγαλει κανενα μηχανικο προβλημα και σκεφτομαι πως ακομα και με τοσο ακριβο μαζεμα, καλυτερο αμαξι δεν παιρνουμε. Και αν καποια στιγμη παρει αλλο ο μικρος, θα παραδωσω πινακιδες μεχρι να σκεφτω τι να το κανω.

Ρωτησα και τον Power Up για τελικο και ειπε 200¤ τοποθετημενο. Δεν ξερω τι να κανω με τη διπλη ασυμμετρη πισω, θα πρεπει να κοψω λιγο το προφυλακτηρα και δεν ξερω αν θα φαινεται καλο.

6. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (19-11-14), wheelman (19-11-14)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Τζιμης στην Μακρυγιαννη κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμες...
    Πες του αν παμε μαζι 2 αμαξια για τα δυο μπροστινα καθισματα ντυσιμο μηπως πετυχουμε καλυτερη τιμη.

Υ.Γ εγω εχω Μ-πακ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Τζιμης στην Μακρυγιαννη κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμες...
    Πες του αν παμε μαζι 2 αμαξια για τα δυο μπροστινα καθισματα ντυσιμο μηπως πετυχουμε καλυτερη τιμη.

Υ.Γ εγω εχω Μ-πακ...
    Γιωργο ξαναντυσα το τιμονι εκει υστερα απο 4+ χρονια. Αψογο και παλι. Και εγω M Pack εχω. Για τα καθισματα δεν ξερω πως θα ειναι ομως. Δεν εχω δει δουλεια του. Του Ρελλα και του Βρανακη εχουμε δει αρκετες και εδω μεσα. Σε σχεση με το Ρελλα ειπε 100¤ κατω. Ο Βρανακης ειπε να το δει απο κοντα για να πει τιμη (γιατι? αφου ολα τα bmw ιδια καθισματα εχουν) αλλα 2/2 που ημουν προς τα εκει ελειπε και δεν γινεται να αλλαξω το προγραμμα μου για να τον πετυχω. Στη τελικη 2 καθισματα 316 θελω να ντυσω οχι καμια Lambo.

9. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (20-11-14), katsaraios (19-11-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Του οδηγου δεν σωζεται Ηλια. Τι να φτιαχτει? Οι ραφες στα πλαγια που ανοιξαν? Ενα τεραστιο σκισιμο στο κεντρο (τζιν μαλλον)? Οι φουσκαλες λες και επεσε σουαζ? Παει για αλλαγη!
    Του συνοδηγου οι ζαρες δεν θα φυγουν με βιολογικο, σκεφτηκα πως αφου θα καθαρισει δεν θα φαινονται. Ειναι μιση δουλεια ομως και δεν μου αρεσουν τα μισα

Αμα τελειωσω με το σαλονι, μετα μενει ενα ολικο βαψιμο εξω, τα πισω τζαμια που τα τριμς εχουν γινει κομματια και ο τζογος στο λεβιε. Μετα θα κρατησει αλλο τοσο Δεν εχει βγαλει κανενα μηχανικο προβλημα και σκεφτομαι πως ακομα και με τοσο ακριβο μαζεμα, καλυτερο αμαξι δεν παιρνουμε. Και αν καποια στιγμη παρει αλλο ο μικρος, θα παραδωσω πινακιδες μεχρι να σκεφτω τι να το κανω.

Ρωτησα και τον Power Up για τελικο και ειπε 200¤ τοποθετημενο. Δεν ξερω τι να κανω με τη διπλη ασυμμετρη πισω, θα πρεπει να κοψω λιγο το προφυλακτηρα και δεν ξερω αν θα φαινεται καλο.
    Κοιτα τον προφυλακτηρα σου.....πρεπει να εχει κομματι που αφαιρειται για να μπει η διπλη μπουκα.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Νεο χτυπημα της μοιρας

Συμπτωματα. Δυσκολια στην εκκινηση, ρεταρισμα ρελαντι, "rough idle" σαν να αρχιζει να τρικυλινδριζει, σταματημενος σε φαναρι καταλαβαινεις τρεμουλο και χθες για λιγο δεν επαιρνε καθολου μπρος, και οταν πηρε εκανε σαν τρακτερ. Επισης νομιζω οτι δεν τραβαει καθολου εκτος αν εχω συνηθισει απο το Z.

Υποψιαζομαι αντλια βενζινης που δεν εχει αλλαχτει ποτε. p/n 16146766942. Ο Σπανος για νεο σετ ειπε 305¤ αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν με φπα

Τα συμπτωματα δειχνουν αντλια? Το διαγνωστικο δεν βγαζει τιποτα. Η μαρκα της ειναι VDO. Πρεπει να αλλαξω ολο το σετ ή μονο το μοτερακι? Κανας παθων?

12. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

kotsoskorg (24-01-15)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδη περασε ο χρονος του edit ας το ενωσει καποιος με το παραπανω.

Το DIY φαινεται πανευκολο, να το δοκιμασω μονος ή υπαρχει κατι δυσκολο που δεν φαινεται στο βιντεο?

https://www.youtube.com/watch?v=aqVGpkan0rE#t=121

Μαλλον η αντλια του τυπου ηταν ακομα πιο χαλια απο τη δικη μου γιατι δεν επαιρνε καθολου. Εμενα παιρνει για την ωρα, δυσκολα ομως. Προτιμω να μη με αφησει στο δρομο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Νεο χτυπημα της μοιρας

Συμπτωματα. Δυσκολια στην εκκινηση, ρεταρισμα ρελαντι, "rough idle" σαν να αρχιζει να τρικυλινδριζει, σταματημενος σε φαναρι καταλαβαινεις τρεμουλο και χθες για λιγο δεν επαιρνε καθολου μπρος, και οταν πηρε εκανε σαν τρακτερ. Επισης νομιζω οτι δεν τραβαει καθολου εκτος αν εχω συνηθισει απο το Z.

Υποψιαζομαι αντλια βενζινης που δεν εχει αλλαχτει ποτε. p/n 16146766942. Ο Σπανος για νεο σετ ειπε 305¤ αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν με φπα

Τα συμπτωματα δειχνουν αντλια? Το διαγνωστικο δεν βγαζει τιποτα. Η μαρκα της ειναι VDO. Πρεπει να αλλαξω ολο το σετ ή μονο το μοτερακι? Κανας παθων?
    Δεν το γνωρίζω ακριβώς, αλλά για να το δεις και μόνος σου μπορείς να μετρήσεις με μανόμετρο την πίεση (πριν ή μετά το φίλτρο καυσίμου) και να τσεκάρεις αν είναι στα κανονικά επίπεδα.
    Αν είναι σαν τα 36αρια, μπορείς να γλιτώσεις τα κερατιάτικα αλλάζοντας μόνο μοτέρ.

Ps. Γενικά όμως, σαν σύμπτωμα είναι λογικό να μην παίρνει εύκολα μπρος. Γιατί δεν δουλεύει μετά στρωτά? :/
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη skaros : 03-12-14 στις 13:56

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σκετα μοτερακια βλεπω στα 100-110 περιπου Ελλαδα. Και ολο το σετ VDO το βρηκα 155¤ στη Μεταμορφωση. Οποτε παω για το σετ.

Θυμηθηκα και κατι σκασιματα που κανει οταν ειναι κρυο, και αυτο συμπτωμα χαμηλης πιεσης νομιζω.

16. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

katsaraios (03-12-14), skaros (03-12-14)

Σελίδα 55 από 84 ΠρώτηΠρώτη ... 545535455565765 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP