Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 847

Θέμα: [E46] Γενικά προβλήματα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    3

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το αμαξι ειναι ολο φουλ γκρι δερμα.
    Το καθισμα του οδηγου ειναι αθλιο πλεον, και δεν ξερω τι εχει πεσει πανω ειναι λες και το πλυναν με σουαζ.
    Του συνοδηγου εχει λιγες ζαρες που ισως μετα το βιολογικο να μη φαινονται τοσο,
    αλλα λεω αν τα ντυσω να τα κανω και τα 2. Οποτε λεω για επισκευη τα 2 μπροστα και καθαρισμο τα πισω που ειναι αθικτα.
    Ίσως να σώζεται μόνο με βάψιμο
    Οι ζάρες δεν πρόκειται να φύγουν με τον βιολογικό,
    είτε έχει χαλάσει εσωτερικά το αφρολέξ οπότε θέλεις γέμισμα,
    είτε έχει "ανοίξει" το δέρμα οπότε χρήζει επισκευής

Θεωρώ πως ή λύση που έχεις επιλέξει θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα,
    απλά θα σου στοιχίσει κάτι τις παραπάνω.

2. The Following 2 Users Say Thank You to wheelman For This Useful Post:

BILL007 (19-11-14), Vassilis ///M (20-11-14)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Του οδηγου δεν σωζεται Ηλια. Τι να φτιαχτει? Οι ραφες στα πλαγια που ανοιξαν? Ενα τεραστιο σκισιμο στο κεντρο (τζιν μαλλον)? Οι φουσκαλες λες και επεσε σουαζ? Παει για αλλαγη!
    Του συνοδηγου οι ζαρες δεν θα φυγουν με βιολογικο, σκεφτηκα πως αφου θα καθαρισει δεν θα φαινονται. Ειναι μιση δουλεια ομως και δεν μου αρεσουν τα μισα

Αμα τελειωσω με το σαλονι, μετα μενει ενα ολικο βαψιμο εξω, τα πισω τζαμια που τα τριμς εχουν γινει κομματια και ο τζογος στο λεβιε. Μετα θα κρατησει αλλο τοσο Δεν εχει βγαλει κανενα μηχανικο προβλημα και σκεφτομαι πως ακομα και με τοσο ακριβο μαζεμα, καλυτερο αμαξι δεν παιρνουμε. Και αν καποια στιγμη παρει αλλο ο μικρος, θα παραδωσω πινακιδες μεχρι να σκεφτω τι να το κανω.

Ρωτησα και τον Power Up για τελικο και ειπε 200¤ τοποθετημενο. Δεν ξερω τι να κανω με τη διπλη ασυμμετρη πισω, θα πρεπει να κοψω λιγο το προφυλακτηρα και δεν ξερω αν θα φαινεται καλο.

4. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (19-11-14), wheelman (19-11-14)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ο Τζιμης στην Μακρυγιαννη κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμες...
    Πες του αν παμε μαζι 2 αμαξια για τα δυο μπροστινα καθισματα ντυσιμο μηπως πετυχουμε καλυτερη τιμη.

Υ.Γ εγω εχω Μ-πακ...

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Τζιμης στην Μακρυγιαννη κανει καλη δουλεια σε λογικες τιμες...
    Πες του αν παμε μαζι 2 αμαξια για τα δυο μπροστινα καθισματα ντυσιμο μηπως πετυχουμε καλυτερη τιμη.

Υ.Γ εγω εχω Μ-πακ...
    Γιωργο ξαναντυσα το τιμονι εκει υστερα απο 4+ χρονια. Αψογο και παλι. Και εγω M Pack εχω. Για τα καθισματα δεν ξερω πως θα ειναι ομως. Δεν εχω δει δουλεια του. Του Ρελλα και του Βρανακη εχουμε δει αρκετες και εδω μεσα. Σε σχεση με το Ρελλα ειπε 100¤ κατω. Ο Βρανακης ειπε να το δει απο κοντα για να πει τιμη (γιατι? αφου ολα τα bmw ιδια καθισματα εχουν) αλλα 2/2 που ημουν προς τα εκει ελειπε και δεν γινεται να αλλαξω το προγραμμα μου για να τον πετυχω. Στη τελικη 2 καθισματα 316 θελω να ντυσω οχι καμια Lambo.

7. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (20-11-14), katsaraios (20-11-14)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Του οδηγου δεν σωζεται Ηλια. Τι να φτιαχτει? Οι ραφες στα πλαγια που ανοιξαν? Ενα τεραστιο σκισιμο στο κεντρο (τζιν μαλλον)? Οι φουσκαλες λες και επεσε σουαζ? Παει για αλλαγη!
    Του συνοδηγου οι ζαρες δεν θα φυγουν με βιολογικο, σκεφτηκα πως αφου θα καθαρισει δεν θα φαινονται. Ειναι μιση δουλεια ομως και δεν μου αρεσουν τα μισα

Αμα τελειωσω με το σαλονι, μετα μενει ενα ολικο βαψιμο εξω, τα πισω τζαμια που τα τριμς εχουν γινει κομματια και ο τζογος στο λεβιε. Μετα θα κρατησει αλλο τοσο Δεν εχει βγαλει κανενα μηχανικο προβλημα και σκεφτομαι πως ακομα και με τοσο ακριβο μαζεμα, καλυτερο αμαξι δεν παιρνουμε. Και αν καποια στιγμη παρει αλλο ο μικρος, θα παραδωσω πινακιδες μεχρι να σκεφτω τι να το κανω.

Ρωτησα και τον Power Up για τελικο και ειπε 200¤ τοποθετημενο. Δεν ξερω τι να κανω με τη διπλη ασυμμετρη πισω, θα πρεπει να κοψω λιγο το προφυλακτηρα και δεν ξερω αν θα φαινεται καλο.
    Κοιτα τον προφυλακτηρα σου.....πρεπει να εχει κομματι που αφαιρειται για να μπει η διπλη μπουκα.

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP